ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάθαμε για αυτή την πολυτελή, φυσική σειρά αντιγήρανσης που γυρίζει τον χρόνο πίσω αυτόματα

Ένας μοναδικό συνδυασμό πέντε ενεργών φυσικών συστατικών, με ισχυρές ιδιότητες αντιγήρανσης και αναζωογόνησης.

Μάθαμε για αυτή την πολυτελή, φυσική σειρά αντιγήρανσης που γυρίζει τον χρόνο πίσω αυτόματα

Η Jurlique γυρνά τον χρόνο πίσω με τη Nutri-Define, την απόλυτη σειρά αντιγηραντικής δράσης. Έπειτα από πολυετείς έρευνες, η επιστημονική ομάδα της Jurlique ανακάλυψε έναν μοναδικό συνδυασμό πέντε ενεργών φυσικών συστατικών, με ισχυρές ιδιότητες αντιγήρανσης και αναζωογόνησης.

Η ανακάλυψη αυτού του αποκλειστικού φυσικού μείγματος εξασφαλίζει την καταπολέμηση των πολλαπλών σημαδιών της γήρανσης όπως βαθιές γραμμές, ρυτίδες, αφυδάτωση, απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας.

Η επαναστατική σειρά Nutri-Define περιλαμβάνει εξαιρετικά εξειδικευμένα προϊόντα, σχεδιασμένα με ακρίβεια ώστε να προσφέρουν στοχευμένα οφέλη στην επιδερμίδα και ένα ολοκληρωμένο τελετουργικό της φυσικής φροντίδας του δέρματος.

Μάθαμε για αυτή την πολυτελή, φυσική σειρά αντιγήρανσης που γυρίζει τον χρόνο πίσω αυτόματα
Το Biosome5, που αποτελείται από τα πέντε βασικά συστατικά και το φυσικά παραγόμενο λιπόσωμα, διαθέτει τη δύναμη να μεταφέρει τα ισχυρά δραστικά συστατικά εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο ώστε να μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά όλα τα σημαντικά σημάδια της γήρανσης.

Τεχνολογία Biosome5: Η ιστορία πίσω από μια επιστημονική ανακάλυψη

Το Biosome5 είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειaς της Jurlique να δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος, χωρίς να θυσιάσει κάτι ως προς την πολυτέλεια των προϊόντων ή να παραβεί την περιβαλλοντική δέσμευση της Jurlique. Αυτή η πατενταρισμένη καινοτομία βρίσκεται πλέον στην καρδιά κάθε προϊόντος της σειράς Nutri-Define. Η πολυετής εμπειρία της Jurlique στις βιοδυναμικές* καλλιέργειες, την οδήγησε στην επιλογή πέντε αντιγηραντικών συστατικών στα οποία βασίζεται ολόκληρη η σειρά Nutri-Define: χρένο, δενδρολίβανο, μέντα, μαύρα μούρα και γλυκογόνο.

Στη συνέχεια η επιστημονική ομάδα της Jurlique ανέπτυξε ένα νέο λιπόσωμα, παραγόμενο με φυσικό τρόπο, ικανό να μεταφέρει με ασφάλεια αυτό το ισχυρό μίγμα εκεί όπου είναι πραγματικά απαραίτητο: στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Το Biosome5, που αποτελείται από τα πέντε βασικά συστατικά και το φυσικά παραγόμενο λιπόσωμα, διαθέτει τη δύναμη να μεταφέρει τα ισχυρά δραστικά συστατικά εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο ώστε να μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά όλα τα σημαντικά σημάδια της γήρανσης.

NutriDefine: To απόλυτο τελετουργικό ανάκτησης της νεότητας. Δες ένα βίντεο:

Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum (30ml/ 115,90€)

O ορός Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum ανανεώνει την όψη του δέρματος, επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Περιέχει εκχύλισμα ρίζας Ginseng για λείανση και τόνωση και εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας για να φωτίσει και να απαλύνει την επιδερμίδα. Έχει απαλή υφή και εξαιρετικό άρωμα λουλουδιών εμπνευσμένο από τον όμορφο κήπο με τριαντάφυλλα στους λόφους της Αδελαΐδας. Μια αρωματική έκφραση της αγνότητας των μπουμπουκιών τριαντάφυλλου που σιγά-σιγά απελευθερώνουν την υπέροχη μυρωδιά τους όπως ανθίζουν κάτω από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

89% των γυναικών που χρησιμοποίησαν Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum παρατήρησαν αισθητή βελτίωση στην απαλότητα της επιδερμίδας σε 28 ημέρες*.

Nutri-Define Multi-Correcting Day Cream (50ml/ 95,80€)

Η κρέμα ημέρας Nutri-Define Multi-Correcting Day Cream είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ανανέωση, αναζωογόνηση και

αποκατάσταση της επιδερμίδας. Περιέχει σκουαλένιο και ελαιοκράμβη (έλαια που μιμούνται τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας), βιταμίνες και αμινοξέα, που αποκαθιστούν την ισορροπία στο υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

Nutri-Define Rejuvenating Overnight Cream (50ml/99,80€)

Η κρέμα νυκτός Nutri-Define Rejuvenating Overnight Cream θρέφει, αναπλάθει και αναδομεί την επιδερμίδα. Περιέχει βούτυρο σπόρων Cupuacu για αποκατάσταση της βαθιάς ενυδάτωσηςκαι εκχύλισμα φύλλων Αγκινάρας για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και στην ενδυνάμωση του δέρματος.

Nutri-Define Eye-Contour Balm (15ml/79,60€)

Η κρέμα ματιών Nutri-Define Eye Contour Balm αποτελεί μια πλούσια συμπυκνωμένη κρέμα με ισχυρά φυτικά συστατικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην επαναφορά της νεότητας ολόκληρης της περιοχής των ματιών. Καταπολεμά αποτελεσματικά τις βαθιές γραμμές, την όψη «ποδιού χήνας» και τη χαλάρωση χαρίζοντας πιο σφριγηλή, νεανική και λεία όψη.

Nutri-Define Essential Conditioning Lotion (100ml/56,50€)

Η Nutri-Define Essential Conditioning Lotion αποτελεί μια ελαφριά κρεμώδη λοσιόν, εμπλουτισμένη με ισχυρά φυτικά συστατικά ώστε να αναπληρώνει σε βάθος την επιδερμίδα και να αποκαθιστά την υγρασία της μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της ιδανικής ισορροπίας του δέρματος και της νεανικής του όψης. Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των πολλαπλών σημαδιών της γήρανσης, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες, την υπερβολική αφυδάτωση, τις καφέ κηλίδες και τον άνισο δερματικό τόνο. Περιέχει σπόρους Σέννα που είναι πλούσιοι σε πολυσακχαρίτες, για να προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ζωτικότητα στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή.

Nutri-Define Refining Foaming Cleanser (100ml/49,40€)

Το Nutri-Define Refining Foaming Cleanser είναι ένα απαλό κρεμώδες καθαριστικό μεταξένιας υφής με λεπτούς απολεπιστικούς κόκκους που βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας για την αποκατάσταση της λαμπερής και λείας όψης της επιδερμίδας. Ο πλούσιος αφρός αφαιρεί ήπια το μακιγιάζ και τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα απόλυτα καθαρό και απαλό. Οι λεπτοί κόκκοι ενισχύουν την υγιή ανανέωση των κυττάρων χαρίζοντας στην επιδερμίδα στιλπνή και αναζωογονημένη εμφάνιση.

Nutri-Define Restorative Hydrating Emulsion (50ml/95,80€)

Το Nutri-Define Restorative Hydrating Emulsion είναι ένα πολυτελές ενυδατικό προϊόν που αποτελεί την εναλλακτική επιλογή στην ενυδάτωση καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της κρέμας ημέρας Nutri- DefineMulti-Correcting Day Cream λόγω της ελαφριάς υφής του.

Χαρίζει τέλεια ενυδάτωση και απαλύνει το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, αντιμετωπίζοντας τα πολλαπλά σημάδια της γήρανσης όπως η χαλάρωση, η ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, οι βαθιές γραμμές και οι ρυτίδες.

Σχετικά με τη Jurlique: H Jurlique είναι η νούμερο 1 premium μάρκα φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας στην Αυστραλία* και κατέχει ηγετική θέση στη φυσική φροντίδα του δέρματος για περισσότερο από 30 χρόνια. Σκοπός μας είναι να εμπνέουμε την ευεξία στους ανθρώπους μέσω της σύνδεσης με τη φύση.

*Διανομή

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στo www.jurlique.gr

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Ε.Π.Ε. Γραμμή καταναλωτή 210-8067190, www.jurlique.gr

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.