ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Let it Glow: Οι Skingurus σου λένε πώς θα λάμψεις αυτές τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα θέλουν λάμψη. Είναι έθιμο. Τηρήστε το και φέτος μεταμορφώνοντας την κουρασμένη επιδερμίδα σας με τα τρικ της τελευταίας στιγμής που σας προτείνουμε.

Let it Glow: Οι Skingurus σου λένε πώς θα λάμψεις αυτές τις γιορτές

Από τις Skingurus, Αντωνία Θωμοπούλου και Λένα Ιωαννίδου

Η ιδέα και μόνο ότι «οφείλετε» να δείχνετε όχι απλώς όμορφη αλλά εκθαμβωτική στο ρεβεγιόν- ενώ βρίσκεστε στα πρόθυρα υπερκόπωσης- σας αγχώνει; Χαλαρώστε. Δεν είστε η μόνη. Ελάχιστες γυναίκες έχουν την πολυτέλεια του χρόνου και των χρημάτων να προετοιμάζονται εβδομάδες πριν, για να λάμψουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Οι υπόλοιπες ελπίζουμε πως μέσα σε μια μέρα ή ακόμα και σε λίγες ώρες, θα διώξουμε με κάποιο μαγικό τρόπο την κούραση που μας βαραίνει , θα βρούμε το κέφι να μεταμορφωθούμε και, σαν άλλη Σταχτοπούτα, θα κάνουμε μια εντυπωσιακή είσοδο στο πάρτι, στο ρεβεγιόν ή στο σπίτι των φίλων μας. Δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο!

5+1 shortcuts στη λάμψη

  • Do you know it’s Christmas; αν δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα, η γιορτινή, λαχταριστή μυρωδιά του αφρόλουτρου Frosted Berries που προτείνει το The Body Shop θα σας μεταφέρει πάραυτα στο κλίμα των Χριστουγέννων.
Let it Glow: Οι Skingurus σου λένε πώς θα λάμψεις αυτές τις γιορτές

  • To μεν πνεύμα δείχνει πρόθυμο για πάρτι αλλά η επιδερμίδα σας δείχνει κουρασμένη και άτονη; Η Intensive Revitalizing Mask της La Mer θα την ενυδατώσει και θα την αναζωογονήσει, διώχνοντας τα σημάδια του στρες και της κούρασης, σε 8 μόλις λεπτά!

  • Κοιτάζεστε στον καθρέφτη και η επιδερμίδα σας δείχνει θαμπή και αφυδατωμένη; Απλώστε τη Μάσκα Διπλής Λάμψης και Απολέπισης της Vichy, με πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης και ΑΗΑ (οξέα φρούτων). Έπειτα από 5 λεπτά, θα αποκαλυφθεί μια επιδερμίδα καθαρή, φρέσκια και απαλή σαν μετάξι.

  • Τα μάτια σας προδίδουν τη συσσωρευμένη κούραση και το στρες των τελευταίων ημερών; Δωροδοκήστε τα εφαρμόζοντας την μάσκα ανάπλασης Dragons Blood Eye Mask της Rodial που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα, θα τη λειάνει και θα απαλύνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

  • Σας ενοχλούν οι ρυτίδες που χαρακώνουν το μέτωπό σας; Η Rexaline (Sephora) έχει τη λύση. Το X-treme Eraser Combleur Rides Immédiat από τη σειρά Killer «σβήνει» τις ρυτίδες κατά 57%, μέσα σε 15 λεπτά!

  • Κάνατε ό,τι μπορούσατε, αλλά οι πόροι και οι ρυτίδες στην επιφάνεια της επιδερμίδας σας είναι ορατοί …δια γυμνού οφθαλμού; Μην ανησυχείτε, τώρα αναλαμβάνουν δράση τα μαγικά primers! Τα συστατικά που περιέχουν στη σύνθεσή τους, διαχέουν το φως και δημιουργώντας ένα οπτικό εφέ (blur), καμουφλάρουν πόρους, γραμμές και ρυτίδες και λειαίνουν άμεσα την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της λάμψη και βελούδινη υφή. Από τα πιο αγαπημένα μας, το Touche Éclat Blur Primer του Yves Saint Laurent και το Photo Finish, το εμβληματικό primer της Smashbox. Χρησιμοποιήστε τα πριν το φον ντε τεν και να είστε σίγουρες, το μακιγιάζ σας θα σταθεί… πάνω σας, όλη νύχτα!

Read Next

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: H Πάμελα Άντερσον με το πιο φυσικό μακιγιάζ της βραδιάς, έκανε και πάλι την διαφορά

H 56χρονη σταρ άφησε γι΄αυτήν την βραδιά, πίσω το makeup free look της, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist, Pat McGrath.

06 Μαϊ 2024

Banana botox: Ποια είναι η φυσική μέθοδος αντιγήρανσης για την οποία μιλούν όλοι στο TikTok;

Μια αντιγηραντική μέθοδος που μπορεί να αντικαταστήσει το μπότοξ - ή και όχι.

Περισσότερα από

Ομορφιά

05 Μαϊ 2024

Τech Νeck: Τι ξέρουμε για το φαινόμενο που προκαλεί έντονη χαλάρωση σε λαιμό και περίγραμμα προσώπου

Τα δεδομένα και οι λύσεις για το φαινόμενο tech neck, απότοκο του σύγχρονου τρόπου ζωής και της υπερβολικής έκθεσης σε οθόνες.

30 Απρ 2024

Από μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι καστανό καρέ: Όλα τα διαφορετικά κουρέματα που έχει δοκιμάσει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι φωτογραφίες από το 2010 μέχρι σήμερα που "εξιστορούν" την beauty εξέλιξη της συζύγου του Νικόλαου Γλίξμπουργκ.

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.