ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λαμπερή τα Χριστούγεννα. Οι συνδυασμοί ομορφιάς που θα σου χαρίσουν νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα

Λύσεις με υψηλό βαθμό ευφυίας, που θα μας οδηγήσουν, φρέσκες, ανανεωμένες και λαμπερές, μέχρι το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά.

Λαμπερή τα Χριστούγεννα. Οι συνδυασμοί ομορφιάς που θα σου χαρίσουν νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τις γιορτές. Η ατζέντα είναι γεμάτη με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Τι συμβαίνει στην ζωή μιας 40αρας που πρέπει να δουλεύει, έχει οικογένεια, αγαπάει τους φίλους της και θέλει να κρατάει και κάποιες πολύτιμες στιγμές για τον εαυτό της; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι συμβαίνει ένας μεγάλος πανικός, χωρίς καμιά υπερβολή. Οι γιορτές, μάλιστα, που έρχονται με όλη την χαρά, την ασημόσκονη, τα party και τα μεγάλα τραπέζια, δεν βοηθούν σε αυτό τον πανικό καθόλου.

Το ένα κομμάτι του εαυτού μου, λαχταράει να έρθουν τα Χριστούγεννα για να αράξω στον καναπέ με φλις ρόμπα, ζεστή σοκολάτα και μάσκα στο πρόσωπο, μήπως και βρω λίγο τις ισορροπίες μου και επανέλθει η σφριγηλότητα στο πρόσωπο μου και το άλλο κομμάτι του εαυτού μου, επαναστατεί, με παρακινεί να σηκωθώ από την θέση μου, να γίνω η πιο λαμπερή παρουσία των party και να το ζήσω μέχρι τέλους.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ, το δεύτερο θέλω. Ανησυχώ, όμως, μήπως δεν τα καταφέρω και με βρει η αρχή του νέου χρόνου λίγο πιο κουρασμένη, λίγο πιο θαμπή και λίγο πιο 40αρα από ποτέ. Εκτός, φυσικά, αν αναλάβω δράση, ανατρέψω τα δεδομένα και μπορέσω να ζήσω τις γιορτές με όλη τη λάμψη και όλη την ένταση που τους αναλογεί.

Σχέδιο δράσης

Οι γυναίκες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Αυτό είναι μια τεράστια αλήθεια. Έχω, λοιπόν, τον χρόνο που χρειάζομαι για να βρω μερικές bright ideas και να επιτύχω τον στόχο μου.

Bright Idea 1

Τίποτα και κανείς δε θα με σταματήσει να αφιερώνω κάποια λεπτά στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου, που αυτή την χρονική περίοδο, χρειάζεται λίγη ενίσχυση για να ανταπεξέλθει η επιδερμίδα μου όπως πρέπει.

Bright Idea 2

Θα κοιμάμαι όσο το δυνατόν πιο νωρίς και σε απαλές, μεταξωτές μαξιλαροθήκες που δεν πιέζουν το δέρμα μου και δεν με απειλούν με νέες γραμμές και ρυτίδες. Δε θα επιτρέπω σε τίποτα να χαλάσει τον ύπνο μου και τίποτα να επηρεάσει το ξύπνιο μου.

Bright Idea 3

Θα προσέχω την διατροφή μου, θα την εμπλουτίσω με αντιοξειδωτικές τροφές και θα πίνω όσο νερό χρειάζεται για να είμαι ενυδατωμένη και να έχω ελαστική επιδερμίδα.

Bright Idea 4

Δεν θα χρησιμοποιώ μόνο μια ενυδατική κρέμα μέρας και μια κρέμα νύχτας. Θα ανακαλύψω εκείνα τα μαγικά προϊόντα, που εφαρμόζονται πριν από την κρέμα μου για να απογειώσουν την δράση της αλλά και να προσφέρουν μια extra φροντίδα κάνοντας focus ακριβώς εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Bright Idea 5

Να πάρω, επιτέλους, την απόφαση να αντιμετωπίσω της λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μου και να πάψω να κάνω, πως δεν τις βλέπω, γιατί είναι εκεί, στο πρόσωπο μου και όλα δείχνουν, πως αν δεν επέμβω, του χρόνου θα είναι χειρότερες.

Bright Idea 6

Να σας αποκαλύψω το υπέρτατο μυστικό ομορφιάς, που έχω βρει στο φαρμακείο μου, γιατί εκτός από γυναίκα, είμαι και άνθρωπος και θέλω να μοιράζομαι τις ανακαλύψεις μου, να βλέπω να ομορφαίνω και οι άλλες γυναίκες γύρω μου και αν μη τι άλλο, Women Power και πάμε να τους καταπλήξουμε, κορίτσια! Ελάτε, στο μπουντουάρ μου και δείτε, τι μαγικό συμβαίνει!

Bright Idea 7

Να ανακαλύψω όλα τα 10ήμερα tailor-made πρωτόκολλα φροντίδας που συνδυάζονται με την Frezyderm κρέμα προσώπου μου και έχουν στοχευμένη, ενισχυτική δράση. Ποια είναι αυτά τα μαγικά προϊόντα. Κράτα το όνομα Cream Boosters και πάμε παρακάτω.

Η μεγάλη ανακάλυψη

Λέγονται Cream Booster, έχουν βελούδινη υφή και υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση που προσφέρε στοχευμένη δράση με τρόπο άμεσο και απλό. Συνδυάζονται με τις κρέμες, που φοράω στην καθημερινότητά μου και εφαρμόζονται όπως μία συνηθισμένη κρέμα, μετά τον καθαρισμό. Με απλά λόγια, τα Cream Booster είναι ο τρόπος για να φτάσω στα ρεβεγιόν με όσο λάμψη, φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση χρειάζομαι, για να περάσω φανταστικά!

Κοίτα τι κάνω

Ξεκινάω τη μέρα μου με ένα ευεργετικό ντους, ένα πλούσιο πρωινό και ένα τέλειο καθαρισμό προσώπου. Συνεχίζω με το Skin Radiance Cream Booster, που απομακρύνει τη θαμπάδα και την κούραση και ολοκληρώνω την φροντίδα με την Anti-Wrinkle Rich Day Cream, που επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Ενδιάμεσα της μέρας, και αφού έχει υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου απέναντί του, κάνω ένα γρήγορο καθαρισμό και εφαρμόζω το Peptides & Stems Cream Booster σε συνδυασμό με την Dermiox Cream. Τα ευχάριστα; Αυτός ο μαγικός συνδυασμός αποτελεί εναλλακτική πρόταση στις ενέσιμες επεμβατικές θεραπείες, καθώς πολεμά τις στατικές και τις ρυτίδες έκφρασης με ενεργοποιητές πεπτιδίων νεότητας και φυσικά βλαστοκύτταρα. ΄Ξεκάθαρα έχω πρόγραμμα και δε θέλω να το κρύψω.

Το βράδυ, πάλι, αφαιρώ τους ρύπους από το δέρμα μου και μετά ολοκληρώνω την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς με το Face Tightener Cream Booster και την Anti-Wrinkle Rich Night Cream, για να ενισχύσω την πυκνότητα της επιδερμίδας μου και να φροντίσω ιδίατερα την περιοχή του λαιμού μου, που είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική αλλά και ευαίσθητη στον χρόνο.

Και αν νομίζεις ότι είμαι έξυπνη που τα βρήκα όλα αυτά, οφείλω να σου ομολογήσω ότι δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από το να πατήσω αυτό το λινκ: https://www.frezydermperfection.gr/discover-your-combination και να βρω τους σωστούς συνδυασμούς περιποίησης για τον τύπο επιδερμίδας μου. Μάλιστα, έτσι έλαβα συμμετοχή σε διαγωνισμό για να κερδίσω το Cream Booster και την αντιγηραντική κρέμα που μου ταιριάζει. Αφού είναι τόσο απλό να κάνουμε το τέλειο, τελειότερο, ποιος ο λόγος να προβληματιστούμε;

Λαμπερή τα Χριστούγεννα. Οι συνδυασμοί ομορφιάς που θα σου χαρίσουν νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;