ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το μέλλον των καλλυντικών. Ένα νέο βιολογικό προϊόν ομορφιάς αλλάζει την πρωινή ρουτίνα μας

Με αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου και υπογραφή που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, σέβεται απόλυτα και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και το περιβάλλον.

Το μέλλον των καλλυντικών. Ένα νέο βιολογικό προϊόν ομορφιάς αλλάζει την πρωινή ρουτίνα μας

Όλοι θέλουμε να βάλουμε τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά μας, αλλά είτε δεν έχουμε ακόμα αρκετές διαθέσιμες επιλογές που να καλύπτουν τις ανάγκες μας είτε μάς φαίνεται υπέρογκο το κόστος τους. Όλα αυτά αλλάζουν με τη νέα βιολογική σειρά καλλυντικών, Garnier Bio, που έρχεται να μεταμορφώσει τη ρουτίνα ομορφιάς μας. Προσιτή, με προτάσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας και με υπογραφή που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια.

Αγαπημένο μας έγινε ήδη το τζελ καθαρισμού Garnier Bio με βιολογικό αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτου, κατάλληλο για κανονικές προς μικτές επιδερμίδες, ένα αποτοξινωτικό προϊόν που προσφέρει εντατικό αλλά ήπιο καθαρισμό. Σε συνδυασμό μάλιστα με το πρωτοποριακό σφουγγαράκι της ίδιας σειράς, φτιαγμένο 100% από Konjac (ένα φυτό της Ασίας με απολεπιστική δράση), το καθαριστικό αυτό δίδυμο απομακρύνει τους ρύπους, το μακιγιάζ, απολεπίζει απαλά και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Αναβαθμίζει την εμπειρία καθαρισμού, τυλίγοντάς τη με ένα απόλυτα φυσικό άρωμα φρεσκάδας, και αφήνει το πρόσωπο καθαρό, μεταξένιο και χωρίς ίχνος γυαλάδας. Χρησιμοποιείται πρωί και/ή βράδυ.

Το μέλλον των καλλυντικών. Ένα νέο βιολογικό προϊόν ομορφιάς αλλάζει την πρωινή ρουτίνα μας
Tο τζελ καθαρισμού Garnier Bio με βιολογικό αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτου, για κανονικές προς μικτές επιδερμίδες, σε συνδυασμό με το σφουγγαράκι της ίδιας σειράς, 100% από Konjac (ένα φυτό της Ασίας με απολεπιστική δράση), απομακρύνει τους ρύπους, το μακιγιάζ, απολεπίζει απαλά και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας

Τα άλλα προϊόντα της σειράς Garnier Bio είναι: Ενυδατικό τζελ με βιολογικό έλαιο Λεμονόχορτου, που αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας χωρίς γυαλάδες, κατάλληλο για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Τονωτική λοσιόν με βιολογικό αιθέριο έλαιο από Θυμάρι, για εντατικό καθαρισμό και ματ υφή. Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με βιολογική Λεβάντα, για τις πιο νεανικές επιδερμίδες. Αντιρυτική κρέμα ματιών με βιολογική Λεβάντα, για τις πιο νεανικές επιδερμίδες. Ενυδατική κρέμα με βιολογικό έλαιο Άργκαν, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, γνωστό για τις επανορθωτικές και θρεπτικές ιδιότητές του, κατάλληλη για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Νερό micellar με βιολογικό Ανθόνερο και νερό βιολογικής Κενταυρίας, για καθαρισμό και ενυδάτωση, κατάλληλο ακόμα και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τα προϊόντα Garnier Bio είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert Greenlife. Ακολουθώντας τη γραμμή που έχει επιλέξει η Garnier εδώ και χρόνια, δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Έχουν vegan συνθέσεις, ενώ τα συστατικά προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες και, τα περισσότερα, από πηγές δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Δεν περιέχουν συντηρητικά όπως parabens, μεταλλικά έλαια, σιλικόνη, άλατα αλουμινίου, χημικά φίλτρα και συνθετικές χρωστικές ουσίες. Συσκευάζονται σε ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι η επιβεβαίωση ότι μπορούμε να επενδύσουμε στη δύναμη της φύσης με σεβασμό προς την ισορροπία της. Μια αισιόδοξη εικόνα από το μέλλον των καλλυντικών που είναι ήδη εδώ.

Τα προϊόντα Garnier Bio είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert Greenlife. Ακολουθώντας τη γραμμή που έχει επιλέξει η Garnier εδώ και χρόνια, δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Κεντρική φωτό: Sarah Comeau / Unsplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

Περισσότερα από

Ομορφιά

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.