ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε αυτά τα τέσσερα προϊόντα οφείλεται η τέλεια επιδερμίδα των Γαλλίδων- Είναι όλα διαθέσιμα online

Οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη φημίζονται για το φρέσκο πρόσωπό τους και ορκίζονται αιώνια πίστη σε 4 δερμοκαλλυντικά made in France.

Σε αυτά τα τέσσερα προϊόντα οφείλεται η τέλεια επιδερμίδα των Γαλλίδων- Είναι όλα διαθέσιμα online

Τι είναι αυτό που κάνει τις Γαλλίδες να ξεχωρίζουν για την τέλεια επιδερμίδα τους; Οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη φημίζονται για το φρέσκο πρόσωπό τους το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να παραλείπουν τις βάσεις και να υιοθετούν το διακριτικό effortless μακιγιάζ τους.

Η αλήθεια είναι ότι εν μέρη η σφριγηλή επιδερμίδα τους οφείλεται στα καλά τους γονίδια, αν και η βιομηχανία ομορφιάς της χώρας σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο. Άλλωστε τα γαλλικά skincare καλλυντικά λατρεύονται από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Επομένως οι Γαλλίδες εκτός από το να επιλέγουν με ευλάβεια γαλλικά φαρμακευτικά brand για την περιποίηση του προσώπου τους, έχουν ξεχωρίσει 4 εξαιρετικά προϊόντα τα οποία και έχουν αναγάγει σε bestseller στην πατρίδα τους.

Πάμε να δούμε τα τέσσερα δερμοκαλλυντικά στα οποία οι Γαλλίδες ορκίζονται αιώνια πίστη.

Huile Prodigieuse Nuxe

Έχει ψηφιστεί προϊόν της χρονιάς πολλές φορές ενώ οι γυναίκες το λατρεύουν από το 1992 που πρωτοκυκλοφόρησε. Το ξηρό λάδι Huile Prodigieuse της Nuxe είναι ένα multi προϊόν για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Βελτιωμένο κατά πολύ από την αρχική του φόρμουλα και φυσικά χωρίς σιλικόνη δίνει στο δέρμα καταπληκτική λάμψη και υπέροχο άρωμα. Επίσης ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, την θρέφει και την επανορθώνει χάρη στην πολύ υψηλή περιεκτικότητα, 30%, από εκχυλίσματα φυτών και βιταμίνης Ε. Τέλος μπορεί να βελτιώσει τις ραγάδες ή να δώσει λάμψη στα θαμπά μαλλιά.

Σε αυτά τα τέσσερα προϊόντα οφείλεται η τέλεια επιδερμίδα των Γαλλίδων- Είναι όλα διαθέσιμα online
Huile Prodigieuse Nuxe

Avene Hydrance Legere

Αυτή η 24ώση κρέμα περιποίησης δεν λείπει από κανένα γαλλικό νεσεσέρ. Η γνωστή γαλλική εταιρεία Avene διαθέτει μια ευρεία γκάμα skincare προϊόντων με συνθέσεις πλούσιες στο ιαματικό νερό του brand, το οποίο ελέγχεται καθημερινά για την καθαρότητά του. Και επειδή το πιο σημαντικό είναι η ενυδάτωση, αφού καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας η επιδερμίδα του προσώπου σου διψάει για νερό, μπορείς να τις δώσεις γενναίες ποσότητες ενυδάτωσης με μια ενυδατική κρέμα για κανονική/μικτή όπως Avene Hydrance Legere.

Avene Hydrance Legere

La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον πλανήτη συστήνουν τα καλλυντικά της La Roche-Posay. Στην Γαλλία δεν τα χρησιμοποιούν μόνο για καλλυντικούς σκοπούς αλλά και για την θεραπεία διαφόρων δερματικών ευαισθησιών ή χρόνιων δερματικών παθήσεων. Βασικό συστατικό του ορού Hyalu B5 Serum της La Roche-Posay είναι το καταπραϋντικό ιαματικό νερό της La Roche-Posay, το οποίο χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες ανακουφίζει ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα. Επίσης στη σύνθεσή του περιέχει 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος και βιταμίνη Β5 που είναι ιδανικά για να βελτιώσεις την υφή αλλά και το χρώμα της επιδερμίδας σου.

La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Bioderma Sensibio DS+ Soothing Purifying Cream

Δεν υπάρχει φαρμακείο στη Γαλλία που δεν έχει όλη την σειρά της Bioderma, μιας εταιρείας που διατηρεί την beauty προσέγγισή της συνεπή στην βελτίωση της γυναικείας επιδερμίδας. Αν ξαφνικά η επιδερμίδα στο πρόσωπο σου παρουσίασε κοκκινίλες μην πανικοβληθείς. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ συχνό στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζεις πως το έντονο κρύο και η έκθεση στον ήλιο ερεθίζει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρουσιάζει τοπικά κοκκινίλες. Για να επιστρέψεις στα φυσιολογικά σου, ακολούθησε την πρακτική των Γαλλίδων και προτίμησε να χρησιμοποιήσεις την κρέμα Bioderma Sensibio DS+ Soothing Purifying Cream που κατευνάζει τους ερεθισμούς και απευθύνεται σε επιδερμίδες με τάση για ευρυαγγεία.

Bioderma Sensibio DS+ Soothing Purifying Cream

Κεντρική φωτό

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;