ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα SOS καλλυντικά από κάθε brand που πρέπει να έχουμε στο beauty νεσεσέρ μας αυτό το καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα επιβάλλεται να έχει ένα νεσεσεράκι με τα απαραίτητα μυστικά της “όπλα”.

Τα SOS καλλυντικά από κάθε brand που πρέπει να έχουμε στο beauty νεσεσέρ μας αυτό το καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα επιβάλλεται να έχει ένα νεσεσεράκι με τα απαραίτητα μυστικά της “όπλα”. 'Έτσι, δε χρειάζεται να κουβαλάει μαζί της, στις διακοπές, όλο το boudoir. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα must have προϊόντα ομορφιάς από τους μεγάλους οίκους, που θα σας συνοδεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μάλιστα, η περίοδος των εκπτώσεων είναι η καταλληλότερη για να ανανεώσετε τα καλλυντικά σας, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.

Τα SOS καλλυντικά από κάθε brand που πρέπει να έχουμε στο beauty νεσεσέρ μας αυτό το καλοκαίρι


1. Mάσκαρα: Le Volume de Chanel N. 10 για μακριές και με όγκο βλεφαρίδες, που θα απογειώσουν το βλέμμα. Ας μην ξεχνάμε, ότι το παιχνίδι της αποπλάνησης “απαιτεί” εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Φροντίστε μόνο να τις χτενίσετε καλά με ένα καθαρό βουρτσάκι και αν θέλετε να τις γυρίσετε προς τα πάνω με το ειδικό εργαλείο, προτού εφαρμόσετε την εξαιρετική αυτή μάσκαρα.


2. Μολύβι ματιών: Το Eyeliner Crayon Intense των Dolce & Gabbana με απίστευτα έντονο μαύρο χρώμα, ιδανικό για να δώσει ένταση στο βλέμμα και να κάνει το look σας ακόμα πιο sexy.

3. Σκιά: Sparkle Eye Shadow Silver Moon της Bobbi Brown για λάμψη, όπως άλλωστε αρέσει στις γυναίκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της, χωρίς να τοποθετηθεί από κάτω άλλο προϊόν, αρκεί να θυμάστε ότι μια μικρή ποσότητα είναι υπεραρκετή.

4. Make up: Το Double Wear Nude της Estee Lauder, Cushion Stick Radiant, ό,τι πιο ελαφρύ κυκλοφορεί σε make up ρευστής μορφής για φυσικό αποτέλεσμα, με αέρινη υφή και τελείωμα σαν χάδι. Εξάλλου, τα υπερβολικά και βαριά foundation δε βοηθούν το πρόσωπο να “αναπνεύσει” και σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να μοιάζουμε λες και φοράμε πολλές στρώσεις make up. Ένα από τα πολλά ατού του είναι ότι έχει ενσωματωμένο σφουγγαράκι και είναι πανεύκολο στη χρήση.

5. Πούδρα: Σε περίπτωση που δεν είστε φαν του make up ειδικά το καλοκαίρι, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την Translucent Loose Powder του οίκου Shiseido, η οποία θα χαρίσει μια διακριτική μαργαριταρένια όψη στην επιδερμίδα σας και παράλληλα θα την κρατήσει ενυδατωμένη.

6. Concealer: Το μαγικό αυτό “εργαλείο” της SkinCeuticals σίγουρα θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές, καθώς καλύπτει επιτυχώς τις όποιες μικρές ατέλειες και μαύρους κύκλους ίσως έχετε, λόγω κούρασης και ξενυχτιού. Φροντίστε μόνο να το απλώσετε καλά με τα δάχτυλά σας, ώστε να μην ξεχωρίζει από το υπόλοιπο μακιγιάζ.

7. Ρουζ: DiorBlush Vibrant Color Powder Blush Rose Cherie N. 756 της Dior για τέλεια ζυγωματικά, που απογειώνουν την εμφάνιση σας. Για natural look, τονίστε τα μήλα σας και “σβήστε” φυσικά το χρώμα στις άκρες. Μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε.

8. Terracotta: Tην all time classic της Guerlain, στην απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας, για σέξι ηλιοκαμμένη όψη. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεστε sun tanned χωρίς να εκθέτετε το πρόσωπό σας στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

9. Highlighter: Το YSL Touche Eclat σε κρεμώδη υφή, το οποίο θα φωτίσει το πρόσωπό σας, χαρίζοντας μοναδική λάμψη με την αντανάκλαση του φωτός.

10. Lipstick: Το απόλυτο ματ κραγιόν της Mac, το Mehr. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές.

11. Lip gloss: Το L' Absolu Rouge Velours Ν. 172, το ματ κραγιόν σε υγρή μορφή της Lancome με τη φοβερή διάρκεια για ζουμερά κατακόκκινα χείλη, κατά τις βραδινές σας εξορμήσεις. Εξάλλου, η κλασική κόκκινη απόχρωση είναι αυτή που ελκύει όλες οι γυναίκες και φοριέται άφοβα τόσο από μελαχρινές, καστανές, ξανθές και κοκκινομάλλες. Μη φοβηθείτε να φάτε και να πιείτε, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν παραμένει σταθερό.

12. Eau de Parfum: Το άρωμα είναι, χωρίς αμφιβολία, το σήμα κατατεθέν κάθε γυναίκας. Εμείς σας προτείνουμε από τη σειρά Les Infusions de Prada, του διάσημου οίκου, το Eau de Parfum Amande, ένα άρωμα που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη μυρωδιά του από περγαμόντο, νότες γλυκάνισου και αμυγδαλέλαιου και δε θα σας θυμίσει κανένα άλλο. Εάν θέλετε επομένως να κάνετε τη διαφορά, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε στο δέρμα σας.

13. Nail polish: Τέλος για λαμπερά νύχια, θα πρωτοτυπήσουμε και θα σας προτείνουμε το παιχνιδιάρικο S'il vous play της Essie, το μεταλλικό ροζ της λεβάντας, μια καινούρια απόχρωση που θυμίζει γαλλικό macaron και αναδεικνύει το μαύρισμα στα άκρα μας. Γιατί η καλοκαιρινή σας διάθεση πρέπει να είναι ανεβασμένη, ανανεωμένη και παιχνιδιάρικη.


Βεβαίως, η τελική απόφαση για το ποια από αυτά αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σας είναι αποκλειστικά δική σας. Μόνο μην ξεχάσετε μαζί με αυτά να βάλετε στη βαλίτσα σας τις απαραίτητες κρέμες, το λάδι μαλλιών και σώματος, τα προϊόντα demaquillage και τα αντηλιακά σας.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.