ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι 10 αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2017

Άλλαξε μαλλιά, αλλά μην αλλάξει μυαλά.

Οι 10 αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2017

#1. Σοκολατί-Μοβ

Οι 10 αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2017
Το σοκολατί μωβ αποτελεί μια από τις αποχρώσεις στα μαλλιά που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει κορυφαία και θα συνεχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλη τη διάρκεια του 2017. Πρόκειται για ένα χρώμα που βασίζεται σε φυσικές αποχρώσεις του καστανού κυρίως και περιέχει χρώματα όπως το μωβ, το ροζ, το γκρι.

#2. Kαραμελέ

Εκπληκτικές καραμελέ ανταύγειες προσθέτουν ζεστασιά και διάσταση στα σοκολατί κατά τα άλλα μαλλιά. Ενώ οι απαλές μπούκλες που κάνουν πιο λαμπερό το αποτέλεσμα είναι ιδανικές τόσο για το γραφείο, όσο και για τις βραδινές σας εξόδους.

#3. Tiger Eye (Το μάτι της τίγρης)

Η απόχρωση Tiger Eye στα μαλλιά για την οποία μιλήσαμε στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αποδείχθηκε πως θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2017. Πρόκειται για μια βαφή που αναδεικνύεται τόσο σε πάρα πολύ κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά με μπούκλες ή χωρίς.

#4. Burgundy

Οι γυναίκες με κατάμαυρα μαλλιά θα ενθουσιαστούν με τη νέα αυτή τάση του Burgundy balayage που θα τις βοηθήσει να παίξουν με το χρώμα και να εμπλουτίσουν την φυσική απόχρωση των μαλλιών τους.

#5. Magenta

Άλλη μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2017, σύμφωνα με τους κορυφαίους hair stylists. Εμπνευστείτε από την Ruby Rose, το διάσημο μοντέλο και DJ που έβαψε πρόσφατα τα μαλλιά της σε μια καυτή απόχρωση του ροζ. Αυτό το εντυπωσιακό χρώμα, το magenta, είναι μόνο για τις τολμηρές γυναίκες που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι πιο ιδιαίτερο.

#6. Rose Gold

Το rose gold, δηλαδή ο ροζ χρυσός, αποτελεί αυτή την εποχή μεγάλη τάση, γιατί όχι και στα μαλλιά; Αυτό το υπέροχο, λίγο ιδιαίτερο, αλλά όχι πολύ extreme χρώμα δείχνει εκπληκτικά ρομαντικό αν συνδυαστεί με μπούκλες.

#7. Platinum

Η φημολογούμενη επιστροφή της Rihanna στο πλατινέ ξανθό δεν είναι η πρώτη διάσημη που επιλέγει να κάνει ένα έντονα ξανθό χρώμα. Το ίδιο συνέβη και με την Zoe Kravitz, η οποία εμφανίστηκε και εντυπωσίασε με τις πλατινέ πλεξίδες της.

#8. Greenery

Το Greenery αναδείχθηκε ως το κορυφαίο χρώμα για το 2017 από την Pantone. Οπότε γιατί να περιορίσετε την εμφάνιση του μόνο στο ρουχισμό σας, όταν μπορείτε να βάψετε και τα μαλλιά σας; Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει περισσότερο σε κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Στα μακριά χτενίσματα ίσως δείχνει λίγο «αποκριάτικο».

#9. Galaxy

Μια extreme επιλογή που όμως έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Τα Galaxy hair έχουν αποχρώσεις όπως το μπλε, το μωβ, το φούξια και το γαλαζοπράζινο και θυμίζουν γαλαξίες. Αυτές οι βαφές αναδεικνύονται υπέροχα με πλεξούδες.

#10. Cotton Candy

Μια ασυνήθιστη επιλογή αποχρώσεων που θυμίζει το μαλλί της γριάς και γενικότερα ζαχαρωτά και γλυκά. Επιλέξτε τα παστέλ χρώματα που σας αρέσουν όπως το ροζ, το γαλάζιο, το γαλαζοπράσινο κλπ και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό, αν και λίγο ιδιαίτερο χρώμα μαλλιών.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.