ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Cindy Crawford διαλέγει το ένα και μοναδικό ρούχο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει

Το κομμάτι με το οποίο έχει πραγματική εμμονή.

H Cindy Crawford διαλέγει το ένα και μοναδικό ρούχο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του '90 και σίγουρα αγαπημένο παιδί της Vogue συμμετέχει όλο χαμόγελο στα αφιερωματικά βιντεάκια του γνωστού περιοδικού μόδας, εκείνα όπου κάθε φορά μία διαφορετική εντυπωσιακή γυναίκα ανοίγει τη ντουλάπα της και αποκαλύπτει τα fashion μυστικά της στο κοινό.

Η Cindy Crawford μας κάνει λοιπόν ένα εφ όλης της ύλης τουρ στα πιο αγαπημένα της αντικείμενα και σε μερικά από τα ρούχα που της άλλαξαν τη ζωή και σημάδεψαν την καριέρα της.

Όπως για παράδειγμα ένα κοντό, τζιν σορτσάκι που έχει ακόμα σε κάποιο από τα πολυτελή συρτάρια της και το οποίο είχε φορέσει στην θρυλική διαφήμιση της Pepsi, πίσω στο 1992. «Στην πραγματικότητα ήταν ένα δικό μου, παλιό τζιν παντελόνι που το κόψαμε και έγινε το χαρακτηριστικό σορτσάκι της διαφήμισης».

Ανάμεσα σε όλα η Cindy αποκάλυψε πως στην καθημερινότητα της λατρεύει να φοράει τζιν έτσι κι αλλιώς γιατί αυτό είναι το ρούχο που την κάνει να αισθάνεται περισσότερο ο εαυτός της. Παρόλα αυτά το ρούχο χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσε να ζήσει, εκείνο το μοναδικό κομμάτι που δεν θα ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί είναι κάτι αρκετά διαφορετικό.

Πρόκειται για μία λευκή τουαλέτα με την υπογραφή του John Galliano, το ίδιο που φόρεσε και στο γάμο της με τον Ράντι Γκέρμπερ. «Κανείς δεν ήξερε πως σκοπεύαμε να παντρευτούμε οπότε δεν ήθελα να πάω να ψωνίσω νυφικό επειδή μόλις κάνεις κάτι τέτοιο, τελείωσε, ο κόσμος ξέρει ότι παντρεύεσαι», λέει. Οπότε, αντί να ζητήσει απευθείας ένα νυφικό, ήρθε σε επαφή με ένα φίλο της στιλίστα και του είπε πως ήθελε να δει λευκά και μαύρα φορέματα για ένα πάρτι με ασπρόμαυρο dress code. Όταν αντίκρισε το φόρεμα των 1.200 δολαρίων, αμέσως ένιωσε πως ήταν το κατάλληλο για την περίσταση δεδομένου πως σκόπευαν να παντρευτούν στις Μπαχάμες. «Ελπίζω να καταφέρω να το φορέσω στην επέτειο 20 χρόνων γάμου που είναι του χρόνου», σχολιάζει.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.