ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H αηδιαστική, κοινή συνήθεια του Μάθιου ΜακΚόναχι και της γυναίκας του τους έχει φέρει πιο κοντά

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε σε συνέντευξη του πόσο αγαπάει αυτή τη συνήθεια της συζύγου του.

H αηδιαστική, κοινή συνήθεια του Μάθιου ΜακΚόναχι και της γυναίκας του τους έχει φέρει πιο κοντά

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι έχει υπάρξει ένας από τους ορκισμένους εργένηδες του Χόλιγουντ. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως λάτρευε την ανεξαρτησία του και την ζωή της ως single άντρας που γνώριζε συνέχεια νέα πρόσωπα, κοιμόταν με διαφορετικές γυναίκες και έφευγε ελεύθερος και ωραίος το επόμενο πρωί. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που γνώρισε την γυναίκα της ζωής τους, Camila Alves με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι το 2006 με τον ηθοποιό να ξετρελαίνεται μαζί της από το πρώτο λεπτό που την αντίκρυσε στην απέναντι γωνία του δωματίου. Αμέσως την προσέγγισε για να γνωριστούν και λίγο πριν τελειώσει η βραδιά την προσκάλεσε στο σπίτι του για ένα τελευταιό ποτό. Η Alves τον ακολούθησε αλλά αρνήθηκε να περάσει μαζί του το βράδυ, ενώ δεν δέχθηκε καν να βγει μαζί ραντεβού. Η επιμονή του ΜακΚόναχι ήταν αυτό που τελικά την έπεισε να του δώσει μία ευκαιρία λίγους μήνες αργότερα και οι δυο τους ανακάλυψαν πως τελικά έχουν πολύ περισσότερα κοινά απ' όσα θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια μετά και ενώ είχαν ήδη αποκτήσει τα δύο παιδιά τους, έχοντας τις ίδιες ακριβώς αξίες για τον γάμο και την οικογένεια και θεωρώντας πως το να είσαι «οικογένεια» με κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι παντρεμένος. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κοινό σημείο αυτού του διάσημου ζευγαριού,

Ο Μάθιου είχε παραχωρίσει στο παρελθόν μία συνέντευξη παρέα με την μητέρα του στην οποία μιλούσε για την συνήθεια του να μην κάνει τακτικά μπάνιο αλλά ούτε να φοράει αποσμητικό ή κάποιο άρωμα. «Η μητέρα μου με έχει διδάξει πως η μυρωδιά του σώματος μου είναι τέλεια από μόνη της, πρώτον γιατί έτσι μυρίζει ένας άντρας και δεύτερον γιατί έτσι μυρίζω εγώ».

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται η Camila, που εργάζεται ως μοντέλο, δεν δείχνει να ενοχλείται καθόλου από το συγκερκιμένο χούι, αλλά ούτε να το θεωρεί ελάττωμα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε από την στιγμή που το ίδιο ακριβώς κάνει και η ίδια. Η Alves είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχαν περάσει ακόμα και διάστημα μίας ολόκληρης εβδομάδας κατά τα οποία δεν είχε κάνει καν ντους. Όσες εκεί έξω έχουν περάσει εγκυμοσύνη γνωρίζουν καλά πώς μεταφράζεται αυτά από άποψη οσμής.

Πάντως τον Μάθιου δεν τον ενόχλησε καθόλου. Μάλιστα έχει πει πως λατρεύει το γεγονός ότι βρήκε μία γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει να κάνει ντους και μπορεί να πηγαίνει μαζί της για κάμπινγκ, πεζοπορία και ορειβασία χωρίς να αγχώνεται για την προσωπική υγιεινή.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.