ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φίλες στα αλήθεια; Αυτή είναι η λεπτομέρεια που αποδεικνύει την αληθινή σχέση της Κέιτ με τη Μέγκαν

Είναι πια μέλη της ίδιας οικογενένειας. Ποια είναι όμως η πραγματική φύση της σχέσης τους;

Φίλες στα αλήθεια; Αυτή είναι η λεπτομέρεια που αποδεικνύει την αληθινή σχέση της Κέιτ με τη Μέγκαν

H Mέγκαν Μαρκλ μπήκε στο Παλάτι και πολλοί πιστεύουν πως η επίδραση της θα αποδειχθεί καθοριστική για το πώς θα αντιλαμβάνεται η δημόσια, κοινή γνώμη στη Βρετανία τον θεσμό της μοναρχίας.

Η αμερικανική, χολιγουντιανή φρεσκάδα της δεν κρύβεται και οι πρώτες εμφανίσεις της μετά τον αρραβώνα της με τον Χάρι έδειχναν πως η νέα Δούκισσα σκοπεύει να αδιαφορήσει χαρακτηριστικά για τα πρωτόκολλο, διατηρώντας τους ακατάστατους κότσους της, τα κοστούμια και τα μοντέρνα κοσμήματα που δεν θύμιζαν σε τίποτα τις βαριές, περίτεχνες τιάρες του Μπάκινγχαμ.

Κι όμως στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της ως σύζυγος του Χάρι η Μαρκλ εμφάνισε ένα άλλο, πολύ πιο καλογυαλισμένο, βασιλικό και συντηρητικό πρόσωπο. Το γεγονός προκάλεσε έκπληξη όμως το βρετανικά μέσα έσπευσαν να το εξηγήσουν, αποδίδοντας την ξαφνικά αυτή αλλαγή στην Κέιτ Μίντλετον η οποία φημολογείται πως έχει πάρει από κοντά την Μέγκαν και την συμβουλεύει σε κάθε βήμα της.

Οι δύο γυναίκες ακούγεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά, ίσως όχι τόσο κοντά όσο η Μαρκλ έχει έρθει με την νέα κολλητή της Αμάλ Aλαμουντίν, αλλά αρκετά ώστε η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν τις συμβουλές της Μίντλετον, η οποία, άλλωστε, έχει αποδείξει περίτρανα πόσο καλά τα καταφέρνει στα βασιλικά της καθήκοντα εδώ και αρκετά πλέον χρόνια.

Με τον διεθνή Τύπο να έχει πιαστεί από το γεγονός ότι η Μέγκαν φόρεσε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της ως Δούκισσα ένα φόρεμα του οίκου Goat, ο οποίος αποτελεί αγαπημένη επιλογή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, τα συμπεράσματα δείχνουν να έχουν βγει με τους Βρετανούς να θεωρούν ότι ο λόγος της Κέιτ περνάε και με το παραπάνω στο πώς θα συμπεριφέρεται και θα ντύνεται από εδώ και στο εξής το νέο μέλος της οικογένειας.

Δες το βίντεο.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.