ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η φωτογραφία που βάζει τέλος στις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στη Lady Gaga και τον Bradley Cooper

Μία εικόνα ήταν αρκετή για να τερματίσει οριστικά την παραφιλολογία που ήθελε τους δύο σταρ να είναι κρυφά ερωτευμένοι μετά την ταινία "A Star Is Born".

Η φωτογραφία που βάζει τέλος στις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στη Lady Gaga και τον Bradley Cooper

Aν η Lady Gaga και ο Bradley Cooper είχαν ερωτευτεί παράφορα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «A Star Is Born» και είχαν αποφασίσει να αφήσουν τα πάντα και τους πάντες πίσω τους, ξεκινώντας μαζί μία καινούργια ζωή, αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που μία δυνατή σχέση γεννιέται στα παρασκήνια μίας μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας. Πολλά διάσημα ζευγάρια έχουν έρθει πολύ κοντά αφού γνωρίστηκαν στο πλατό ενός φιλμ με την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τρελού έρωτα που φούντωνε αργά - αργά τα βράδια, όταν έσβηναν οι κάμερες.

Μόνο που η Lady Gaga και ο Bradley Cooper, προς απογοήτευση όλων όσων αγαπούν τα ζωντανά παραμύθια τύπου «Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ» ή «Λαμπέτη-Χορν», δεν ερωτεύτηκαν ποτέ, ούτε έχουν κάποια κρυφή, παθιασμένη σχέση κάτω από τη μύτη της ανυποψίαστης Irina Shayk η οποία, την βραδιά των Όσκαρ, πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον Bradley μέσα στην εξώπλατη, μαύρη τουαλέτα της.

Βέβαια, όταν οι Gaga-Cooper ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από κοινού το «Shallow», το πιο γνωστό κομμάτι από το soundtrack του «Ένα Αστέρι Γεννιέται» και το τραγούδι που χάρισε στην Lady το Όσκαρ Πρωτότυπου Τραγουδιού, η τρυφερή ατμόσφαιρα ανάμεσα τους και τα βλέμματα θαυμασμού που αντάλλαξαν ήταν υπεραρκετά για να αναζωπυρώσουν χωρίς αύριο τις φήμες περί φλογισμένου ερωτικού δεσμού ή έστω περί ενός τεράστιου ερωτικού ενδιαφέροντος που πιθανότατα δεν έχει ακόμα εκδηλωθεί, αλλά αργά ή γρήγορα θα κάνει έκρηξη πιο δυνατή κι από βόμβα νετρονίου.

Και φυσικά τα ανάλογα tweets έκαναν πραγματικό πάρτι, με ορισμένους χρήστες να απομονώνουν την παρακάτω στιγμή, χαρακτηρίζοντας της ως «το πιο καυτό στιγμιότυπο των φετινών Όσκαρ».

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πράγματι ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες υπάρχει μία ενέργεια ξεχωριστή που εύκολα μπορεί να μεταφραστεί με χίλιους δύο τρόπους. Μόνο που ό,τι κι αν αρέσκεται να πιστεύει ο μέσος θεατής που διψάει για μυστικά ειδύλλια στην παγκόσμια showbiz, ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε ένας αυθεντικός, πηγαίος θαυμασμός μεταξύ δύο ανθρώπων που συνεργάζονται στενά χωρίς την ύπαρξη κάποιου υπόγειου ψήγματος ερωτισμού και αμοιβαίας έλξης. Δίχως αυτό να σημαίνει πως αυτή η πολύ πραγματική, κατά τα άλλα, αλληλοεκτίμηση, αυτός ο ουσιαστικός αλληλοσεβασμός οδηγεί σε μία χειροποιαστή ερωτική κατάληξη ή σε ένα αληθινό ερωτικό συναίσθημα, συνειδητό και δουλεμένο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα παραπάνω από την εξής, απλούστατη παραδοχή: «Θαυμάζω τόσο βαθιά το ταλέντο σου που γίνεσαι, με κάποιον υποσυνείδητο τρόπο, θελκτικός στα μάτια μου».

Μπορεί η χημεία ανάμεσα τους να υπήρξε τόσο αδιαμφισβήτητα ισχυρή που έκανε την συνεργασία τους στο «A Star Is Born» μία από τις πιο πολυσυζητημένες, εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, μπορεί όντως την βραδιά των Όσκαρ η Gaga και ο Couper να μας χάρισαν την πιο ζεστή και γλυκιά στιγμή μίας, από κάθε άλλη άποψη, αδιάφορης απονομής, ωστόσο για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάζει τα πράγματα ανάμεσα από τις πυκνογραμμένες γραμμές ενός άρλεκιν, οι αποδείξεις ότι μεταξύ στους δύο συνεργάτες δεν τρέχει απολύτως τίποτα το συναισθηματικό είναι εκεί εκκωφαντικές και αδιάσειστες.

Τι κι αν εικόνες με τους δυο τους να αγκαλιάζονται κατά την διάρκεια του μεγάλου, exclusive πάρτι του Vanity Fair κάνουν σήμερα τον γύρο του πλανήτη; Δύο άλλες πολύ πιο έντονες και ρεαλιστικές φωτογραφίες έρχονται για να ανατρέψουν κάθε διάθεση κουτσομπολιού και όλη την παραφιλολογία που θέλει τους δύο πρωταγωνιστές να είναι κρυφά ερωτευμένοι.

Είναι η εγκάρδια, σφιχτή αγκαλιά της Irina Shayk στην Gaga αμέσως μετά την ερμηνεία του «Shallow» που ξεσήκωσε ολόκληρο το Dolby Studio του Λος Άντζελες. Μία αγκαλιά αναγνώρισης, θαυμασμού και φιλίας που δεν υπάρχει περίπτωση να συνέβαινε ποτέ από μεριάς μίας γυναίκας που υποψιάζεται πως ο σύντροφος της την απατά με την συνεργάτιδα του.

Αμέσως μετά και ο Bradley πέφτει στην αγκαλιά της Shayk και εκείνη του δίνει ένα ρουφηχτό φιλί στο μάγουλο. Η Gaga στέκεται ακριβώς δίπλα τους, αμέριμνη, γελαστή και πλήρης. Ούτε ίχνος σκιάς δεν σκεπάζει το φωτεινό βλέμμα της, ούτε μία σταγόνα ιδρώτα δεν κυλάει από το μέτωπο για να χαλάσει το λαμπερό της μακιγιάζ, την πιο λαμπερή βραδιά της ζωής της μέχρι σήμερα.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.