ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Milan fashion week: Η Alberta Ferretti και το makeup της επόμενης μέρας

Κάποιες τάσεις είναι εξαιρετικά εξυπηρετικές. Το μόνο που απαιτούν από εμάς είναι να κάνουμε λάθη και να τα απολαμβάνουμε.

Milan fashion week: Η Alberta Ferretti και το makeup της επόμενης μέρας

Το blowout look με τα ανεμοδαρμένα, γεμάτα όγκο και κίνηση μαλλιά μας αρέσει πολύ. Είναι ανεπιτήδευτο, κάνει τα μαλλιά μας να φαίνονται πλούσια και δημιουργείται εύκολα όταν ξέρεις να δουλεύεις καλά μια χοντρή βούρτσα με το σεσουάρ. Στο show της Alberta Ferreti το look αυτό συνδυάστηκε τέλεια με άνετες πυζάμες, μεταξωτά slip dresses και ένα μακιγιάζ που δεν τηρεί κανέναν κανόνα γι’ αυτό και αποδεικνύεται απίστευτα γοητευτικό.

Milan fashion week: Η Alberta Ferretti και το makeup της επόμενης μέρας

Για να δημιουργήσει αυτό το look στα μαλλιά ο Guido Palao, Global Creative Director της Redken, άφησε τα μαλλιά των μοντέλων να πέσουν αφράτα και απαλά στους ώμους, αφού στριφογύρισε τις δύο πλαϊνές τουφίτσες και τις έπιασε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Για να τελειοποιήσει το look χρησιμοποίησε το προϊόν One United της εταιρίας το οποίο δίνει στα μαλλιά ένα υγρό, γεμάτο κίνηση αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα ήταν ελκυστικό και τρυφερό. Το καλύτερο; Είναι ένα look που μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα χωρίς να σου δημιουργήσει κανένα άγχος.

Για το μακιγιάζ, πάλι, η Diane Kendal, ήθελε κάτι που να είναι εξίσου ερασιτεχνικό. Ή κάτι που να είναι δουλεμένο με τέτοιο τρόπο που να βγάζει κάτι αθώο. Έτσι, σκέφτηκε πως γυρίζουν σπίτι τα κορίτσια μετά από μια έντονη νύχτα και δημιούργησε κάτι που να διατηρεί την φρεσκάδα της επιδερμίδας αλλά, παράλληλα, να δίνει τον τόνο της έξαψης με μια ελαφριά μουτζούρα στα μάτια. Ναι, κυρίες μου, μουτζούρα. Βέβαια, την συγκεκριμένη μουτζούρα μπορούμε από εδώ και πέρα να την ονομάζουμε smudged look για να φαινόμαστε πιο επαγγελματίες και πιο συνειδητοποιημένες με την τάση.

Και αυτό το look δεν έχει υψηλές προσδοκίες από εμάς. Δημιουργείται πολύ εύκολα με ένα μολύβι ματιών το οποίο θα δουλέψετε στο άνω βλέφαρο για να το αποδυναμώσετε και να το κάνετε να απλώσει σαν μια σκιά που έπεσε απαλά στα μάτια. Με τον ίδιο τρόπο θα το δουλέψετε και στην γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας θα προσθέσετε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και ελάχιστο διάφανο gloss στα χείλη για να φαίνονται φυσικά και ζουμερά.

Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο show, αν και τα κορίτσια φαίνονται ξενυχτισμένα και θα ήταν λογικό να υπάρχει κάπου τριγύρω καφές, οι συντελεστές αποφάσισαν να περιοριστούν στους χυμούς και το νερό για να είναι τα κορίτσια όσο το δυνατόν περισσότερο χαλαρά και μέσα στο πνεύμα της ιστορίας. Η αλήθεια είναι πως η καφεΐνη δημιουργεί μια νευρικότητα που δεν εξυπηρετεί στην δημιουργία όλων των μακιγιάζ. Είπαμε να κάνουμε μια μουτζούρα. Όχι να τα κάνουμε όλα άνω- κάτω!

Read Next

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: H Πάμελα Άντερσον με το πιο φυσικό μακιγιάζ της βραδιάς, έκανε και πάλι την διαφορά

H 56χρονη σταρ άφησε γι΄αυτήν την βραδιά, πίσω το makeup free look της, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist, Pat McGrath.

Περισσότερα από

Ομορφιά

06 Μαϊ 2024

Banana botox: Ποια είναι η φυσική μέθοδος αντιγήρανσης για την οποία μιλούν όλοι στο TikTok;

Μια αντιγηραντική μέθοδος που μπορεί να αντικαταστήσει το μπότοξ - ή και όχι.

05 Μαϊ 2024

Τech Νeck: Τι ξέρουμε για το φαινόμενο που προκαλεί έντονη χαλάρωση σε λαιμό και περίγραμμα προσώπου

Τα δεδομένα και οι λύσεις για το φαινόμενο tech neck, απότοκο του σύγχρονου τρόπου ζωής και της υπερβολικής έκθεσης σε οθόνες.

30 Απρ 2024

Από μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι καστανό καρέ: Όλα τα διαφορετικά κουρέματα που έχει δοκιμάσει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι φωτογραφίες από το 2010 μέχρι σήμερα που "εξιστορούν" την beauty εξέλιξη της συζύγου του Νικόλαου Γλίξμπουργκ.

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.