ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μια κρέμα φτιαγμένη από χρυσό, εξασφαλίζει την διαρκή λάμψη σας

Ένα προϊόν που υπόσχεται άμεσα λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα δεν μπορεί παρά να είναι ένα προϊόν που θα έχει σίγουρη θέση στο νεσεσέρ μας. 

Μια κρέμα φτιαγμένη από χρυσό, εξασφαλίζει την διαρκή λάμψη σας
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά ό,τι λάμπει μπορεί να είναι La Praire. Η εταιρία που μας έμαθε να αγαπάμε τον χρυσό και για την περιποίηση μας, παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν θεραπείας νέας γενιάς που θα κλειδώσει την λάμψη στην επιδερμίδα μας.
Γιατί χρυσός;
Ο χρυσός είναι το ευγενές μέταλλο που έχουν αγαπήσει πολλοί πολιτισμοί και κουλτούρες. Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι τον προσλάμβαναν για ψυχική και σωματική κάθαρση, οι Ρωμαίοι για την θεραπεία δερματικών παθήσεων και οι Αλχημιστές της Αλεξάνδρειας για τόνωση, νιότη και υγεία. Ο χρυσός ήταν πάντα κάτι ταυτισμένο με την τελειότητα. Ίσως αυτό να ήταν και το πρώτο ερέθισμα των επιστημόνων της La Praire για να δημιουργήσουν με αυτόν διάφορα προϊόντα της σειράς Radiance Collection η οποία ενεργοποιεί την φυσική λάμψη, υποστηρίζει μοναδικά την σωστή λειτουργία των μηχανισμών αποκατάστασης και επιτυγχάνει τέλειο και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα.
Το νέο προϊόν
Το τελευταίο επίτευγμα, λοιπόν, των εργαστηρίων της μεγάλης εταιρίας δεν θα μπορούσε να μην περιέχει χρυσό. Συγκεκριμένα, η νέα Radiance Collection, Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold έχει στην σύνθεση της ένα χρυσό πεπτίδιο που εξαφανίζει τις ατέλειες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο ευθύνεται για την φωτεινότητα, την ομοιομορφία του χρώματος του δέρματος και την νεανική, ελαστική της όψη. Εκτός, όμως, από το χρυσό πεπτίδιο, η νέα κρέμα είναι εμπλουτισμένη με έναν συνδυασμό καθαρού χρυσού και χρυσών ανακλαστικών παραγόντων καθώς και με το μοναδικό εκχύλισμα του χρυσού λωτού που παρασκευάζεται με Lotus Japonicus, ένα πολύτιμο λουλούδι που τιμάται στην Ασία σαν ένα λουλούδι εκπληκτικής ομορφιάς.
Υφή και εφαρμογή
Η Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold έχει μια τέλεια, ανάλαφρη υφή κρέμας-gel που ρευστοποιείται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα. Αυτό την κάνει να απορροφάται γρήγορα και να διεισδύει αποτελεσματικά στο εσωτερικό του δέρματος βελτιώνοντάς το άμεσα. Ο χρυσός, εξάλλου, έχει αναγνωρισμένες ιδιότητες κατά των ερυθημάτων και η κρέμα αυτή είναι ό,τι πρέπει για να καταπραϋνθεί γρήγορα και εύκολα μια ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Από την πρώτη εφαρμογή, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Κάτι σαν ένα soft-focus που κρύβει μαγικά κάθε ατέλεια. Μακροπρόθεσμα, βέβαια, αυτό γίνεται εκ των έσω. Η επιδερμίδα ανακτά, μέρα με τη μέρα, την σφριγηλότητα της και την τέλεια υφή της. Η Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold γίνεται ένας μεγάλος σύμμαχος ομορφιάς στα χέρια σας. Αρκεί, να την χρησιμοποιείτε καθημερινά, πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό και τον ορό σας.
Ταιριάζει και σε εσάς;
Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τις τέλειες συνθέσεις και θέλουν να επενδύσουν περισσότερη στην πρόληψη και λιγότερο στην αποκατάσταση, αυτή η κρέμα είναι το απόλυτο προϊόν σας. Αν νιώθετε ότι έχετε ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες ενυδάτωσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold ακόμα και πάνω από την ενυδατική σας. Στις περισσότερες, όμως, περιπτώσεις αυτό δεν χρειάζεται.
Τι να περιμένετε από αυτό το προϊόν
Άμεση τελειότητα. Είναι βέβαιο ότι θα εκπλαγείτε με την γρήγορη αποτελεσματικότητα της που οφείλεται στην επίδρασης της σκόνης καθαρού χρυσού και των χρυσών ανακλαστικών χρωστικών καθώς και σ’ ένα α μείγμα σιλικόνης και εκχυλίσματος μανιταριού που απαλύνουν την εμφάνιση των πόρων.
Και
Ατελείωτη λάμψη που προσφέρει ο συνδυασμός του χρυσού πεπτιδίου με το μείγμα χρυσού λωτού Japonicas. Οι δυσχρωμίες μειώνονται, οι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί, η υφή βελτιώνεται.

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.