ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε στις Κάννες

Σαν τις δύο τους κανείς.

Γιατί η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε στις Κάννες

Η αυλαία σηκώθηκε εχθές το μεσημέρι στις Κάννες και η πανέμορφη, παραθαλάσσια πόλη του γαλλικού νότου έγινε για ακόμα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλο και περισσότερα γιοτ έχουν προσδέσει στη μαρίνα, τα ξενοδοχεία δεν υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα και τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ έχουν από καιρό ετοιμάσει τα διαβατήρια τους για Ευρώπη.

Πρωτά και πιο λαμπερά έφτασαν στη γαλλική ριβιέρα τα μέλη της κρτικής επιτροπής, με τις κολλήτες φίλες Κέιτ Μπλάνσετ και Κρίστεν Στούαρτ να κλέβουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί. Και εκεί ήταν που ακόμα και οι λιγότερο παρατηρητικοί εντόπισαν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση, αλλά και ταύτιση γούστου και απόψεων.

Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν παρέα, μη κρύβοντας τον θαυμασμό και τα ζεστά συναισθήματα που τρέφουν η μία γα την άλλη, και ξεχώρισαν στη μεσημεριανή τους εμφάνιση μέσα σε στιλάτα, θηλυκά κοστούμια. Η μεν Κέιτ στα ροζ, η δε Κρίστεν στα γαλάζια με ένα πανέμορφο Chanel σύνολο το οποίο συνδύασε έξυπνα με λευκό, χαλαρό φανελάκι. Ίδιο πνεύμα, άλλη προτίμηση.

Γιατί η Κέιτ Μπλάνσετ και η Κρίστεν Στιούαρτ είναι ό,τι πιο ωραίο είδαμε στις Κάννες

Και στην πρώτη, βραδινή τους εμφάνιση όμως Μπλάνσετ και Στιούαρτ παρέμειναν με διαφορά οι πιο καλοντυμένες, με μοναδική δυνατή ανταγωνίστρια την Τζούλιαν Μουρ μέσα σε ένα ξεχωριστό κατακόκκινο Givency.

Πάντως σαν την Κέιτ δεν είχε άλλη εχθές το βράδυ. Λίγο η λάμψη που της χάρισε ο τίτλος της Προέδρου της Κρτικής Επιτροπής, λίγο η καλή της φίλη, Κρίστεν, στο πλευρό της, λίγο η δαντελένια τουαλέτα με την οποία περπάτησε γεμάτη αυτοπεποίθηση στη σκηνή του φεστιβάλ - το μικρόφωνο φάνταζε στο χέρι της σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο - η λαμπερή πρωταγωνίστρια απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται το πιο διαχρονικά ξεχωριστό πρόσωπο της βιομηχανίας του σινεμά. Με χολιγουντιανό γκλάμουρ, αλλά και ευρωπαϊκή φινέτσα.

Από την άλλη η Στιούαρτ, χαρακτηριστικό δείγμα της πιο σύχρονης γυναίκας που θα μπορούσαμε να φέρουμε στο νου μας, παρουσιάζεται τέλεια συντονισμένη και συμφιλιωμένη με την αμφισεξουαλική φύση της και κυριολεκτικά λάμπει με το χαριτωμένο ροκαμπίλι κούρεμα της, γυρίζοντας την πλάτη στα ολοϊδια, χιλιοφορεμένα μακριά χτενίσματα των συναδέλφων της. Ίσως το πιο μοντέρνο δέσιμο μπλούζας γύρω από το λαιμό που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό και μία καρφίτσα σε σχήμα λιοντάρι τόσο όμορφη που χρειάζεται ένα ειδικό άρθρο μόνο και μόνο για την πάρτη της.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.