ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Russian Leather: Γιατί οι ρώσοι έχουν τρελαθεί με αυτό το άρωμα;

Ένα post σκέτη έμπνευση που αξίζει να διαβάσεις από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη για να "ζήσεις" το απόλυτο αρωματικό ταξίδι.

Russian Leather: Γιατί οι ρώσοι έχουν τρελαθεί με αυτό το άρωμα;

Από την Κορίνα Βρούσια (Blog: www.typemystyle.com

IG: @korinavrousia)

Fougère, παγετός, το κάλεσμα του δάσους, λεβαντίνη, ηχώ, μεγάλα κοπάδια ταράνδων, βασιλικός, πευκοβελόνες, καθοδηγούμενα από το τραγούδι της τσίχλας (πουλί), τρέχουν ελέυθερα, ένα χαλί από δεντρολίβανο, επίβλεψη, φασκόμηλο, μείον 48 βαθμοί κελσίου, θάρρος, μέντα, πάθος… Ένα τροχόσπιτο ξαφνικά εμφανίζεται στο μακρινό ορίζοντα, φασόλι tonka, χωρίς ήχο, πατσουλί, μια θάλασσα από μπλε χιόνι, ένα παλάτι από πάγο, ψηλοί κέδροι, φως που καίει, ένα μαχαίρι που αιωρείται σε ένα χέρι, λειχήνες, πάντα έτοιμος για τη μάχη, δέρμα λύκου, υπερηφάνεια, ένα χαμόγελο Σιβηρίας στο πρόσωπό μου.

Russian Leather: Γιατί οι ρώσοι έχουν τρελαθεί με αυτό το άρωμα;

Η Memo τολμά να εξερευνήσει τις βόρειες χώρες όπου οι άνθρωποι σπανίζουν, και το άρωμά τους είναι μια αχνή αύρα. Αυτό το νέο μέρος χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι ένας εκτεθειμένος και άνετος χώρος, όπου όλα είναι χαρακτηριστικά ρώσικα.

Το Russian Leather είναι το τελευταίο άρωμα στη συλλογή Cuirs Nomades, ένα σαγηνευτικό άρωμα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Τα ζωώδη ένστικτα του δέρματος παραμένουν κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια. Ο λύκος της Ρωσίας ή της Σιβηρίας, με την αυξημένη όσφρησή του – πιο δυνατή και πιο ισχυρή από αυτή του ανθρώπου, φυλάει αυτή τη μεγάλη περιοχή και το μαγευτικό πολύτιμο μπουκάλι του Russian Leather. Αυτοί οι λύκοι είναι συνεργοί του αρωματοποιού, και μαζί με τους ταράνδους, την αρκούδα και το μοσχοβόρο μόσχο, είναι ορισμένα από τα μόνα πλάσματα που έχουν την ικανότητα να αναδεικνύονται σε αυτό το βασίλειο της ζοφερής στέπας, των ατελείωτων δασών και των παγωμένων πεδιάδων. Βασιλεύουν ως μυστικοί κυρίαρχοι σε αυτά. Πώς μπορεί κανείς να φανταστεί το «Russian leather» (ρώσικο δέρμα); Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη μαζί με αυτά τα μεγαλοπρεπή θηρία. Βρείτε την ισορροπία μεταξύ της δύναμης και της φινέτσας, και θα απελευθερώσετε μία δερμάτινη συμφωνία εμποτισμένη με μια μαγική αύρα.

Τα ίχνη από τις πατημασιές στο χιονισμένο έδαφος αποκαλύπτουν τον αόρατο χορό των άγριων ζώων, που αποτελούν συχνά τα μόνα σημάδια ζωής, περιμένοντας την τέλεια στιγμή. Η άφιξη της Άνοιξης είναι σαν την απόλυτη αναγέννηση, στην οποία κάθε έκρηξη ενός ανθού είναι μια κατάκτηση, κάθε χρώμα είναι ένα λαμπερό όραμα, κάθε οσμή είναι ένας κόσμος αγνός και ολοκληρωμένος. Αυτή η ζωηρή δύναμη, αυτή η επιδείνωση των στοιχείων, είναι αυτά στα οποία δίνει ζωή η Memo μέσα από το Russian Leather.

Μια έκρηξη αισθήσεων, το Russian Leather προκαλεί ένα μοναδικό συναίσθημα με σλάβικες αποχρώσεις. Κυρίαρχο σε περιβάλλον που έχει παραμείνει ανέγγιχτο από ανθρώπινη παρέμβαση, και για αυτό το λόγο είναι αληθινά μαγευτικό.

Η τόλμη της ζωής των φυτών αναδύεται σε δόξα. Η πεισματάρα φτέρη αμφισβητώντας την τούνδρα εμπνέει μία συμφωνία fougère η οποία παίρνει περήφανα την πρώτη θέση στο άρωμα. Η πλούσια χλωρίδα προκαλεί μια έκρηξη αρωμάτων με την ανατολή του ήλιου, γεμάτη με νότες από δεντρολίβανο, μέντα, λεβάντα, φασκόμηλο και βασιλικό. Η τάϊγκα και τα πανύψηλα κωνοφόρα της προκαλούν αναμνήσεις από τα πεύκα της Σιβηρίας, τα κυπαρίσσια και τους κέδρους. Η σύνθεση του Russian Leather είναι πλούσια σε αναμνήσεις από τη Ρωσία και την Άπω Ανατολή.

Το τσουχτερό κρύο, το αόρατο αρπακτικό, το χιόνι που τυφλώνει, η απεραντοσύνη όλων, ο μόνος σας οδηγός, η φύση που εξυψώνεται, και τώρα, ένα fougère δέρμα, το Russian Leather ξεδιπλώνει μια προσωπικότητα που εκφράζει όλα τα αδάμαστα χαρακτηριστικά των ευρεία ανοιχτών χώρων. Και αν ο λύκος ουρλιάζει στο φεγγάρι, είναι επειδή εύχεται να εκφράσει την παρουσία του και να καλέσει τους υπόλοιπους κοντά του. Το άρωμα δεν διαφέρει: η μοναδικότητά του είναι μια πρόσκληση σε συνάντηση.

Διαθέσιμο αποκλειστικά στο Heaven On Earth στην Κηφισιά.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.