ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Moroccanoil® Τα αποδομημένα χτενίσματα της νέας σεζόν

Έχετε βαρεθεί το κούρεμα σας και έχετε κουραστεί να χτενίζεστε με τον ίδιο, πάντα, τρόπο; Η άνοιξη είναι η σωστή στιγμή για να τα ξαναβρείτε με τα μαλλιά σας. 

Moroccanoil® Τα αποδομημένα χτενίσματα της νέας σεζόν

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αντλήσετε έμπνευση τόσο για το μακιγιάζ όσο και για τα μαλλιά σας είναι να παρακολουθείτε τα fashion shows που αυτόν τον καιρό γίνονται στο Μιλάνο. Εκεί, θα δείτε τις πιο φρέσκες προτάσεις και θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια το νέο look σας. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα τρέξετε, ντε και καλά, στα ακονισμένα ψαλίδια του κομμωτή σας αλλά περισσότερο θα αποκτήσετε την διάθεση να αλλάξετε το στυλ σας και να ανανεώσετε το χτένισμα σας.

Moroccanoil® Τα αποδομημένα χτενίσματα της νέας σεζόν

Ένα από τα show που μας οδήγησε στον καθρέφτη του μπάνιου μας προσπαθώντας να το αντιγράψουμε ήταν αυτό του οίκου Costume National AW 2016. Εκεί, είδαμε τα αποδομημένα χτενίσματα που μπορούν να φρεσκάρουν την εικόνα μας και να δώσουν άλλον αέρα στα μαλλιά και στα μυαλά μας. Δημιουργημένα από τον James Pecis για τη Moroccanoil® , τα χτενίσματα αυτά μας έδωσαν αμέσως την εντύπωση ότι μπορούν να απογειώσουν την αυτοπεποίθηση μας και να ξυπνήσουν τον δυναμισμό μας. Συγκεκριμένα, το look που προτείνει ο James Pecis έχει έμπνευση από την δεκαετία του 1990 και περιγράφει τον χαρακτήρα εκείνης της γυναίκας που περνάει τα βράδια της χορεύοντας και ψάχνοντας τον έρωτα. Καθόλου άσχημα. Αν με ένα νέο hairstyle μπορούμε να βγούμε στους δρόμους απολαμβάνοντας την ζωή, την διασκέδαση και τον έρωτα, γιατί να μην το επιχειρήσουμε;
Ο James Pecis, πάντως, δεν είχε κανένα δισταγμό στο να μας αποκαλύψει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο συνέθεσε τα χτενίσματα.

Παρακολουθήστε τα tips του και θα δείτε πως η επιτυχία του αποτελέσματος οφείλεται μόνο στην επιλογή των σωστών προϊόντων και στην σωστή διαχείριση τους:
-Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment να προετοιμάσετε τα μαλλιά και να δημιουργήσετε μία βάση ιδανική για χτένισμα.
-Δημιουργήστε μία έντονη χωρίστρα από αυτί σε αυτί για να μοιράσετε τα μαλλιά, χωρίζοντας τα μπροστινά από τα πίσω.
-Εφαρμόστε ισομερώς άφθονη ποσότητα από το Moroccanoil Root Boost από το μέσο των μαλλιών ως τις άκρες για να πετύχετε ομοιομορφία και ιδανική υφή, δημιουργώντας ένα ελαφρώς βρεγμένο εφέ.
-Μετά, μαλακώστε το πάνω μέρος των μαλλιών χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα από την Moroccanoil Smoothing Lotion.
-Πιάστε το μπροστινό μέρος σε αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού, στριφογυρίζοντας τα μαλλιά πριν τα πιάσετε. Αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες να πέσουν στο μέτωπο.
-Επαναλάβετε το στριφογύρισμα με το πίσω μέρος των μαλλιών, δημιουργώντας μία δεύτερη αλογοουρά τοποθετημένη ψηλά. Στη συνέχεια, γυρίστε την και πιάστε την προς τα κάτω, αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες στη βάση του λαιμού.
-Σαν τελευταία πινελιά, δουλέψτε τις τούφες, κρατώντας τες ίσιες μπροστά για να δημιουργήσετε ένα εφέ ακατάστατης φράντζας και στη συνέχεια εφαρμόστε το Moroccanoil Luminous Hairspray σε όλα τα μαλλιά για να εξασφαλίσετε κράτημα και λάμψη.
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου δύσκολα. Με εφτά βήματα και την συμμετοχή των Moroccanoil είναι δυνατόν να αποκτήσουμε ένα νέο πρόσωπο. Τι λέτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας;

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.