ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιο μανικιούρ ταιριάζει σε ποιο ζώδιο και γιατί

Η Ταύρος θα εστιάζε στη nude απόχρωση, η Δίδυμος στον τολμηρό συνδυασμό κόκκινου-μαύρου, η Αιγόκερως σε ένα ήπιο, χρήσιμο ροζ. Και πάει λέγοντας.

Ποιο μανικιούρ ταιριάζει σε ποιο ζώδιο και γιατί

Κριός

Η Κριός αγαπά την ανεξαρτησία, η οποία είναι πηγή της εκκέντρικοτητά της. Η πρωτιά για κάθε Κριό έχει μεγάλη σημασία. Άτομο χωρίς περιορισμούς είναι σε θέση να παίξει απερίσκεπτα με την φωτιά. Ανυπόμονη γεμάτη με ενέργεια ενθουσιάζεται με την πρόκληση για ξεκινήματα και αγώνα, με σκοπό την κατάκτηση. Πάντα μία Κριός δοκιμάζει τις αντοχές της. Θα τολμούσε ένα ανοιξιάτικο, περίτεχνο μανικιούρ με γεωμετρικά διακοσμητικά στοιχεία και παλ αποχρώσεις. Πάντα με περιποιημένα, κοντά νύχια, όμως.

Ποιο μανικιούρ ταιριάζει σε ποιο ζώδιο και γιατί

Ταύρος

Η Ταύρος είναι σταθερή, αφοσιωμένη, πιστλη και όλα αυτά προέρχονται από την ανάγκη της για ασφάλεια συναισθηματική και υλική. Το ένστικτό της είναι δυνατό και αρκετές φορές σωστό. Είναι αρκετά ή μάλλον το ποιο ανήσυχο άτομο αν θέλεις να είσαι μαζί του και όχι εναντίον του. Ειρηνική και φιλική. Τα συναισθήματα της είναι δυνατά, βαθιά και με μεγάλη διάρκεια. Η Ταύρος θα προτιμούσε τη nude απόχρωση στο ανοιξιάτικο μανικιούρ της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να περνάει απαρατήρητη. Ίσα-ίσα που τολμάει μια «ήσυχη» τάση ώστε να επικεντρώνονται όλοι στην προσωπικότητά της.

Δίδυμοι

Η Δίδυμος λειτουργεί πολύ με την σκέψη. Η εμπιστοσύνη που διαθέτει μία Δίδυμος στον εαυτό της πηγάζει από μια διανοητική ικανότητα εξακρίβωσης και ανάλυσης της εκάστοτε δυσκολίας. Η κατεύθυνση που ακολουθεί η ψυχική ενέργεια της δίδυμου έχει μια εξωστρεφή τάση, έτσι ώστε η κινητικότητα που παρουσιάζει είναι αξιοσημείωτη. Η ίδια η κινητικότητα βρίσκεται στις επαφές που μπορεί να έχει κάποια Δίδυμος. Ο έξω κόσμος διεγείρει την περιέργεια της και τραβάει την προσοχή της. Θα τολμούσε έναν έντονο συνδυασμό κόκκινου και μαύρου στο μανικιούρ της κι ας μην είναι ο πιο ανοιξιάτικος. Για αυτή η αντισυμβατικότητά είναι παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Καρκίνος κυριολεκτικά «έλκεται» και «έλκει». Αλλά γενικά δεν επιθυμεί να φαίνεται, και προτιμά να κλείνεται στο καβούκι της. Αφομοιώνει εντυπώσεις του εξωτερικού κόσμου μέσω των αισθήσεων και για αυτό έχει μεγάλη ανάγκη από συναισθηματικές βαθιές χαραγμένες εμπειρίες, χάδια και κανακέματα. Αυτή σκοτεινή πλευρά της ενίοτε εμφανίζεται και στις επιλογές του μανικιούρ της. Το μαύρο, στιλάτο, μακρύ μανικιούρ, μόνο μία Καρκίνος θα μπορούσε να εντάξει με επιτυχία στο στυλ της.

Λέων

Η Λέων έχει ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής για αυτό χρειάζεται το κοινό της που θα την ακούει και θα την θαυμάζει. Έχει αποφασιστικότητα και γενναιότητα. Της αρέσουν τα χόμπι και άλλες μορφές δημιουργικής αυτοέκφρασης. Χρειάζεται να ζει την ζωή της με ενθουσιασμό και προσωπική αυθεντικότητα για να είναι δημιουργική. Τα περισσότερα λιοντάρια αγωνίζονται για να γίνουν σημαντικοί με διάφορους τρόπους, οι οποίοι μπορεί να φαίνονται απαιτητικοί και αυταρχικοί. Το μανικιούρ της ακολουθεί τα χνάρια των χαρακτηριστικών της. Έντονο αλλά με μια δημιουργική πινελιά σε κάποια νύχια. Δεν της αρέσουν τα παλ, ανοιξιάτικα χρώματα. Προτιμά τα κλασσικά, θηλυκά.

Παρθένος

Πίσω από την μάσκα της ψυχρότητας της Παρθένου κρύβετε μια αξιοσημείωτη ζωντάνια. Η κριτική ανάλυση, ακόμη και στις δυνατές συγκινήσεις και πάθη είναι δυνατά εκφρασμένη σε αυτό το ζώδιο. Η μετριοφροσύνη και η ντροπαλότητα της οφείλονται σε μια έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με την πρακτικότητα και με τον λεπτομερή τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή, έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει για το μέλλον. Από την προσοχή της δεν ξεφεύγει τίποτε και έχει ανεπτυγμένη αίσθηση αναλογίας. Το μανικιούρ της είναι απαιτητικά περίτεχνο και καλόγουστο. Μαύρο με μια λεπτή ρίγα χρυσού από το χέρι κάποιου δεξιοτέχνη του είδους.

Ζυγός

Η Ζυγός έχει ανάγκη για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα. Είναι άτομο το οποίο θέλει να γνωρίσει καλά τους άλλους και την σύντροφο της. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι μία Ζυγός καλά, είναι να έχει μια κοινωνική συνειδητά σχέση. Ψάχνει να βρει την τέλεια σχέση και τον μεγάλο ερωτά της ζωής της. Οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί, διαχυτικοί και ανοιχτόκαρδοι. Ενδιαφέρονται για καινούργιες γνωριμίες, γνώσεις και πληροφορίες. Το μανικιούρ της φινετσάτο με μια δόση τρέλας. Θα έβαφε με διαφορετικά ανοιξιάτικα χρώματα τα νύχια της σαν ένα χαρούμενο δειγματολόγιο. Και μετά θα αναρωτιόταν εάν της άρεσε.

Σκορπιός

Οι έμφυτες ικανότητες της Σκορπιού θα φτάσουν σε οποιοδήποτε άκρο για να συγκρατήσουν αυτό που θεωρούν άξιο και ιδεώδες. Είναι επιφυλακτική και ανεξιχνίαστη. Η εσωστρεφής προδιάθεσή της τής παρέχει δυνατή θέληση και μεγάλη εσωτερική δύναμη. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου προσκολλούνται τόσο βίαια σε πράγματα που αξίζουν, ώστε θυσιάζουν και την ίδια τους την ζωή αν είναι απαραίτητο. Τα άτομα αυτά έχουν μια αλάνθαστη ικανότητα να βρίσκουν τα αδύνατα σημεία των άλλων. Έχουν δυνατή διαίσθηση, αντοχή και είναι παθιασμένοι. Η μόνη από τον ζωδιακό κύκλο που θα επικεντρωνόταν τόσο έντονα στο μανικιούρ της και η μόνη που θα τολμούσε το μακρύ, τετράγωνο και κατακόκκινο νύχι. Με βαθμό δυσκολίας, αλλά εντυπωσιακό σαν και αυτήν.

Τοξότης

Η Τοξότης δίνει μεγάλη σημασία στην τοποθέτηση των γεγονότων από μια φιλοσοφική ή θρησκευτική πλευρά. Ερευνά για την αλήθεια. Έχει μεγάλη επιθυμία για ταξίδια, ελευθερία και σπουδές. Για την Τοξότη η επιθυμία να ταξιδεύει και να εκφράζεται σε περιηγήσεις ξένων κρατών και περιοχών ή σε μελέτες πολιτισμών και φιλοσοφιών γύρω από την ζωή είναι μεγάλης σπουδαιότητας. Είναι γεμάτη πίστη για το μέλλον. Ένα καθαρό, σχεδόν κλασσικό κόκκινο, με κοντά, όμορφα νύχια, είναι για αυτή το ιδανικό μανικιούρ. Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Με βάθος και διαχρονικό στυλ.

Αιγόκερως

Η Αιγόκερως ασχολείται με το να δίνει σχήματα σε πράγματα. Στην ανθρώπινη ψυχή αυτό αντιστοιχεί στην ταύτιση με μια συγκεκριμένη ιδέα, πνευματική ή άλλη, ενώ σε κοινωνικά πλαίσια δίνεται έμφαση στην κοινωνική θέση. Επιθυμεί την εύρεση της ιδιαίτερης θέσης της στο μεγαλύτερο δυνατό σύνολο. Λαμβάνει υπόψη της μόνο τις πρακτικές, συγκεκριμένες και άμεσα αποδοτικές μεθόδους. Υπερεκτιμά την υλική ασφάλεια. Το ροζ, «ασφαλές» και σίγουρα θηλυκό μανικιούρ την βρίσκει 100% σύμφωνη. Αντιλαμβάνεται το μανικιούρ ως μία ανάγκη, όχι ως τρόπο έκφρασης.

Υδροχόος

Η φίλια, η ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών και η αγάπη που βασίζεται στην αφομοίωση του εξωτερικού κόσμου, βρίσκονται στον πυρήνα του υδροχοϊκού χαρακτήρα. Εδώ δημιουργείται ένα κοινωνικό άτομο που αισθάνεται καλά όταν βρίσκεται σε παρέες ή άλλες κοινωνικές ομάδες. Μερικές φορές η Υδροχόος οφείλει να παλέψει με την προσωπική της ασφάλεια, την οποία προσπαθεί να μετατρέψει σε αίσθηση ανασφάλειας, για να εκφραστεί δημιουργικά σε συλλογικά πλαίσια. Εκκεντρική, πρωτότυπη, προοδευτική και πολυμήχανη. Το μανικιούρ της ανάλογο. Κομψό αλλά ξεχωριστό. Η μόνη που θα ακολουθούσε την τάση με το δεύτερο χρώμα σαν περίγραμμα του νυχιού. Το γκρι και το χρυσό ταιριάζουν στην Υδροχόο.

Ιχθύς

Στον υδάτινο κόσμο η Ιχθύς είναι ευαίσθητη, συχνά συναισθηματική και πολύ ευφάνταστη. Εξάλλου επειδή είναι μεταβλητή δε γνωρίζει πάντα πώς να χειριστεί τα αίσθημα της, με αποτέλεσμα να πέφτει θύμα των συγκινησιακών του αλλαγών. Η απρόσωπη όψη της, κάνει την ιδιοσυγκρασία της συχνά ευκολοεπειρέαστη. Το κλείσιμο στον εαυτό της όταν βρίσκεται μαζί με άλλους δεν είναι συνειδητό και με το να κυβερνάται από τα συναισθήματα της έχει μεγάλη ικανότητα στο να βυθίζεται στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Το μανικιούρ της, γεμάτο και αυτό εικόνες και συναισθήματα. Είναι η μόνη από τον ζωδιακό που θα μπορούσε να πει μια ιστορία μέσα από τα βερνίκια των νυχιών της.

Τις πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων τις συλλέξαμε από το psixologikosfaros.gr

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.