ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Aποκάλυψη για τους Δύο Ξένους. Ποιο πραγματικό γεγονός άλλαξε ολόκληρο το σενάριο της σειράς;

Το απρόβλεπτο δεδομένο που έπρεπε να λύσουν οι δημιουργοί της σειράς.

Aποκάλυψη για τους Δύο Ξένους. Ποιο πραγματικό γεγονός άλλαξε ολόκληρο το σενάριο της σειράς;

Αφιέρωμα στη σειρά "Δύο Ξένοι" έκανε ο Πάνος Ζόγκας στο περιοδικό Down Town και οι δημιουργοί της θρυλικής πια σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, θυμούνται ιστορίες και παρασκήνια από τη σειρά που έγινε σημείο αναφοράς της κουλτούρας των 90s.

Στο δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: "Η σειρά αρχικά επρόκειτο να παιχτεί για μία σεζόν στο Mega. Μέχρι να αποφασιστεί ποιο θα είναι το τελικό καστ, είχαν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα του Σπύρου Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Βαλτινού για τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Αρχικά τον ρόλο της Ντίνας Κώνστα ήταν να τον ερμηνεύσει η Μάρθα Βούρτση και τον ρόλο της Χρυσούλας Διαβάτη η Κώνστα. Τελευταία στιγμή όλα άλλαξαν. Και έτσι η Ντίνα Κώνστα έγινε η Ντένη Μαρκορά και η Χρυσούλα Διαβάτη η Φλώρα, δημιουργώντας δύο θρυλικές τηλεοπτικές περσόνες που αντέχουν 20 χρόνια μετά και, κατά έναν μαγικό τρόπο, παραμένουν φρέσκες και επίκαιρες".

Eπίσης οι δύο δημιουργοί μίας από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης θυμούνται το πραγματικό γεγονός που τους ανάγκασε να προσαρμόσουν σε νέα δεδομένα το σενάριο της σειράς.

«Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας που γράφτηκε αναγκαστικά και άλλαξε όλο το σενάριο ήταν όταν έμεινε στην πραγματικότητα έγκυος η Εβελίνα. Έτσι, αφού δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλιά, έπρεπε και η ηρωίδα να μείνει έγκυος, κάτι που ούτε καν το είχαμε σκεφτεί. Και ο βαθμός δυσκολίας αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, πολύ λογικά, μας λέει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά γυρίσματα. Και άλλη ανατροπή. Εκεί έπρεπε να μετατεθεί το ενδιαφέρον από την κεντρική ερωτική ιστορία κάπου άλλου. Έπρεπε να μειωθεί η εμφάνιση της Εβελίνας και σε συνεννόηση με το κανάλι άλλαξε η ιστορία και πήρε άλλη τροπή. Έτσι προέκυψε η ιδέα με το στρατό», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.