Η Αντζελίνα Τζολί είναι μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό και την υγεία της. Δεν δίστασε μάλιστα να προβεί σε διπλή μαστεκτομή, καθώς ήταν σχεδόν βέβαιο -κατά την ίδια- ότι θα νοσούμε από καρκίνο του μαστού.
Η διάσημη ηθοποιός προσέχει πολύ το διαιτολόγιο της ακολουθώντας μία δίαιτα με ξηρούς καρπούς και σπόρους.
Θεωρώντας ότι ένα μίγμα από καρπούς κινόα, κεχρί, κία, φαγόπυρο και ντίνκελ έχει τεράστια οφέλη για την υγεία και την εμφάνισή της, πλέον βασίζει όλη τη διατροφή γύρω από αυτούς τους σπόρους.
Το πρωινό της αποτελείται από μία κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μία χούφτα σπόρους.
Το μεσημεριανό της είναι συνήθως αμύγδαλα, μία μπάρα με πρωτεΐνες ή ένα πρωτεϊνούχο σέικ.
Το δείπνο της ενδέχεται να περιέχει πιο συνηθισμένες τροφές, όπως μία μπριζόλα και σαλάτα.
Αν και πολλές φορές τα κιλά της διάσημης ηθοποιού έχουν μπει στο στόχαστρο, η ίδια δεν έχει ποτέ απαντήσει σε φήμες για διατροφικές διαταραχές.