ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Nail Job: Το στέκι των προσεγμένων άκρων στην αγαπημένη Αρχελάου, στο Παγκράτι

Στον πολύβουο δρόμο της Αρχελάου στο Παγκράτι, το Nail Job, προσθέτει τη δική του πινελιά. Μια πινελιά από φρεσκοβαμμένο βερνίκι νυχιών.

Nail Job: Το στέκι των προσεγμένων άκρων στην αγαπημένη Αρχελάου, στο Παγκράτι

Είναι γεγονός πως τον καιρό των τηλεπικοινωνιών, πολυτέλεια δε θεωρείται μια μεζονέτα στο Ψυχικό, αλλά εκείνη η μέρα που πέρασε χωρίς το κινητό να χτυπήσει. Εκείνη τη μέρα που θα είμαστε επιτακτικά offline, τα περιστέρια δεν θα μεταφέρουν πια ραβασάκια και οι τηλεφωνικές γραμμές θα έχουν μπλοκάρει. Αυτή την πολύ απελευθερωτική ημέρα, το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι «που θα θέλατε να χαρίσετε το χρόνο σας»; Εγώ σίγουρα σε ένα nail salon. Μασάζ στις πατούσες, μανικιούρ/ πεντικιούρ και γενικότερα, περιποίηση. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, θα ήθελα να βρισκόμουν στο Nail Job Athens -και τώρα αν με ρωτάτε.

Nail Job: Το στέκι των προσεγμένων άκρων στην αγαπημένη Αρχελάου, στο Παγκράτι
Αυτή την πολύ απελευθερωτική ημέρα, το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι «που θα θέλατε να χαρίσετε το χρόνο σας»; Εγώ σίγουρα σε ένα nail salon.

Απενεργοποιώ τις φορητές συσκευές μου και σας πάω αμέσως ένα νοητό ταξίδι στο πιο διαφορετικό νυχάδικο, στο οποίο έχω εμπιστευτεί τα ακροδάχτυλά μου. Το Nail Job για εμένα είναι σπίτι. Βέβαια, η διακόσμησή του είναι καλύτερη από του σπιτιού μου, αλλά αυτό το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Το περιβάλλον είναι τόσο οικείο, που μπορώ εύκολα να χαλαρώσω και να ξεχαστώ ακούγοντας επιμελημένη τζαζ και πίνοντας ζεστό τσάι στις αναπαυτικές πολυθρόνες με τις ώρες. Δε θα το κρύψω, δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνω για ένα χαλαρωτικό πεντικιούρ και μερικές ώρες αργότερα περιφέρομαι στο χώρο με ένα κοκτέιλ ανά χείρας από το Mint, το διπλανό μπαρ, μιλώντας με τις υπόλοιπες πελάτισσες, τα κορίτσια που δουλεύουν και την ιδιοκτήτρια -Κίρκη Φωτοπούλου. Ορμώμενη από τη μουσική ταυτότητα του Nail Job αλλά και το γενικότερο χαρακτήρα του, παραθέτω μια χαρακτηριστική έκφραση του τόπου μας “...and all that jazz”.

Απενεργοποιώ τις φορητές συσκευές μου και σας πάω αμέσως ένα νοητό ταξίδι στο πιο διαφορετικό νυχάδικο, στο οποίο έχω εμπιστευτεί τα ακροδάχτυλά μου.
Πέρα από τη φιλική ατμόσφαιρα, το εξίσου σημαντικό είναι πως στο μανικιουράδικο της οδού Αρχελάου 32, η περιποίηση είναι κάτι σαν τον πρώτο μας έρωτα.

Πέρα από τη φιλική ατμόσφαιρα, το εξίσου σημαντικό είναι πως στο μανικιουράδικο της οδού Αρχελάου 32, η περιποίηση είναι κάτι σαν τον πρώτο μας έρωτα -διαρκεί λίγο αλλά προσφέρει το πιο όμορφο χαμόγελο. Όταν λέω λίγο, δεν εννοώ πως η δουλειά γίνεται βιαστικά, αλλά μέσα σε μικρό χρονικό πλαίσιο. Κάτι πολύ σημαντικό αν δε διαθέτετε χρόνο για σπατάλη, όπως εγώ που ψάχνω με τις ώρες στο Pinterest το πιο παράξενο σχέδιο για τα νύχια μου. Βέβαια αυτό για εμένα δεν είναι ακριβώς σπατάλη χρόνου αλλά «ξέρω τι θα ζητήσω την επόμενη φορά από την ομάδα του Nail Job». Γιατί μόνο εκεί μπορούν να κάνουν triangle, marble και ombre nail art, χωρίς να φαίνεται πως η τετράχρονη ανιψιά μου έπαιζε με τέμπερες.

Βέβαια, η διακόσμησή του είναι καλύτερη από του σπιτιού μου, αλλά αυτό το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό.

Στην αποφώνηση, θα ήθελα να προσθέσω πως αρχικώς τα καλοφτιαγμένα νύχια δεν μπορούν ποτέ να είναι ψεύτικα και δευτερευόντως δεν είναι απαραίτητο να κοστίζουν μια περιουσία. Οι χαμηλές τιμές και οι εικονογραφημένες ιστορίες που διαμορφώνονται στο hashtag (#beyourownkindofbeautiful) του Nail Job, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μου και με έκανε να δεσμευτώ στον δικό τους, μοναδικό beauty προορισμό.

Στην αποφώνηση, θα ήθελα να προσθέσω πως αρχικώς τα καλοφτιαγμένα νύχια δεν μπορούν ποτέ να είναι ψεύτικα και δευτερευόντως δεν είναι απαραίτητο να κοστίζουν μια περιουσία.
Γιατί μόνο εκεί μπορούν να κάνουν triangle, marble και ombre nail art, χωρίς να φαίνεται πως η τετράχρονη ανιψιά μου έπαιζε με τέμπερες.

Info:

Διεύθυνση: Αρχελάου 32, Αθήνα 116 35

Τηλέφωνο: 21 1407 3346

Facebook

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.