ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου: Πέθανε ο τελευταίος μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

Υπήρξε ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της, εκείνος που θα παντρευόταν τα Χριστούγεννα του 1988, εάν δεν την προλάβαινε ο θάνατος.

Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου: Πέθανε ο τελευταίος μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

Ήταν ο άνθρωπος που της έκλεισε τα μάτια εκείνο το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου του 1988 όταν τη βρήκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του στο Μπουένος Άιρες.

Ο Γιώργος-Χόρχε Τσομλεκτσόγλου ήταν ερωτευμένος με την Χριστίνα Ωνάση. Υπήρξε ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της, εκείνος που θα παντρευόταν τα Χριστούγεννα του 1988, εάν δεν την προλάβαινε ο θάνατος.

Εκείνο το διάστημα η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ, σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.

Η Μαρίνα Ντοντέρο φιλοξενούσε την παιδική της φίλη Χριστίνα Ωνάση στο αρχοντικό της λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες, το πρωινό της 19 Νοέμβρη του 1988. Η αρχική υποψία ήταν πως είχε αυτοκτονήσει, αλλά αργότερα η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα. Ο Γιώργος- Χόρχε ήταν εκείνος που έκλεισε τα μάτια της Χριστίνας το μοιραίο πρωινό.

Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου: Πέθανε ο τελευταίος μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση
Υπήρξε ο τελευταίος αρραβωνιαστικός της, εκείνος που θα παντρευόταν τα Χριστούγεννα του 1988, εάν δεν την προλάβαινε ο θάνατος.

Χθες, βράδυ Μεγάλης Τρίτης άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό.

Ο Γιώργος-Χόρχε όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση όταν ζούσαν μαζί στο Μπουένος Άιρες, αρρώστησε ξαφνικά πέρυσι και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, παρά τις προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και στενή φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Χόρχε ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Αργεντινής, ένας μπον βιβέρ. Ένας τζέντλεμαν ο οποίος μετά τον θάνατο της αγαπημένης του απομονώθηκε στο σπίτι του στην Πολιτεία.

Εκείνο το διάστημα η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, που είχε χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ, σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες. Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Ντοντέρο, την αγαπημένη αδερφή του Χόρχε και καρδιακή φίλη της Χριστίνας Ωνάση. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.

Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Ντοντέρο, την αγαπημένη αδερφή του Χόρχε και καρδιακή φίλη της Χριστίνας Ωνάση.

Πηγή: tanea.gr & newpost.gr

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.