ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και μίλησαν γι' αυτό δημόσια

Με αφορμή την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου ότι έχασε 100 ολόκληρα κιλά, συγκεντρώθηκε μια λίστα από διάσημους που τα έχουν επίσης ξεπεράσει.

 9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και μίλησαν γι' αυτό δημόσια

Με αφορμή την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου ότι έχασε 100 ολόκληρα κιλά, συγκεντρώθηκε μια λίστα από διάσημους που τα έχουν επίσης ξεπεράσει κατά καιρούς, αλλά δεν "μασάνε" και μλάνε γι' αυτό δημόσίως.

 9 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν ή ξεπέρασαν τα 100 κιλά και μίλησαν γι' αυτό δημόσια
Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως είχε ξεπεράσει τα 150 κιλά. « Το 2001 στο Mega, όταν ήμουν με τον Φώτη και την Μαρία, μου παρουσιάστηκε άσθμα και για ένα χρόνο έπαιρνα κορτιζόνη. Εκεί ξέφυγα κόντεψα τα 150 κιλά».
Τα 100 κιλά είχε φτάσει μέσα στο 2015 ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος και στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως ήταν αρκετά παχουλός.
Κάποια στιγμή πέρσι ξεπέρασε και πάλι τα 100 κιλά ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ζυγίστηκε στον αέρα του Happy Day και φτάνει τα 102,8 κιλά.
Στην πρώτη της εγκυμοσύνη έφτασε τα 100 κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είχε γράψει αργότερα ποστάροντας μια φωτογραφία της πριν και μετά: «Στην πρώτη φωτογραφία έγκυος 9 μηνών και σχεδόν 100 κιλά (τι ρουφιέσαι βρε γλυκούλα…; χαχαχαχα) και στην δεύτερη ενάμιση χρόνο μετά μόλις 58».
Με χιούμορ, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε πως το 2015 έχει πάρει κιλά, αφού έφτασε να ζυγίζει 113 κιλά.
O Γιώργος Τσούλης, ο νέος μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη υπήρξε για χρόνια πάνω από 100 κιλά. Η εικόνα του Γιώργου τότε δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή, αφού μέχρι τα 15 του ζύγιζε περισσότερο από 100 κιλά, ενώ σήμερα είναι μετά βίας 78 κιλά.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ξεπέρασε κατά πολύ τα 100 κιλά: «Είχα γύρω στα 190 κιλά παραπάνω από ό,τι τώρα. Το πικ μου ήταν 268 κιλά. Βίωσα λίγο το ρατσισμό του χοντρού.
Στον τηλεοπτικό αέρα των Καρντάσιανς είχε ζυγιστεί ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ζύγιζε πάνω από 150 κιλά. Όταν ανέβηκε όμως ο Δημήτρης Σταρόβας η ζυγαριά έδειξε… error καθώς τα κιλά του υπερβαίνουν το ανώτατο όριο των 150 κιλών.

100 κιλά παραδέχτηκε ότι έχασε ο Γιάννης Λοβέρδος. «Σήμερα επιτρέψτε μου να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Μετά από 14 μήνες που κάνω δίαιτα, κατάφερα να χάσω 100 ολόκληρα κιλά. Είναι ένα προσωπικό επίτευγμα, που δίνει σε μένα τη δύναμη να συνεχίσω αλλάζοντας πλήρως τη ζωή μου. Τώρα ξέρω αφού κατάφερα να κρατήσω τόσο καιρό ότι θα πετύχω μέχρι τέλους. Γνωρίζω ότι η παχυσαρκία είναι μια μεγάλη μάστιγα της εποχής μας. Ελπίζω να γίνω το παράδειγμα πολλών φίλων που παλεύουν, όπως κι εγώ, όλη τους τη ζωή με την παχυσαρκία. Θέλει μεγάλη προσπάθεια αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φτάνει να μην το βάλουμε κάτω. Θα νικήσουμε», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανακοίνωνε τα νέα στους διαδυκτιακούς του φίλους.

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.