ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Oscar beauty: Και οι 7 ήταν υπέροχες

Δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ για να ξεχωρίσεις. Οι καλύτερες εμφανίσεις είναι αυτές που στοχεύουν στην φυσικότητα και έχουν δημιουργηθεί με ανεπιτήδευτo τρόπο.

Oscar beauty: Και οι 7 ήταν υπέροχες

Τα Oscar έχουν, πάντα, ενδιαφέρον. Για άλλους το ενδιαφέρον είναι εντελώς κινηματογραφικό, για άλλους, κοινωνικό και για εμάς, που είμαστε κολλημένες με τις beauty ιστορίες, το ενδιαφέρον είναι καθαρά εικαστικό. Γιατί, φυσικά, εκείνη την βραδιά οι λαμπερές star ανεβαίνουν level και το μακιγιάζ σε συνδυασμό με το hairstyling μοιάζει περισσότερο με τέχνη παρά με μια διαδικασία ομορφιάς σε ένα επίσημο κάλεσμα. Εμείς, ξεχωρίσαμε εκείνες τις παρουσίες που αποτίμησαν φόρο τιμή στην απλότητα και την κομψότητα. Τις γυναίκες που εξέπεμψαν ομορφιά και φως κάνοντας focus στα δυνατά τους σημεία. Σας παρακαλούμε να αντιγράψετε άφοβα το στυλ τους. Είναι ένας σίγουρος τρόπος να ξεχωρίσετε απογειώνοντας την θηλυκότητα σας.

Oscar beauty: Και οι 7 ήταν υπέροχες

Η Olivia Munn μας υπενθύμισε την δύναμη του πορτοκαλί κραγιόν αλλά και της αλαβάστρινης επιδερμίδας. Τέλεια βάση, καλοσχηματισμένα φρύδια και ένα υπέροχο χρώμα στα χείλη που ο makeup artist Patrick Ta δημιούργησε σμίγοντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Το μακιγιάζ ολοκληρωνόταν με ροδακινί blush που ζωντάνευε όλο το πρόσωπο και διατηρούσε την χρωματική ισορροπία. Τα μαλλιά της Munn πιασμένα σε χαμηλό σινιόν έδειχναν υγιή και στιλπνά και πρόσφεραν έξτρα πόντους στο αποτέλεσμα χωρίς να προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση.

H Olivia Wilde έκανε, επίσης, μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε χαμηλούς τόνους. Το μακιγιάζ της δημιουργημένο με προϊόντα Revlon έπαιζε στους απαλούς τόνους του μπεζ και το κραγιόν της που είχε το χρώμα της σαμπάνιας έδινε όγκο στα χείλη αλλά όχι ένταση για να μπορεί να διατηρηθεί η απόλυτη αρμονία. Το μόνο που έσπαγε την συμφωνία των γήινων τόνων ήταν η λεπτή γραμμή eyeliner που επιλέχθηκε για να δώσει βάθος στο βλέμμα και να ενισχύσει το σχήμα των ματιών. Για τα μαλλιά, η πλεξούδα- στεφάνι έδωσε μια νότα ρομαντισμού στο look. Την συγκεκριμένη πλεξούδα που την έχουμε δει να αποθεώνεται τα τελευταία χρόνια καλό είναι να την αποφεύγετε γιατί σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει την μικρή Ολλανδέζα ή την Χάιντι στην εφηβεία.

Η Cate Blanchett επέλεξε και πάλι τα προϊόντα Giorgio Armani για το μακιγιάζ της. Υπέροχη, όπως, πάντα με το κοντό καρέ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, κινήθηκε στους τόπους του nude μακιγιάζ τονίζοντας απλώς λίγο τα μάτια της για να αποκτήσει δυναμική το βλέμμα. Η επιδερμίδα, λαμπερή και αψεγάδιαστη, απέκτησε χρώμα με το πέρασμα του blush ενώ τα χείλη της φαινόντουσαν σχεδόν αμακιγιάριστα με το κραγιόν που αντιγράφει το πραγματικό τους χρώμα. Μια προσεγμένη στην λεπτομέρεια εμφάνιση που κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Lady Gaga έκανε και πάλι την ανατροπή με μια εμφάνιση που πραγματικά είναι μια ωδή στην κομψότητα και την θηλυκότητα. Τα μαλλιά της χτενισμένα σε απαλές βαγκ και με σούπερ όγκο που δεν έχανε την κίνηση του, έλαμπαν και αντανακλούσαν υγεία και ομορφιά. Το μακιγιάζ της, στους τόνους της σαμπάνιας, ήταν δημιουργημένο έτσι ώστε να πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα με την δύναμη του φωτός και όχι με την ένταση των χρωμάτων. Η επιδερμίδα, ενισχυμένη με τα σωστά highlights και την συμμετοχή του blush στο πιο απαλό ροζ που υπάρχει, έμοιαζε βελούδινη και απίστευτα ελαστική. Η εμφάνιση της ήταν σίγουρα ένα μικρό αφιέρωμα στις χαμηλές αποχρώσεις που μπορούν να απογειωθούν όταν δουλευτούν σωστά.

Η Rooney Mara ήταν, επίσης, μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες. Με ένα χτένισμα που έκανε πολλές να ζηλέψουν και άλλες τόσες να σκέφτονται πως θα το αντιγράψουν και με ένα μακιγιάζ που θα μπορούσε άνετα να είναι το μακιγιάζ μιας Geisha, η Rooney μας θύμισε την δύναμη που έχει ένα κραγιόν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού και την υπεροχή ενός smoky μακιγιάζ όταν αυτό γίνεται με τις απαλές αποχρώσεις του γκρι και όχι με την σκληράδα του μαύρου. Αντιγράψτε ανεπιφύλακτα τις επιλογές της. Παραμένουν κομψές και ήσυχες επειδή καταφέρνουν να φέρνουν μια μοναδική ισορροπία χωρίς να φωνάζουν.

Η Charlize Theron δεν θα ήταν δυνατόν να λείπει από την λίστα μας. Αγαπώντας και εκείνη το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά χωρίς να τα μεταμορφώνει, εμφανίστηκε με γήινους τόνους που έκαναν focus στο πιο δυνατό της σημείο: τα μάτια της. Καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο, ελάχιστο eyeliner στο περίγραμμα των ματιών και γενναίες δόσεις μάσκαρα, δημιούργησε ένα μακιγιάζ που θα μπορούσε να σταθεί όλες τις ώρες της μέρας. Τα χείλη της, μακιγιαρισμένα με nude κραγιόν, τελειοποιούσαν το αποτέλεσμα που δεν διέφερε με κανένα από αυτά που μας έχει συνηθίσει η μεγάλη σταρ.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Margot Robbie. Με τα μεταξένια, ξανθά κύματα των μαλλιών της, το υπέροχο χαμόγελο που φωτίζει όλο το πρόσωπο και το μακιγιάζ που θα μπορούσε να είναι ο πλήρης ορισμός του nude look, η Margot κατάφερε να ξεχωρίσει με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο. Μοναδικό της πλεονέκτημα, η τέλεια επιδερμίδα που δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα σατινέ Makeup για να αναδειχθεί αλλά και τα υπέροχα τόξα των φρυδιών της που έστελναν όλα τα βλέμματα κατευθείαν πάνω στα μάτια της.

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.