ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Εγώ ήθελα να μείνω στον ΑΝΤ1»: Tι ζήτησε η Σάσα Σταμάτη στον Λάτσιο και ο λόγος που έφυγε από ΑΝΤ1

«Ήμουν επτά χρόνια στο Πρω1νό και όλοι μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να μου δώσουν κάτι παραπάνω στο κανάλι αν δεν το ζητήσω εγώ».

«Εγώ ήθελα να μείνω στον ΑΝΤ1»: Tι ζήτησε η Σάσα Σταμάτη στον Λάτσιο και ο λόγος που έφυγε από ΑΝΤ1

Μπορεί στην τηλεόραση να «πυροβολεί» με ερωτήσεις και ειδήσεις, αλλά η Σάσα Σταμάτη εκτός κάμερας δεν είναι μόνο αυτό που περιμένεις ή, έστω, φαντάζεσαι. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μιλά στην Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό People

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όταν πέρσι τελείωσε το Πρω1νό, ήσουν σε συζητήσεις για το αν θα μείνεις ή όχι στον ΑΝΤ1. Γιατί τελικά έφυγες; Εγώ ήθελα να μείνω στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, όμως, ένιωθα πως είχε έρθει η στιγμή να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο. Ήμουν επτά χρόνια στο Πρω1νό και όλοι μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να μου δώσουν κάτι παραπάνω στο κανάλι αν δεν το ζητήσω εγώ.

Βέβαια είχες κάνει δοκιμαστικό για το Lucky Room που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ναι, και πήρα τη χυλόπιτά μου.

Στενοχωρήθηκες τότε; Ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Γιώργο σε κάτι διαφορετικό. Όταν σε απορρίπτουν, δεν είσαι χαρούμενη. Εκ των υστέρων, όμως, πίστεψα ότι έγινε για καλό.

Τελειώνοντας την περσινή σεζόν είχες πει στη Φαίη ή στον Γιάννη Λάτσιο ότι θέλεις να κάνεις και κάτι άλλο; Με τη Φαίη κατά καιρούς το συζητούσαμε. Της είχα πει πως θα μου άρεσε να δουλέψω με τον Θέμο Αναστασιάδη στο ΟΛΑ, και μάλιστα η Φαίη μου είχε πει πως θα μου ταίριαζε. Όμως, ήταν απλά μια επιθυμία μου. Πήγα, λοιπόν, πέρσι τέτοια εποχή στον Λάτσιο και του είπα ότι περνάμε ωραία στο Πρω1νό αλλά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα. Όχι κάτι αναγκαστικά με εμένα σε πρώτο ρόλο, αλλά μια εκπομπή σε άλλη ζώνη ώστε να φανεί και μια άλλη πτυχή του εαυτού μου. Τον ρώτησα μήπως είμαι υπερβολική ή μήπως είναι ακόμα νωρίς, αλλά μου είπε ότι έχω δίκιο και ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα. Μου ζήτησε λίγο χρόνο. Έκτοτε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Τον καταλαβαίνω, όμως, και εκείνον γιατί έχει πολλούς ανθρώπους να αξιοποιήσει στις εκπομπές.

Άρα δεν είχες ποτέ μία επίσημη απάντηση από το κανάλι. Όχι. Τότε στεναχωρήθηκα, γιατί είμαι και λίγο αισθηματίας…

Στη Φαίη είχες πει πως, αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, δεν θα συνεχίσεις στο Πρω1νό; Μίλησα με τη Φαίη. Της είπα ότι προτιμώ να δοκιμαστώ σε κάτι καινούριο και να αποτύχω παρά να μείνω με το απωθημένο. Βέβαια, με έπαιρνε τότε να πάρω το ρίσκο, γιατί είχα και βασική δουλειά, την εφημερίδα.

Δείτε την εμφάνισή της σαν καλεσμένη στο Πρωινό μετά από την αποχώρησή της σαν παρουσιάστρια από αυτό:

* Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής

Πηγή: zappit.gr

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.