ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Blake Lively & Ryan Reynolds: Τα περίεργα πράγματα που δε μπορούμε να αγνοήσουμε για το γάμο τους

Παρόλο που κατά διαστήματα, οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν, οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ εξακολουθούν να είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Blake Lively & Ryan Reynolds: Τα περίεργα πράγματα που δε μπορούμε να αγνοήσουμε για το γάμο τους

Παρόλο που κατά διαστήματα, οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν, οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και αγαπημένα ζευγάρια του διεθνούς star system. Και μάλιστα, χαιρόμαστε που δεν πτοούνται από τα αναληθή δημοσιεύματα, αλλά χρόνο με το χρόνο αποδεικνύουν ότι η σχέση τους στηρίζεται σε γερά θεμέλια και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανέναν να την καταστρέψει.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα πιο περίεργα πράγματα που μάθαμε για τη σχέση τους και δε μπορούμε να τα αγνοήσουμε.

Blake Lively & Ryan Reynolds: Τα περίεργα πράγματα που δε μπορούμε να αγνοήσουμε για το γάμο τους
Την περίοδο που ήταν φίλοι, η Blake τα είχε με τον σούπερ σταρ Leonardo di Caprio και ο Ryan ήταν παντρεμένος με την εντυπωσιακή Scarlett Johansson.

1. Υπήρξαν φίλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, προτού αναπτυχθεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Μάλιστα, όταν άρχισαν να κάνουν παρέα, η Blake τα είχε με τον σούπερ σταρ Leonardo di Caprio και ο Ryan ήταν παντρεμένος με την εντυπωσιακή Scarlett Johansson.

2. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει για τα παράξενα ραντεβού, που κανόνιζαν πριν γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα σε ένα από αυτά είχαν βγει και διπλό ραντεβού. Η Blake έχει δηλώσει ότι την περίοδο που έκαναν πολλή παρέα, προσπαθούσε ο ένας να βρει το ιδανικό ταίρι του άλλου.

Προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί, ακόμα και όταν ο ένας από τους δύο έχει γυρίσματα κάπου αλλού.

3. Ο γάμος τους έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο με μόλις 35 καλεσμένους. Θέλοντας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την επισφράγιση της ευτυχίας τους, υποχρέωσαν τους καλεσμένους τους να αφήσουν τα κινητά τους πριν την τελετή, προκειμένου να μην διαρρεύσουν οι προσωπικές τους στιγμές.

4. Παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού οργιάζουν κατά διαστήματα, το χολιγουντιανό ζευγάρι δείχνει να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και χιούμορ, αψηφώντας τα κουτσομπολίστικα δημοσιεύματα. Απ' ότι φαίνεται, είναι συνηθισμένοι στα κακόβουλα σχόλια και ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που η σχέση τους συνεχώς και δυναμώνει.

Ο γάμος τους έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο με μόλις 35 καλεσμένους.

5. Ο Ryan χρησιμοποιεί αρκετά το twitter για να περιγράψει με γλαφυρό τρόπο προσωπικές στιγμές με τις κόρες τους, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν ισχύουν, αλλά είναι αποκύημα της φαντασίας του, όπως έχει αναφέρει η ίδια του η σύζυγος.

6. Προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί, ακόμα και όταν ο ένας από τους δύο έχει γυρίσματα κάπου αλλού. Και για τους δυο είναι πολύ σημαντικό να κάνουν πράγματα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σημαντικά, μαζί σαν οικογένεια. Ίσως αυτό να είναι το κλειδί της προσωπικής τους ευτυχίας.

Δείτε ένα βίντεο από τη ζωή τους:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.