ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η «άνοιξη» της Σελίν Ντιόν και η ανάγκη της να ζήσει επιτέλους κόντρα στους κατακριτές της

Και γιατί να πρέπει να απολογηθεί για την fashion εικόνα της, την αδύνατη σιλουέτα της και τον νεότερο σύντροφο; Δεν υπάρχει λόγος. Κανένας.

Η «άνοιξη» της Σελίν Ντιόν και η ανάγκη της να ζήσει επιτέλους κόντρα στους κατακριτές της

Ο René μου είπε «θέλω να πεθάνω στα χέρια σου» και εγώ του απάντησα, «εντάξει, θα είμαι εκεί, θα φύγεις στα χέρια μου» εξομολογήθηκε η σπουδαία τραγουδίστρια σε μία συναυλία της, μετά το θάνατο του συζύγου της René Angelil. Και όλα δείχνουν ότι έτσι έγινε, ο Ρενέ πέθανε στα χέρια της αφού πρώτα βιώσαν και οι δύο την αργή και επίπονη ταλαιπωρία της ασθένειας, αυτός ως ασθενής και αυτή σαν νοσοκόμα.

Ο René Angelil, μουσικός παραγωγός, ατζέντης, μέντορας και σύζυγος της τραγουδίστριας Celine Dion πέθανε στις 14 Ιανουαρίου του 2016, όπως κοινοποίησε η ίδια η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο Τwitter.

Η «άνοιξη» της Σελίν Ντιόν και η ανάγκη της να ζήσει επιτέλους κόντρα στους κατακριτές της
Όταν γνωρίστηκαν η Σελίν και ο Ρενέ αυτή ήταν 12 χρόνων.

Η Celine και ο René συμπλήρωσαν 21 χρόνια γάμου. Μαζί απέκτησαν τρεις γιους, τον 16χρονο Rene-Charles και τα 6 ετών δίδυμα Eddy και Nelson. Όταν γνωρίστηκαν η Celine ήταν 12 ετών. Η σχέση μετατράπηκε σε ρομαντικό τετ-α-τετ μερικά χρόνια αργότερα, όταν η Celine γίνεται 19 και ο René 45. Ο θρυλικός μουσικός παραγωγός ουσιαστικά «δημιούργησε» την ντίβα της μουσικής βιομηχανίας Celine Dion.

Στη φωτό που ανέβασε η Σελίν Ντιόν στο ίνσταγκραμ είναι με τα τρία παιδιά της:

Ο Angelil, γιος Σύρων και Λιβανών μεταναστών, υπήρξε και ο ίδιος pop star στα νιάτα του, στη μπάντα «Les Baronets». Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος ξεκίνησε μια σπουδαία καριέρα ως κυνηγός ταλέντων και ατζέντης καλλιτεχνών.

Μετά τον θρήνο και την απώλεια έρχεται πάντα η άνοιξη, ειδικά για μια νέα και δυναμική γυναίκα, όπως η Σελίν, η οποία είναι μόλις 50 ετών σήμερα. Η Σελίν μεταμορφώθηκε σε μία άλλη, πιο απαιτητική από τη ζωή και τις χαρές της ζωής γυναίκα, πιο μοντέρνα και επιβλητική, ένα fashion icon με σάρκα και οστά.

Εμφανίζεται σε όλα τα γκαλά και τις επιδείξεις μόδας, σε όλες τις casual βόλτες ή τα ταξίδια, με τον Ισπανό χορευτή της, τον Πέπε Μουνιόζ.

Εμφανίζεται σε όλα τα γκαλά και τις επιδείξεις μόδας, σε όλες τις casual βόλτες ή τα ταξίδια, με τον Ισπανό χορευτή της, τον Πέπε Μουνιόζ.

Δείτε ένα βίντεο με την Σελίν Ντιόν και τον Πέπε Μουνιόζ επί σκηνής:

Μετά φυσικά από αυτή την αλλαγή οι φήμες άρχισαν να γιγαντώνονται. Ότι κυκλοφορεί με boy toy, μιας και ο χορευτής είναι κατά 16 χρόνια νεότερός της, ότι έχει πάθει νευρική ανορεξία , μιας η τραγουδίστρια είναι φανερά αδυνατισμένη, ότι το 'χει «κάψει», μιας και αποφάσισε να ζήσει.

Μάλλον, στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε η ανάλαφρη ζωή μοιάζει εγκληματική. Η Σελίν Ντιόν θέλει να αναπληρώσει τον χρόνο που πέρασε που πέρασε αποκλειστικά σαν ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα και να γευτεί μποέμ εμπειρίες που έχασε. Να κάνει βόλτες χωρίς λόγο, ντυμένη με ρούχα ανώτερα της καλαισθησίας, συνοδευόμενη από έναν γοητευτικό άντρα. Που είναι το κακό σε αυτό; Ποιον ενοχλεί πραγματικά;

Πρόσφατα ξέσπασε. Αποφάσισε να θέσει τα όριά της σε όλο το κλίμα παραπληροφόρησης γύρω από αυτή. Σε μία συνέντευξή της έβαλε τους πάντες στη θέση τους. Αναφερόμενη στα αβυσσαλέα ντεκολτέ και τις μοδάτες στιλιστικές επιλογές της είπε «Δε θέλω να το συζητήσω. Μην ασχολείσαι κι εσύ. Μην παίρνεις φωτογραφίες. Αν σου αρέσει, εκεί είμαι, αν δεν σου αρέσει άσε με στην ησυχία μου» είπε κοφτά δηλώνοντας ότι «το ενδιαφέρον μου για τη μόδα ήταν πάντα δυνατό, αλλά το στυλ μου ήταν πιο συντηρητικό παλιότερα. Τώρα έχω την ευκαιρία να φορέσω υψηλή ραπτική και πράγματα που με κάνουν να αισθανθώ όμορφη, δυνατή, ατρόμητη και γοητευτική ακόμη κι αν το αισθάνομαι μόνο εγώ. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους» κατέληξε δίνοντας μια υπέροχη διάσταση στη σχέση γυναίκας και μόδας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή ενώ δεν ξέχασε τον σύζυγό της που όπως είπε «ήταν ο σπουδαιότερος άνθρωπος που υπήρξε».

«Ναι, υπάρχει ένας άλλος άνδρας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έχουμε δεθεί με τον Πέπε ως φίλοι»

«Ναι, υπάρχει ένας άλλος άνδρας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έχουμε δεθεί με τον Πέπε ως φίλοι» συμπλήρωσε για τον Μουνιόζ. «Έχει εξελιχθει η σχέση μας αλλά μην τα μπερδεύουμε όλα. Δεν με νοιάζουν οι φήμες. Είναι όμορφος και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Αν εγώ λέω ότι είμαι ελεύθερη, σας παρακαλώ αφήστε με ήσυχη». Η Σελίν προσθέτει, επίσης, ότι ο Ισπανός χορευτής την προπονεί για να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Και ενώ όντως είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση η Ντιόν δέχεται τα βέλη των οπαδών της «ρητορικής του κανονικού»: Του κανονικού συντρόφου, των κανονικών κιλών, των κανονικών ρούχων. Ευτυχώς για αυτήν, δεν είναι κανονική. Ευτυχώς για αυτήν είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.