ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο οίκος αρωματοποιίας Roger&Gallet και η σειρά Fleur D’ Osmanthus που θα βρεις στο φαρμακείο

Με αυστηρά επιλεγμένες, ντελικάτες φυσικές πρώτες ύλες, η σειρά σε προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

Ο οίκος αρωματοποιίας Roger&Gallet και η σειρά Fleur D’ Osmanthus που θα βρεις στο φαρμακείο

Ήταν το αποτέλεσμα ενός τολμηρού στοιχήματος: της επιθυμίας να δημιουργηθεί το άρωμα της ευτυχίας. Σήμερα, η σειρά Fleur D’ Osmanthus της Roger&Gallet έχει γίνει μια υπόσχεση που κλείνει μέσα της μια μοναδική οσφρητική περιπέτεια. Με αυστηρά επιλεγμένες, ντελικάτες φυσικές πρώτες ύλες, η σειρά σε προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.

Άνθος Osmanthus-Το άρωμα της ευτυχίας

Οι σπόροι του χρειάζονται δύο χρόνια για να ανθήσουν. Ένα μικροσκοπικό λουλούδι που απελευθερώνει μια δίνη από αναζωογονητικά αρώματα, σαν να ανοίγει κανείς ένα παράθυρο στον κήπο της Εδέμ. Το άνθος Osmanthus εκπέμπει το άρωμά του με νότες πορτοκαλιού, ενώ οι νότες σανταλόξυλου και musk που συμπληρώνουν το άρωμα, κάνουν το μυαλό να περιπλανιέται.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο από ένα άρωμα που μας ταξιδεύει σ’ ένα μαγευτικό τοπίο; Η ολοκληρωμένη σειρά Fleur D’ Osmanthus περιέχει νότες πορτοκαλιού. Το neroli αναμειγνύεται απαλά με το άνθος Osmanthus, ενώ προστίθενται ένα ίχνος αμυγδάλου από tonka beans μαζί με κρεμώδεις νότες σανταλόξυλου και γενναιόδωρα στρογγυλεμένες βενζόες. Η σειρά περιλαμβάνει το Eau Fraiche, το body balm, το γαλάκτωμα σώματος, το shower gel, το αρωματικό σαπούνι και την ενυδατική κρέμα χεριών και νυχιών.

Fleur d' Osmanthus Eau de Toilette
Ο οίκος αρωματοποιίας Roger&Gallet και η σειρά Fleur D’ Osmanthus που θα βρεις στο φαρμακείο

Μια αναπάντεχη συμφωνία από φρουτώδη λουλούδια. Τo Fleur d' Osmanthus Eau de Toilette σε προσκαλεί σε μια αναζωογονητική εμπειρία φρεσκάδας και απόλαυσης. Οι νότες του είναι τόσο ανάλαφρες που θυμίζουν άνοιξη. Αντλώντας έμπνευση από το άρωμα των κινέζικων ορμαθών, το όραμα της Natalie Lorson -μία από τις πιο επιτυχημένες αρωματοποιούς- έγινε πραγματικότητα με μια ονειρική συλλογή.

Body Balm Fleur d' Osmanthus

Το balm Fleur d' Osmanthus για το σώμα προσφέρει μια πλούσια ενυδάτωση με 95% φυσικά συστατικά, ενώ το άρωμα που κρύβει μέσα του χαρίζει μια απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης. Ένα πολύτιμο balm με αποσταγμένα εκχυλίσματα λευκού τσαγιού και ελαίων από πολύτιμα άνθη, υπόσχεται έντονη θρέψη της επιδερμίδας. Η μοναδική του υφή λιώνει στο σώμα αγκαλιάζοντάς το αισθησιακά.

Body Lotion Fleur d' Osmanthus

Το φυτικό γαλάκτωμα σώματος Fleur d‘ Osmanthus με 95% φυτικά ενεργά συστατικά περιέχει αλόη, φυτικά έλαια και έλαιο από αβοκάντο για άμεση ενυδάτωση που διαρκεί. Παράλληλα το έλαιο βερίκοκου αναζωογονεί και ταξιδεύει το σώμα σε μια αρωματική τελετουργία ενυδάτωσης.

Shower Gel Fleur d' Osmanthus

Το αφρόλουτρο Fleur d' Osmanthus με ονειρεμένη φυτική σύνθεση, εμπλουτισμένη με ενεργά φυσικά συστατικά, προορίζεται για ένα απολαυστικό ντους. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος ενυδατικός αφρός την αφήνει απαλή, μεταξένια και άμεσα ενυδατωμένη. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φυτικό, ενώ η απουσία των parabens φροντίζει 100% την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Σαπούνι Fleur d’ Osmanthus

Το σαπούνι της σειράς Fleur d’ Osmanthus καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονεί, αφήνοντας ένα φίνο και διακριτικό άρωμα που χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Η φυτική σύνθεση του σαπουνιού, η χαρακτηριστική συσκευασία και η σφραγίδα του παραμένουν αναλλοίωτες από το 1879. Είναι ένα φυτικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, ενώ δεν περιέχει parabens.

Κρέμα Χεριών Fleur d' Osmanthus

Πρόκειται για μια απαλή κρέμα κατάλληλη για τα χέρια και τα νύχια. Η μοναδική σύνθεσή της ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει και δυναμώνει τα χέρια και τα νύχια. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να κολλάει και είναι κατάλληλη για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.