ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Μελάνια Τραμπ προσπαθεί υπερβολικά πολύ για να ασχολούνται όλοι με τις εμφανίσεις της

Ήταν όμως θέμα χρόνου μέχρι τη στιγμή που θα έβαζε τρικλοποδιά στον ίδιο της τον εαυτό.

H Μελάνια Τραμπ προσπαθεί υπερβολικά πολύ για να ασχολούνται όλοι με τις εμφανίσεις της

Λίγα πράγματα σε αυτό το σύμπαν έχουν αλλάξει περισσότερο ή και εξίσου ριζικά με το στυλ της Μελάνια Τραμπ από την ημέρα που έγινε Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σύζυγος Τραμπ που εξαιτίας της επικράτησης του άντρα της απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές του Νοεμβρίου, υποχρεώθηκε κάπως απρόθυμα απ' ό,τι φανερώνουν διάφορα δεδομένα, να μπει στα παπούτσια ενός ρόλου που δείχνει να την δυσκολεύει από πάμπολλες απόψεις.

Μετά από διαπραγμάτευση μηνών πήρε την σκληρή απόφαση να αφήσει πίσω της το υπερπολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στον Πύργο Τραμπ στο Μεγάλο Μήλο για την επίσημη κατοικία του Προέδρου στον Λευκό Οίκο ενώ ανέλαβε πλήρη καθήκοντα σε επίσημες δεξιώσεις, περιοδείες και ομιλίες, πότε εμφανιζόμενη σόλο και πότε προλογίζοντας τον σύζυγο της όπως κάθε σωστή Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α.

Το παρελθόν της σχετικά με τις συγκεκριμένες δημόσιες ομιλίες είναι εξαιρετικά βεβαρημένο γιατί ποιος μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ η Μελάνια (ή μάλλον το επιτελείο της) θεώρησαν καλή ιδέα να κατακλέψουν μία παλαιότερη ομιλία της Μισέλ Ομπάμα; H ίδια πάντως μάλλον έχει επίγνωση του αδύνατου σημείου της και από πολλές αντιδράσεις της καταλαβαίνει κανείς πως κατά βάθος ξέρει ότι δεν είναι το κατάλληλο άτομο για την θέση στην οποία, με συνοπτικές διαδικασίες, έχει βρεθεί.

Ίσως γι' αυτό και εκείνη απλά εξακολουθεί να κάνει - με άλλο τρόπο - αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να δίνει υπερβολικά πολύ βάρος στις εμφανίσεις της, δουλεύοντας τρομερά σκληρά πάνω στο τι θα φορέσει σε κάθε δημόσια περίσταση. Τα αψεγάδιαστα λουκ που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει (ανεξάρτητα με το αν είναι καλόγουστα ή όχι) το φανερώνουν. Ήταν ωστόσο θέμα χρόνου μέχρι τη στιγμή που η εμμονή της με το κάνει τους πάντες να επικεντρωθούν στο ρούχο της τής βάλει την μεγαλύτερη ενδυματολογική (και όχι μόνο) τρικλοποδιά.

Η Μελάνια εμφανίστηκε λοιπόν εχθές σε μία εκδήλωση με θέμα το λεπτό ζήτημα του παιδικού εκφοβισμού αποφασισμένη να αφήσει για ακόμα μία φορά τους πάντες άφωνους με το πόσο ωραία ρούχα έχει, φορώντας ένα έντονο φούξια φόρεμα αξίας 3.000 δολαρίων. Το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου φορέματος ήταν τα φουσκωτά μανίκια, τα οποία αποτελούν μεγάλη τάση της φετινής σεζόν, μία λεπτομέρεια που θα αγαπούσαμε πραγματικά αν δεν είχε κάνει την εμφάνιση της σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο σημαντικό θέμα του σχολικού εκφοβισμού, αλλά σε κάποιο επίσημο κοκτέιλ πάρτυ. Πραγματικά, ανεξάρτητα με την στυλιστική του επικαιρότητα, θα μπορούσε να υπάρχει πιο ακατάλληλο ρούχο για την συγκεκριμένη περίσταση;

Το αποτέλεσμα ήταν ένα ανεξέλεγκτο κύμα κοροϊδίας σε ολόκληρο τον κόσμο, με κεντρικό άξονα το Twitter, όπου αμέτρητοι χρήστες την πήραν στο ψιλό για την επιλογή της, συγκρίνοντας της με την Βιολέτ, την ηρωίδα του «Εργοστάσιου της Σοκολάτας», ενώ κάποιοι άλλοι την παρομοίωσαν με ροζ ζαχαρωτό.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.