ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γίνεται να υπάρξει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στη Μελάνια Τραμπ και στη Μπριζίτ Μακρόν;

Οι δύο Πρώτες Κυρίες συναντήθηκαν με αφορμή την επέτειο για την Άλωση της Βαστίλης στις 14 Ιουλίου και η Μελάνια αποφάσισε να ντυθεί σαν τη γαλλική σημαία.

Γίνεται να υπάρξει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στη Μελάνια Τραμπ και στη Μπριζίτ Μακρόν;

H συζήτηση γύρω από τον ρόλο που πρέπει να έχει μία Πρώτη Κυρία σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη είναι σίγουρα μεγάλη και κρύβει πολλές υποσημειώσεις και άλλες τόσες παραμέτρους.

Αν όμως θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε κάπως σύντομα και περιεκτικά την πραγματικότητα μίας Πρώτης Κυρίας (όχι τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις, απλά την πραγματικότητα) τότε ίσως να είναι αρκετό να πούμε ότι προφανώς δεν γίνεται να συμπεριφέρεται πάντα και παντού όπως θα συμπεριφερόταν αν δεν ήταν Πρώτη Κυρία. Και κάπως έτσι, μάλλον, η Μελάνια Τραμπ έχει μπει στη διαδικασία να αλλάξει σταδιακά το στυλ της μέσα στους τελευταίους μήνες.

Φαίνεται όμως ότι μπορείς να βγάλεις το κορίτσι από την πασαρέλα πολύ εύκολα αλλά δεν είναι εξίσου εύκολο να βγάλεις την πασαρέλα μέσα από το κορίτσι. Άλλη μία απόδειξη η επίσκεψη του Προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Παρίσι όπου φυσικά τους υποδέχθηκαν o Eμμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν. Από την ώρα που η Μελάνια πάτησε το πόδι της στη γαλλική πρωτεύουσα αναρίθμητα δημοσιεύματα εκθιάζουν το στυλ της, τοποθετώντας το δίπλα σε αυτό της πιο ήπιας και κουλ Μπριζίτ με τα σχόλια του τύπου «Καμιά Πρώτη Κυρία δεν μπορεί να σταθεί εύκολα δίπλα της» να πρωταγωνιστούν στα περισσότερα sites του κόσμου.

Ακολουθούν εικόνες από την πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο ζευγαριών σε γαλλικό έδαφος

Γίνεται να υπάρξει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στη Μελάνια Τραμπ και στη Μπριζίτ Μακρόν;
Με τους συζύγους τους, Ντόναλντ Τραμπ και Εμμανουέλ Μακρόν

Η Μπριζίτ και η Μελάνια συγχρονίστηκαν συνθέτοντας από κοινού με τις εμφανίσεις τους τα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας. Ακόμα και ο πιο παρανοϊκός στυλίστας δεν θα είχε καταφέρει να το σκεφτεί.

Κοντίνο στις γόβες

Το πραγματικό ερώτημα πάντως κάπου ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω δεν είναι τόσο κατά πόσο η Μελάνια είναι αρκετά Πρώτη Κυρία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αληθινό ενδιαφέρον ή ουσιαστική ενασχόληση με την πολιτική και τα κοινά, ώστε να στέκεται εκτυφλωτικά στο ύψος των περιστάσεων. Είναι το αν τελικά το μαγικό μήνυμα πίσω από το να είσαι Πρώτη Κυρία είναι - ή οφείλει να είναι - τόσο άρρηκτα συνδεδεμένο με το πόσα εντυπωσιακά ρούχα χωράνε στη βαλίτσα σου όταν ταξιδεύεις.

Και τι σύγκριση ακριβώς μπορείς αν κάνεις ανάμεσα στη Μελάνια Τραμπ και τη Μπριζίτ Μακρόν όταν η μία ξέρεις ότι έχει καταβάλει σημαντική φαιά ούσια και εξαντλητική υπερπροσπάθεια για να θέσει τις «αντιπάλους» της εκτός συναγωνισμού και η άλλη απλά περιφέρει το αβίαστο coolness της στους δρόμους της σικάτης γαλλικής πρωτεύουσας λες και άργησε να ξυπνήσει αλλά και πάλι πρόλαβε να ντυθεί εξαιρετικά.

Από τη βραδινή συνάντηση των δύο ζευγαριών στο φημισμένο εστιατόρια Jules Verne στον Πύργο του Άιφελ.

Και στην βραδική της εμφάνιση η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει τα χρώματα της γαλλικής σημαίας σε ένα μίντι φόρεμα, προφανώς σε μία ακόμη προσπάθεια να παραμείνει όλες τις ώρες απόλυτα «ασορτί» με την περίσταση.

Από την άλλη η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε ένα πιο χειμωνιάτικο φόρεμα σε διαφορετικούς χρωματισμούς και μεγάλο περιδέραιο στον λαιμό.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.