ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια θρυλική σειρά καλλυντικών έρχεται να επαναφέρει τη νεότητα στην επιδερμίδα σου

Η λάμψη, η σφριγηλότητα και η απαλότητα δεν εξαρτώνται πλέον από την ηλικία, αλλά από τα μαγικά ενεργά συστατικά της σειράς αυτής.

Μια θρυλική σειρά καλλυντικών έρχεται να επαναφέρει τη νεότητα στην επιδερμίδα σου

Η Orlane παρουσιάζει τη θρυλική σειρά B21 Extraordinaire με το αποκλειστικό καινοτόμο σύμπλεγμα 21 αμινοξέων, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην κατηγορία των δραστικών καλλυντικών.

Παρατηρώντας πόσο λεία, ξεκούραστη και λαμπερή είναι η όψη της επιδερμίδας κάτω από τις ιδανικές και ευνοϊκές συνθήκες του καλού ύπνου, της άσκησης, της επαφής με τη φύση και της διατροφής, δημιουργήσαμε μια θεραπεία που μπορεί να αναδημιουργήσει ενέργεια και ευεξία, παρέχοντας στα κουρασμένα κύτταρα το ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να λειτουργήσουν ως νέα, ξεκούραστα, αποτοξινωμένα κύτταρα.

Μια θρυλική σειρά καλλυντικών έρχεται να επαναφέρει τη νεότητα στην επιδερμίδα σου
Το μυστικό του; Τα βλαστοκύτταρα από μπλε βιολογική ίριδα, γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα.

Orlane B21 Extraordinaire: Η Επιστροφή της Νεότητας. Η λάμψη, η σφριγηλότητα και η απαλότητα δεν εξαρτώνται πλέον από την ηλικία, αλλά από τα μαγικά ενεργά συστατικά της σειράς B21 Extraordinaire.

Δείτε ένα βίντεο:

Η Καινοτομία ORLANE

Η ORLANE έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα με 21 αμινοξέα. Το μυστικό του; Τα βλαστοκύτταρα από μπλε βιολογική ίριδα, γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα. Ένα σταθερό και καθαρό εκχύλισμα που λαμβάνεται μέσω μιας βιοτεχνολογικής διαδικασίας. Επιστημονικές ανακαλύψεις επέτρεψαν την καλύτερη κατανόηση της δραστηριότητας και των μηχανισμών του κάθε αμινοξέος. Τα αμινοξέα παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας, ενισχύουν τους συνδετικούς ιστούς και διατηρούν το δέρμα λείο και ελαστικό.

Εκχύλισμα Μαγίας

Προστατεύει από τις φλεγμονές και τις ελεύθερες ρίζες που προέρχονται από την ατμοσφαιρική ρύπανση, τα αρνητικά συναισθήματα και τον εσωτερικό μεταβολισμό. Διεγείρει την «αυτοφαγία», έτσι ώστε τα κύτταρα να μπορούν να ζουν σε μία καθαρή και αγνή ατμόσφαιρα.

Αποκλειστικό Πεπτίδιο

To αποκλειστικό πεπτίδιο πυροδοτεί την παραγωγή ενδορφινών δημιουργώντας ένα θετικό περιβάλλον ώστε να καταπολεμηθεί η αρνητική επίδραση του άγχους που αυξάνει την παραγωγή επιβλαβών για το δέρμα μορίων. Διεγείροντας την παραγωγή ενδορφινών το δέρμα βρίσκεται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, καθώς εκτίθεται στη θετική και θεραπευτική επίδραση τους.

Σύμπλεγμα “Youth Reset” ®

Αυτό το σύμπλεγμα «ενεργής προστασίας» επιτρέπει την τέλεια αφομοίωση των 21 αμινοξέων της μπλε ίριδας με αποτέλεσμα την ιδανική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστινής, έτσι ώστε η επιδερμίδα να επιδιορθώνεται από το εσωτερικό της.

Έτσι:

  • Η ικανότητα του κολλαγόνου να διατηρεί το νερό αυξάνει την υγρασία του δέρματος.
  • Η μεταξένια υφή της κρέμας χαρίζει άμεση ανακούφιση και βελτιώνει την αίσθηση ευεξίας.
  • Η επιδερμίδα αποκτά πιο λαμπερή, πιο φρέσκια και πιο λεία όψη.
  • Μειώνονται οι ρυτίδες και η χαλάρωση.
  • Η επιδερμίδα επαναπυκνώνεται και φαίνεται πλήρως αναγεννημένη.
Η ORLANE παρουσιάζει την B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream, την πρώτη θεραπεία ολικής αντι-γήρανσης, ειδικά σχεδιασμένη για τις ώριμες επιδερμίδες και κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας, πραγματικότητα.

B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream: Η Θρυλική Κρέμα Αντιγήρανσης

Η βασική προτεραιότητα κάθε γυναίκας στην περιποίηση της είναι να νικήσει τα σημάδια του χρόνου. Η ORLANE παρουσιάζει την B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream, την πρώτη θεραπεία ολικής αντι-γήρανσης, ειδικά σχεδιασμένη για τις ώριμες επιδερμίδες και κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας, πραγματικότητα.

Η B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream βασίζεται στο αποκλειστικό σύμπλεγμα Υouth Reset ®. Πρόκειται για μια καινοτόμο προσέγγιση που ενεργεί στο σύστημα μακροζωίας των κυττάρων επιτρέποντάς τους να ανακτήσουν πλήρως την ενέργεια και τους μηχανισμούς της νεότητας. Τα κύτταρα επωφελούνται από τα 21 αμινοξέα με αποτέλεσμα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, ελαστίνη και μακρομόρια.

Με την κρέμα B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream η ORLANE, δημιούργησε τον πιο πλήρη συνδυασμό «ενεργητικής προστασίας»,

θωρακίζοντας τα δερματικά κύτταρα από όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές επιθέσεις, με την παροχή ενός τέλεια διατηρημένου περιβάλλοντος, όπου η έκφραση των γονιδίων μεγεθύνεται. Προστατευμένα από την επιθετικότητα, σα να κολυμπούν σε μια «Εδέμ Νεότητας», τα κύτταρα της επιδερμίδας θρέφονται με τα απαραίτητα ζωτικά στοιχεία.

Η Δύναμη των Αμινοξέων

Χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση με 21 αμινοξέα, στην καινοτόμο τεχνολογία της και στην τοποθέτηση της ως «η πιο ακριβή κρέμα στον κόσμο», η B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream θεωρείται επανάσταση στην αγορά των καλλυντικών.

Με την πάροδο του χρόνου, η ORLANE βελτίωσε τη σύνθεση της κρέμας B21 για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των αμινοξέων και να λειτουργεί ως θεραπεία επιδιόρθωσης από το εσωτερικό της επιδερμίδας.

*Προτεινόμενη λιανική τιμή : € 180 / 50ml

Το Β21 Extraordinaire Youth Reset είναι μία επαναστατική θεραπεία «επαναφοράς» υψηλής τεχνολογίας.

B21 Extraordinaire Youth Reset

Το Β21 Extraordinaire Youth Reset είναι μία επαναστατική θεραπεία «επαναφοράς» υψηλής τεχνολογίας. Ένα προϊόν που μπορεί να επαναφέρει τη νεότητα μέσα στα κύτταρα έτσι ώστε να δρα στην πηγή της γήρανσης. Αυτή η θεραπεία βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις και στην ενεργή έρευνα των εργαστηρίων Orlane όπου δημιουργήσαμε το αποκλειστικό σύμπλεγμα επαναφοράς Υouth Reset ® σε συνδυασμό με 21 βασικά αμινοξέα που είναι απαραίτητα για όμορφη επιδερμίδα σε οποιαδήποτε ηλικία. Eίναι ένα νέο προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Χρησιμοποιείται πρωϊ και βράδυ μόνο του ή και σε συνδυασμό με κρέμα ημέρας και νυκτός. Έτσι η απλότητα συναντά την αποτελεσματικότητα.

*Προτεινόμενη λιανική τιμή : € 180 / 30ml

Σχετικά με την Orlane

H prestige skincare μάρκα της γαλλικής υψηλής κοσμετολογίας ORLANE, που ιδρύθηκε από τον αρωματοποιό Jean d’ Albert. δημιουργεί θρυλική καλλυντική φροντίδα από το 1947. Η ORLANE αποτελεί την πρώτη μάρκα καλλυντικών που προσέγγισε επαγγελματικά την αντιμετώπιση της γήρανσης και εισήγαγε αντιγηραντικά ενεργά δραστικά συστατικά στις συνθέσεις της, για το λόγο αυτό είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την εξειδίκευσή της στον τομέα της αντιγήρανσης. Προσφέρει την πιο αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας με εντατικές, απολαυστικές θεραπείες που ικανοποιούν ακόμα και την πιο απαιτητική πελατεία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ομορφιάς.

Η ORLANE έχει παρουσία σε 75 χώρες στις 5 ηπείρους με 2.480 σημεία πώλησης.

Orlane Greece orlanegreece/ Διανομή

Τα προϊόντα Orlane στην Ελλάδα διανέμονται στα καταστήματα Beautycom, σε

επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautycom.gr

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.