ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τελικά αξίζουν τη φήμη και τα λεφτά τους τα Glossier; Γιατί επικρατεί αυτή η φρενίτιδα με το brand;

Ρωτήσαμε την Ελληνίδα blogger, Κορίνα Βρούσια, να μας πει τη γνώμη της για ένα brand καλλυντικών που έχει γίνει μανία παγκοσμίως. Η Κορίνα ξέρει.

Τελικά αξίζουν τη φήμη και τα λεφτά τους τα Glossier; Γιατί επικρατεί αυτή η φρενίτιδα με το brand;

Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη

Τα Glossier είναι ένα brand ομορφιάς από την Αμερική που θεωρώ ότι δικαίως έχει κατακτήσει την καρδιά και το ενδιαφέρον των απανταχού beauty addicts - και όχι μόνο - του πλανήτη. Εγώ προσωπικά δηλώνω ορκισμένη φαν από την πρώτη στιγμή που τα ανακάλυψα και τα δοκίμασα.

Θέλεις να μοιραστώ μαζί σου τους 10 λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι το έχει πετύχει αυτό; Γιατί σε αυτή τη ζωή τόσο η επιτυχία όσο και η αποτυχία δεν είναι τόσο θέμα τύχης όσο αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αλήθειας.

Έχουν κάνεις focus και έχουν δώσει όλη τους την προσοχή στα αληθινά κορίτσια/γυναίκες και την ρεαλιστική καθημερινότητα που έχει η κάθε μια από εμάς.

Τα προϊόντα τους το νιώθεις ότι έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ρουτίνα σου και όχι να τη δυσκολέψουν. Πρωταγωνίστρια γίνεσαι εσύ και όχι το προϊόν που χρησιμοποιείς.

Τελικά αξίζουν τη φήμη και τα λεφτά τους τα Glossier; Γιατί επικρατεί αυτή η φρενίτιδα με το brand;
Εγώ προσωπικά δηλώνω ορκισμένη φαν από την πρώτη στιγμή που τα ανακάλυψα και τα δοκίμασα.

Δεν ξοδεύουν τα χρήματά τους σε χρυσά συμβόλαια με celebrity και μοντέλα που ρετουσάρονται έως τελικής πτώσης. Το χρυσό τους συμβόλαιο το έχουν υπογράψει με τα social media και κατ’ επέκταση με την άμεση σχέση που έχουν καταφέρει να έχουν με τον κόσμο. Ειλικρινά δεν έχω δει πιο active social media και πιο έξυπνο χειρισμό από το δικό τους.

Για να λανσάρουν ένα νέο προϊόν πρώτα «μιλάνε» με όλες εμάς και ζητάνε την άποψή μας και συζητάνε τις ανάγκες μας και μετά το δημιουργούν. Η επικοινωνία τους με τον κόσμο είναι μοναδική.

Όλα τους τα προϊόντα είναι εξαιρετικά εύχρηστα και σε υπέροχες συσκευασίες που σε κάνουν να ανυπομονείς να τα πιάσεις στα χέρια σου και να τα χρησιμοποιήσεις.

Δεν μοιράζουν ψεύτικες υποσχέσεις. Για την ακρίβεια δεν «υπόσχονται» τίποτα. Δημιουργούν προϊόντα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά και αυτό είναι όλο. Δεν το κάνουμε μεγάλο θέμα. Όταν πληρώνεις χρήματα για να πάρεις ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί θα πρέπει να το ζητωκραυγάζεις όταν αυτό είναι και το claim σου. Κοινώς δεν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Απλώς κάνουν τη δουλειά τους.

Οι τιμές τους είναι εξαιρετικά φιλικές και προσιτές και η ποιότητα όσο και οι αποδόσεις των προϊόντων μοναδικές.

Η βασική ομάδα απαρτίζεται από beauty editors που τα έχουν δοκιμάσει όλα και δεν ενθουσιάζονται με μαρκετινίστικες εξυπνάδες. Το πιο αυστηρό κοινό δημιουργεί για όλες εμάς και αυτό δεν το λες και λίγο.

Η ίδια η εταιρεία σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ανήκεις στο δυναμικό τους και στην ομάδα τους. Το μοναδικό τους success story σε εμπνέει και σε κάνει να θέλεις να πετύχεις κι εσύ τους δικούς σου στόχους. Είναι το πιο φιλικό brand που έχεις γνωρίσει έως σήμερα.

Οι τιμές τους είναι εξαιρετικά φιλικές και προσιτές και η ποιότητα όσο και οι αποδόσεις των προϊόντων μοναδικές.

Έχουν κάνει την καθημερινή φροντίδα και ρουτίνα ομορφιάς να είναι εξαιρετικά ευχάριστη και αυτό δεν το λες λίγο. Ομορφιά και ευτυχία πάνε πακέτο όταν πιάνεις στα χέρια σου οποιοδήποτε προϊόν Glossier οπότε πως να μην το αγαπήσεις αυτό το brand.

Extra bonus: Οι συσκευασίες με τις οποίες συσκευάζονται & αποστέλλονται τα προϊόντα τους είναι το κάτι άλλο. Το ροζ clutch με τις φυσαλίδες, τα ροζ ταχυδρομικά κουτιά με τα quotes και τα υπέροχα αυτοκόλλητα με τα οποία συνοδεύεται κάθε αποστολή για να τα κολλήσεις επάνω στα Glossier ή όπου αλλού εσύ θέλεις – εγώ τα κόλλησα ακόμη και στο Laptop – σου προσφέρουν μια εμπειρία τόσο χαρούμενη και τόσο ολοκληρωμένη που σε κάνουν να θέλεις να παραγγέλνεις ξανά και ξανά.

IG: @korinavrousia

Το μοναδικό τους success story σε εμπνέει και σε κάνει να θέλεις να πετύχεις κι εσύ τους δικούς σου στόχους.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.