ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κυματιστές μπούκλες: Η hairstylist της Τζίτζι Χαντίντ αποκάλυψε το μυστικό. Είναι στο ντουλάπι μας

Είναι το πιο κομψό styling που μπορούμε να κάνουμε στα μακριά μαλλιά, αλλά θέλει τρόπο.

Κυματιστές μπούκλες: Η hairstylist της Τζίτζι Χαντίντ αποκάλυψε το μυστικό. Είναι στο ντουλάπι μας

Τα μακριά μαλλιά, θεωρητικά, προσφέρουν άπειρες δυνατότητες styling αλλά στην πράξη, ιδιαίτερα αν η τρίχα είναι ατίθαση, αντιστέκονται στις προσπάθειές μας να τα κάνουμε να δείχνουν κομψά και επιμελημένα. Υπάρχει, ωστόσο, ένα λουκ που είναι υπέροχο δίχως να χρησιμοποιήσουμε λαστιχάκια ή άλλα αξεσουάρ μαλλιών: οι κυματιστές μπούκλες. Πώς θα τις πετύχουμε όμως; Δεν είναι τόσο απλό.

Μια από τους επαγγελματίες που τις έχουν κατακτήσει, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, είναι η Λόρα Πόλκο, η hairstylist της Τζίτζι Χαντίντ, της Κέιτ Μπόσγουορθ, της Λία Μισέλ και άλλων επώνυμων γυναικών. Ποια είναι τα μυστικά της για τις τέλειες κυματιστές μπούκλες;

Η Πόλκο απαντά ότι το ξηρό σαμπουάν, που πολλές από εμάς έχουμε ήδη στο ντουλάπι μας και χρησιμοποιούμε για ένα φρεσκάρισμα ανάμεσα στα λουσίματα, κάνει τη διαφορά. Συμβουλεύει λοιπόν, αντί για σπρέι styling, να χρησιμοποιήσουμε μια μικρή ποσότητα ξηρού σαμπουάν στην κορυφή του κεφαλιού. «Ψεκάστε και μετά απλώστε το. Είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε αυτό το ατημέλητο λουκ».

Ποιες άλλες συμβουλές δίνει η επαγγελματίας; Να επενδύσουμε σε ένα ισιωτικό μαλλιών με μεγάλες πλάκες (και σε μήκος και σε πλάτος), που αναθερμαίνεται συχνά. «Αυτό θα κάνει πολύ ευκολότερα τα πράγματα και δεν θα έχει ως αποτέλεσμα η μια πλευρά να φαίνεται πολύ διαφορετική από την άλλη».

Ας προσπαθήσουμε να πλαισιώσουμε το πρόσωπο με μπούκλες στο ύψος των ματιών, όπου συνήθως στερεώνουμε τις τούφες των μαλλιών μας πίσω από τα αυτιά

Ας προσπαθήσουμε επίσης να πλαισιώσουμε το πρόσωπο με μπούκλες στο σωστό σημείο, στο ύψος των ματιών, εκεί όπου συνήθως στερεώνουμε τις τούφες των μαλλιών μας πίσω από τα αυτιά. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα δείχνει αληθινά φυσικό, όπως μας διαβεβαιώνει η Πόλκο. Δεν πρέπει, ωστόσο, να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας μόνο εκεί, αλλά να δώσουμε προσοχή και στις άκρες. Παραμελώντας τις άκρες της τρίχας, μπορεί να χαλάσουμε ολόκληρο το αποτέλεσμα. «Είναι κλειδί της επιτυχίας για μαλλιά φυσικά κυματιστά».

Η αλήθεια είναι ότι δεν παραμελούμε τις άκρες μόνο για λόγους ταχύτητας και ευκολίας, αλλά και επειδή φοβόμαστε ότι θα καταστραφούν και θα γεμίσουν ψαλίδα λόγω της υψηλής θερμότητας. Σε αυτό το σημείο η Πόλκο μας υπενθυμίζει να χρησιμοποιήσουμε ένα καλό θερμοπροστατευτικό προϊόν και στη συνέχεια να δώσουμε διαφορετική κατεύθυνση σε κάθε τούφα, για το εφέ του ρεαλισμού.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:


Read Next

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;