ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα 9 αρώματα που θέτουν υποψηφιότητα για το boudoir μας

Τώρα είναι η εποχή για να βουτήξουμε στις σαγηνευτικές θάλασσες της σύγχρονης αρωματοποιίας και να επιλέξουμε αυτό που θα μας παρασύρει στο πιο μεθυστικό ταξίδι.

Τα 9 αρώματα που θέτουν υποψηφιότητα για το boudoir μας

Κάθε τέτοια εποχή, οι μεγάλοι οίκοι αρωματοποιίας παρουσιάζουν τις νέες προτάσεις τους. Αρώματα που φτιάχνονται με αγάπη και έμπνευση, κλείνονται μέσα σε μπουκάλια-μικρά έργα τέχνης και φιλοδοξούν να πάρουν μια θέση στην καθημερινότητά μας. Γιατί το άρωμα, είναι αλήθεια, πως παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνισή μας αφού μας χαρακτηρίζει και μπορεί να αποκαλύψει με έμμεσο τρόπο τον χαρακτήρα μας. Κάθε φορά, λοιπόν, που επιλέγουμε μια νέα σύνθεση πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και εύστοχες. Δεν φτάνει να το δοκιμάσουμε μία φορά. Πρέπει να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί του. Να το νιώσουμε στο δέρμα μας. Να το αφήσουμε να μπλεχτεί στις στιγμές μας και να το τεστάρουμε στις μύτες των αγαπημένων μας.
Εμείς επιλέξαμε εννιά, διαφορετικά αρώματα με δυνατό χαρακτήρα και έντονη διαφορετικότητα. Αξίζει να τα δοκιμάσετε και να περιπλανηθείτε στον κόσμο τους.

Τα 9 αρώματα που θέτουν υποψηφιότητα για το boudoir μας
  1. Eau De Parfum Daisy Dream, Marc Jacobs
    Θηλυκό και ντελικάτο σαν μια μαργαρίτα. Με νότες από βοτόμουρο, αχλάδι, γιασεμί, λίτσι, λευκά ξύλα, μόσχο και νερό καρύδας. Μια νέα εκδοχή του κλασικού, πια, Daisy που θα ξεχωρίσει.

  2. Eau De Parfum Decadence, Marc Jacobs
    Σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί μια γυναίκα να το έχει πάντα μαζί της, το μπουκάλι υιοθετεί το σχήμα της γνωστής τσάντας του σχεδιαστή. Μια απολαυστική έκρηξη δαμάσκηνου, σαφράν, βουλγάρικου τριαντάφυλλου, ίριδας, amber, ξύλο πάπυρου και vetiver.

  3. Eau De Parfum Black Opium, Yves Saint Laurent. Εξαιρετικά μυστηριώδες και πολύτιμο, μεθυστικό και αισθησιακό αναδίδει νότες από ροζ πιπέρι, άνθη πορτοκαλιάς, καφέ, βανίλια πατσουλί, κέδρο και λευκά λουλούδια. Ένα άρωμα που προκαλεί εθισμό, κατάλληλο για τις νύχτες του χειμώνα.

  4. Eau De Parfum Intense La Vie Est Belle, Lancôme
    Ένα υπέροχο άρωμα που δυσκολεύεται κάποιος να του αντισταθεί. Μια αρμονική συνύπαρξη του περγαμόντου, της ίριδας, του γιασεμιού, του ylang-ylang, της σαντιγί και του φουντουκιού. Εξαιρετικό.

  5. Cologne Mimosa & Cardamom, Jo Malone
    Κάρδαμο, μιμόζα, σανταλόξυλο, ηλιοτρόπιο, τριαντάφυλλο Δαμασκού και σπόροι Tonka συνθέτουν ένα ανάλαφρο άρωμα με προσωπικότητα που θα το απολαύσετε όλες τις ώρες της μέρας. Ζεστό και μαγευτικό.

  6. Eau De Parfum Want, DSquared2
    Με ανατολίτικη ψυχή, αυτό το άρωμα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σαγηνέψετε. Νότες από τριαντάφυλλο Δαμασκού. ενωμένες με νερολί, ηλιοτρόπιο, βανίλια Μαδαγασκάρης και βιολέτα συνθέτουν ένα βαθιά τρυφερό και παραπλανητικό αποτέλεσμα, που εκπέμπει γενναιόδωρα φως και λάμψη.

  7. Eau De Parfum B. Balenciaga Skin, Balenciaga
    Διάφανο, αποκαλυπτικό, αληθινό και αιθέριο. Με νότες από πράσινο τσάι, περγαμόντο, κρίνο, φύλλα βιολέτας, ίριδα, μόσχο,vetiver και κασμίρι. Ένα κομψό άρωμα, μια ήσυχη δύναμη, ένας διακριτικός τρόπος να κυριαρχήσετε σε έναν χώρο.

  8. Eau De Toilette Mesmerising Oudh Accord & Gold, Molton Brown
    Ένα εξωτικό άρωμα, με αύρα μυστηρίου και μια σκοτεινή ψυχή που θέλεις διακαώς να εξερευνήσεις. Μαύρο πιπέρι, περγαμόντο, τριαντάφυλλο, μαύρο τσάι, μέλι, καπνός και πέταλα λουλουδιών συνεργάζονται υπέροχα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που αξίζει να δοκιμάσετε.

  9. Eau De Toilette Chloé, Chloé
    Λουλουδένιο και ρομαντικό, ξυπνάει το κοριτσάκι μέσα σας και υπενθυμίζει όνειρα, ταξίδια, βόλτες και ελεύθερες, ξέγνοιαστες στιγμές. Με νότες από λεμόνι, μανόλια, λευκό τριαντάφυλλο, γαρδένια, βαμβάκι και μόσχο καταφέρνει να δώσει ένα άμεσο, αυθόρμητο αποτέλεσμα που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο τις στιγμές που θέλετε να είστε ο εαυτός σας και μόνο.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.