ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Jennifer Lopez και ο Drake επιβεβαιώνουν τη σχέση τους. Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσαν

H ερωτική ιστορία για την οποία μιλάει όλο το Χόλλιγουντ έχει καυγάδες, παρεξηγήσεις, πληγωμένες καρδιές και ένα νέο δεσμό.

H Jennifer Lopez και ο Drake επιβεβαιώνουν τη σχέση τους. Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσαν

H ιστορία αυτή έχε πολύ ζουμί. Αρχικά η Rihanna, όντας ένα από τα πιο ζωηρά, ατίθασα και περιζήτητα κορίτσια της μουσικής, ήταν εξ ορισμού πολύ δύσκολο να νοικοκυρευτεί. Παρ' όλα αυτά στο πρόσωπο του γνωστού ράπερ Drake φαίνεται ότι είδε αυτό το κάτι παραπάνω και οι φήμες την θέλουν για το σύντομο διάστημα που κράτησε ο δεσμός τους,να ήταν κατενθουσιασμένη μαζί του. Κάτι που φαίνεται ότι δεν συμμεριζόταν και ο ίδιος που μάλλον την χώρισε νωρίς και πήγε παρακάτω. Και συγκεκριμένα στην αγκαλιά της Jennifer Lopez. H oποία επίσης δείχνει ερωτευμένη μαζί του.

Πριν από μερικές ημέρες η τραγουδίστρια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από τα παρασκήνια συναυλίας της στο Λος Βέγκας κάτι που έκανε έξαλλη την Rihanna που χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε unfollow από το Instagram την JLo.

Kαι παρόλο που όλο το Χόλιγουντ βιάστηκε να πει ότι η RiRi δεν έπρεπε να δείξει τόσο ανοιχτά ότι την πειράχτηκε, φαίνεται πως κάτι παραπάνω ήξερε γιατί αυτό που ακολούθησε μάλλον δεν θα ήθελε να το έχει δει. Εχθές η Jopez ανέβασε μία ακόμα πιο τρυφερή φωτογραφία, με τον Drake να την κρατάει αγκαλιά σε έναν καναπέ.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε μετά από λίγη ώρα και ο Drake επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση τους.

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024