ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το εκρηκτικό look του Dior για το καλοκαίρι του 2016

Σαν μια έκρηξη από φυσαλίδες, το εμβληματικό μοτίβο των πουά εμπλουτίζει με τη σπιρτάδα του τη συλλογή μακιγιάζ του Dior για το Καλοκαίρι 2016.

Το εκρηκτικό look του Dior για το καλοκαίρι του 2016

O Christian Dior έχει πει: «Είναι κομψά, γοητεύουν, χαλαρώνουν και δεν φεύγουν από τη μόδα. Δεν τα βαριέμαι ποτέ!»

Αυτή η στιλιστική πρόταση που χαρακτηρίζει και τις συσκευασίες της περιορισμένης έκδοσης της συλλογής, σηματοδοτεί για τον Peter Philips, διευθυντή Δημιουργικού και Εικόνας του μακιγιάζ Dior, μια εποχή πολυτελούς ομορφιάς, όπου οι τόνοι της άμμου και οι γαλακτερές αποχρώσεις αναμιγνύονται με τη ζωντάνια μιας ζωηρόχρωμης παλέτας.

Απολαύστε τη βελούδινη ροζ σειρά, που θυμίζει καλοκαιρινό smoothie, αφεθείτε στις δονήσεις των φλογερών μπρονζέ, παραδοθείτε στον πειρασμό του βαθύ μπλε της Μεσογείου…

Τέλος, διασκεδάστε με το νέο μανικιούρ-κομφετί, που αναζητά την αντίθεση ανάμεσα στο ροζ και στο χρώμα της λεβάντας, σαν έναν ύμνο στο καλοκαίρι.

ΓΑΛΑΚΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ

Πλούσια, λαμπερά κι ελαφρώς υγρά χείλη σε παστέλ αποχρώσεις, λες κι έχουν μόλις… καταδυθεί σε ένα λαχταριστό μιλκσέικ. Χωρίς συμβιβασμούς στο κράτημα, αυτό το πρώτο γαλάκτωμα χειλιών DIOR ADDICT MILKY TINT, φροντίζει τα χείλη σαν ένα αναζωογονητικό λουτρό απαλότητας και υγρασίας. Είναι μια μικρή έκρηξη φρεσκάδας που κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις με ανανεωτικό wet-look εφέ.

Το εκρηκτικό look του Dior για το καλοκαίρι του 2016

ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

Τέλεια λάμψη με πολύ εύκολη εφαρμογή στην επιδερμίδα. Σε απόλυτη αρμονία με την εποχή, το DIORSKIN NUDE AIR GLOW POWDER αναδεικνύει τη φυσική, υγιή λάμψη κάθε γυναίκας και προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας της. Κάθε πέρασμα με το πινέλο αναγεννά τη λάμψη της επιδερμίδας και χάρη στην ελαφριά σαν καλοκαιρινή αύρα υφή, η επιδερμίδα αναπνέει όλη μέρα.

Τονίστε, διορθώστε και αναζωογονήστε την καλοκαιρινή σας λάμψη, επιτρέποντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα σας να αναπνέει. Η ιδιαίτερα φίνα και απαλή, αέρινη πούδρα στο DIORSKIN NUDE AIR SUMMER GLOW τυλίγει την επιδερμίδα με ένα αόρατο πέπλο, απαλά φωτεινό σαν κεχριμπάρι.

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΟΥΑ

Πάνω από τα θρυλικά 5 COULEURS φυσά ένας άνεμος ελευθερίας, που χορεύει στο ρυθμό των πουά. Οι δύο καλοκαιρινές αρμονίες της περιορισμένης έκδοσης της συλλογής συνδυάζουν τους τόνους της άμμου ή του μπρούντζου, με ζωηρά χρώματα που συγχρονίζονται με τα αντίστοιχα πουά σετ.

Σαν μια αυθεντική ποπ συνήθεια που αποτυπώνεται σε μια πλούσια σταγόνα από γαλάζιο, το οποίο εξελίσσεται σε ένα αισθησιακό κοραλλί, ένα σούπερ-σικ “γυμνό” και μια ροζ ώχρα, έτοιμα να λιώσουν πάνω στην επιδερμίδα.

ΠΟΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

Τα σετ DIOR VERNIS με το Dotting Tool – τα μίνι αντικείμενα πόθου της φετινής καλοκαιρινής συλλογής- κλείνουν το μάτι στο κλασικό μανικιούρ. Πρώτα, περάστε μια στρώση από το βερνίκι. Μετά, βυθίστε το Dotting Tool στο δεύτερο βερνίκι του σετ και φτιάξτε πουά σε ότι μέγεθος θέλετε για να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που θα υπογραμμίσει τη μοναδικότητά σας.

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων που σχεδίασε ο Peter Philips δημιουργούν τολμηρές αντιθέσεις, ανάμεσα στο κερασί και το καρπουζί του Confettis, τo μπλε-αζούρ και το “γυμνό” μπεζ του Pastilles ή το ροζ της αζαλέας και το μοβ της λεβάντας του Plumetis.

ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το DIOR ADDICT LIPSTICK, το πιο μοντέρνο από τα κραγιόν του Dior, απογειώνεται κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ένα εξωστρεφές φούξια, ένα βασικό μπεζ, ένα τολμηρό ροζ και ένα ηλιόλουστο ροδακινί, σηματοδοτούνται από το θρυλικό μονόγραμμα CD και από ένα διάφανο ζελ για ένα υπέροχο λαμπερό τελικό αποτέλεσμα. Αυτά τα τέσσερα must-have είναι για γυναίκες που επιθυμούν φωτεινά, εύκολα στην εφαρμογή, σίγουρα χρώματα, τα οποία ενισχύουν τη δύναμη της γοητείας του καλοκαιριού.

ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ

Περάστε τα βλέφαρά σας με ένα φιλμ φωτός. Δώστε λάμψη στο βλέμμα σας με χρώματα μπρονζέ ή φωτίστε την γραμμή των βλεφαρίδων με μια γυαλάδα που καθρεπτίζει, στα χρώματα του μελιού. Διαθέσιμο σε δύο απαστράπτουσες συλλεκτικές αποχρώσεις, το υβριδικό ‘γκλος’ ματιών DIOR ADDICT FLUID SHADOW αναθεωρεί τη χρωματική παλέτα του με το χρυσαφένιο Eccentric και το ροζ-μπρονζέ Ecstatic.

Κορυφώστε τον μαγνητισμό των ματιών σας με το DIOR ADDICT IT-LINE, που σας καλεί να αποφασίσετε ανάμεσα σε ένα πιο σέξι βλέμμα ή σε μια αυστηρή γραμμή από γαλακτερό μοβ ή απαλό χακί.

Αυτή η γεμάτη λάμψη, συγκλονιστική, περιορισμένης έκδοσης DIORSHOW ICONIC OVERCURL απλώνει στις βλεφαρίδες ένα υγρό μπρούντζινο χρώμα για μεταλλική λάμψη.

ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Σχεδιασμένο στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας του Dior, το EYE REVIVER εμφανίζεται σε μια λαμπερή παλέτα, ειδικά για τις καλοκαιρινές μέρες. Φοριέται το ίδιο άνετα είτε στη ζεστή ατμόσφαιρα της πόλης είτε κάτω από τον ήλιο της εξοχής. Είναι ένα βασικό primer με 3 ήσυχες αποχρώσεις, ένα καφέ λάινερ και ένα πολύπλευρο ροζ, για να φωτίζει το βλέμμα και να δημιουργεί το look που θέλουμε, από το πιο φυσικό ως το πιο εξεζητημένο.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.