ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χωρίς ίχνος μάσκαρα.Ξέρουμε τον τρόπο για να αποκτήσεις, φυσικές, μακριές βλεφαρίδες

Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα..

Χωρίς ίχνος μάσκαρα.Ξέρουμε τον τρόπο για να αποκτήσεις, φυσικές, μακριές βλεφαρίδες

Ποια γυναίκα στον πλανήτη δεν θέλει να έχει διαπεραστικό και ακαταμάχητο βλέμμα, ώστε όλοι να την κοιτάνε στα μάτια; Και σίγουρα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτών που διαμαρτύρονται για τις κοντές, αχνές και αραιές τους βλεφαρίδες, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στην εύκολη αλλά πολυέξοδη λύση της τοποθέτησης και συντήρησης βλεφαρίδων. Αυτή η τεχνική από τη μια κάνει σαγηνευτικό το βλέμμα, αλλά από την άλλη αποδυναμώνει τις φυσικές βλεφαρίδες, καθώς αυτές γίνονται πιο ξηρές και εύθραυστες, λόγω της διαδικασίας. Η συστηματική χρήση extension προκαλεί βλάβη στους θύλακες των τριχών και δυσχεραίνει την ανάπτυξή τους.

Χωρίς ίχνος μάσκαρα.Ξέρουμε τον τρόπο για να αποκτήσεις, φυσικές, μακριές βλεφαρίδες
Ποια γυναίκα στον πλανήτη δεν θέλει να έχει διαπεραστικό και ακαταμάχητο βλέμμα, ώστε όλοι να την κοιτάνε στα μάτια; Και σίγουρα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτών που διαμαρτύρονται για τις κοντές, αχνές και αραιές τους βλεφαρίδες.

Τελικά όμως υπάρχει λύση για να αποκτήσεις δυνατές και υγιείς βλεφαρίδες, με φυσικό τρόπο. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές και να θυμάσαι ότι η αναγέννηση των βλεφαρίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και φροντίδα.

  • Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους κατά της ξηρότητας είναι να τοποθετήσεις σακουλάκια μαύρου τσαγιού, ή χαμομηλιού στα πάνω βλέφαρα για περίπου 10 λεπτά, αφού πρώτα τα έχεις βυθίσει σε ζεστό νερό, τα έχεις στραγγίξει και στη συνέχεια τα έχεις βάλει στο ψυγείο για να παγώσουν.
Η συστηματική χρήση extension προκαλεί βλάβη στους θύλακες των τριχών και δυσχεραίνει την ανάπτυξή τους.
  • Μπορείς εύκολα να τονώσεις τις βλεφαρίδες σου και να αποφύγεις το φράξιμο των πόρων, με μία μπατονέτα που την έχεις προηγουμένως βουτήξει σε καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας. Επιπλέον, η αλόη είναι ένα συστατικό πολύ θρεπτικό για κάθε σημείο του σώματός μας. Γι' αυτό δοκίμασε να βάλεις μικρή ποσότητας τζελ αλόης σε ένα βουρτσάκι και να το αφήσεις όλο το βράδυ στις βλεφαρίδες. Και το πρωί μόλις ξυπνήσεις, χτένισέ τες και θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά.
  • Για πλούσιο φυσικό αποτέλεσμα, οι ειδικοί συνιστούν τη λήψη συμπληρωμάτων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών, και αυτές δεν είναι άλλες από τις βιταμίνες Β, C και Ε, το σίδηρο, το μαγνήσιο και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
Μπορείς εύκολα να τονώσεις τις βλεφαρίδες σου και να αποφύγεις το φράξιμο των πόρων, με μία μπατονέτα που την έχεις προηγουμένως βουτήξει σε καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας.
  • Η διατροφή παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο και καλό είναι να αποφεύγεται η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, αλκοόλ και καφεΐνης, συστατικά που εμποδίζουν την παροχή θρεπτικών ουσιών και προκαλούν πρόωρη γήρανση στο δέρμα.
  • Κάθε φορά που χρησιμοποιείς τη μάσκαρά σου θυμήσου να έχεις προσθέσει μερικές σταγόνες ελαίου λεβάντας, δεντρολίβανου ή ελαίου τεϊόδεντρου για να τις ενυδατώσεις και να καταπολεμήσεις τα μικρόβια που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες.

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.