ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Είδαμε την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου που κόπηκε από το GNTM

Ήδη από τα δεκαπέντε της η 18χρονη σήμερα Κιάρα Τσοχατζοπούλου δήλωνε on air στον Θέμο Αναστασιάδη ότι θέλει να γίνει μοντέλο.

Είδαμε την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου που κόπηκε από το GNTM

Απογοητευμένη για την «αδικία» – όπως λέει – που υπέστη στο GNTM εμφανίζεται η σέξι εγγονή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου. Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου είναι 18 χρονών με ύψος 1,83 και βάρος 55 κιλά, κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του επιχειρηματία και γιου του πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου. Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη εξηγεί πως θέλησε να πάει στο ριάλιτι για την εμπειρία και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι την αδίκησαν:

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου».

Είδαμε την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου που κόπηκε από το GNTM
Η Κιάρα με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο και τη γιαγιά της, Γκούντρουν Μολντενχάουερ, σε επίδειξη του Βασίλη Ζούλια.

«Δεν στενοχωρήθηκα. Απλώς ένιωσα ότι με αδίκησαν γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα ως μοντέλο. Έχω δουλέψει στο Athens Xclusive Designers Week, έχω συνεργαστεί με τον Βασίλη Ζούλια, έχω κάνει pret -a – porter της Σίλιας Κριθαριώτη, του Στέλιου Κουδουνάρη και πολλά άλλα.

«Δεν μετανιώνω που έχω κάνει τατουάζ. Ήταν επιλογή μου. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που έχουν τατουάζ και έχουν φτάσει ψηλά. Ζούμε στον 21ο αιώνα και όλα είναι… παλιακά». Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα. Τους δείχνουν ότι το modeling θα πρέπει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι».

Το μοντέλο τα βάζει και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα κορίτσια. «Τσαντίστηκα με την Ηλιάνα, γιατί σε όλα τα κορίτσια μιλούσε κάπως. Έδειχνε ότι εκείνη είναι η καλύτερη από όλους. Υποτιμούσε τα κοριτσάκια. Τη λυπάμαι να σου πω την αλήθεια. Γιατί όλος ο κόσμος την κράζει με αυτά που λέει. Βγαίνει και λέει ότι τα έχει κάνει όλα. Κάνει τα κορίτσια να νιώθουν ότι είναι ένα τίποτα.»

Πηγή: www.zappit.gr

Δες την πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία δεκαπέντε χρόνων στο «Πρώτη φορά όλα».

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.