ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτά τα μαγικά καλλυντικά θα κάνουν χαρούμενη τόσο εσένα όσο τις φίλες σου και τη μαμά σου

Πάντα υπάρχει λόγος για να χαρίσεις ένα προϊόν ομορφιάς σε μία άλλη γυναίκα που αγαπάς.

Αυτά τα μαγικά καλλυντικά θα κάνουν χαρούμενη τόσο εσένα όσο τις φίλες σου και  τη μαμά σου

Από την Κορίνα Βρούσια

Στο δίλημμα του τι δώρο να πάρω στις γυναίκες της ζωής μου η απάντηση είναι σχεδόν πάντα προϊόντα ομορφιάς. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει γυναίκα σε αυτό τον πλανήτη που να μη χαίρεται όταν της προσφέρεις ένα τέτοιο δώρο το οποίο να το έχεις ψάξει ώστε να ταιριάζει τέλεια τόσο στις ανάγκες της όσο και στην προσωπικότητά της.

Νομίζω ότι είσαι κι εσύ μαζί μου σε αυτή τη σκέψη. Εγώ το βλέπω κι από τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χαρώ όταν μου κάνουν αντίστοιχα δώρα κι ας είμαι beauty editor κι ας έχω άπειρα καλλυντικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πριν ακόμη κλείσω τα 18 με είχε ρωτήσει το τότε αγόρι μου τι δώρο θα ήθελα και του είχα απαντήσει μια συγκεκριμένη «επώνυμη» απολεπιστική κρέμα προσώπου. Νομίζω ότι ακόμη με θυμάται για αυτή μου την επιθυμία.

Αυτά τα μαγικά καλλυντικά θα κάνουν χαρούμενη τόσο εσένα όσο τις φίλες σου και  τη μαμά σου

Έτσι λοιπόν, φτιάχνω τη λίστα με τις γυναίκες που θέλω να τους προσφέρω την αγάπη μου με τη μορφή ενός όμορφου δώρου και ξεκινάω την αναζήτηση για το τέλειο δώρο ομορφιάς. Κάποιο άρωμα, κραγιόν, παλέτες μακιγιάζ και πολύ skincare τα τελευταία χρόνια, γιατί έχω συνειδητοποιήσει ότι ένα δώρο ομορφιάς, πέρα από χαρά προσφέρει και ωραία αποτελέσματα στο πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων beauty δώρων λοιπόν, να σου πω ότι φέτος θα προσφέρω σε κάποιες αγαπημένες μου φίλες τις εξής προτάσεις από τη FREZYDERM που δεν κάνουν την παραμικρή υποχώρηση στο αψεγάδιαστο και χωρίς ρυτίδες έκφρασης πρόσωπο. Ναι, ναι καλά διάβασες. Είμαι αποφασισμένη να κάνω κάποιες φίλες μου και αγαπημένα πρόσωπα να λάμψουν. Ποιες είναι αυτές οι επιλογές; Σημείωσε, σε παρακαλώ πολύ:

Δώρο Νο1 για την κολλητή μου φίλη Ελένη που θέλει λαμπερό πρόσωπο αλλά δεν θέλει να ενδώσει στις ενέσιμες επεμβάσεις θα της προσφέρω όχι ένα αλλά δυο δώρα FREZYDERM. Θα της δέσω με κατακόκκινο φιόγκο τον πανίσχυρο αντιγηραντικό συνδυασμό Expression Blocker Cream Booster & Dermiox Cream που θα της χαρίσει τη νεανική όψη που ονειρεύεται, χωρίς δεύτερη σκέψη! Το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να εφαρμόσει μια σταγόνα Expression Blocker Cream Booster σε μέτωπο, μάγουλα και πηγούνι και στη συνέχεια την αντιγηραντική κρέμα Dermiox! Το booster θα ενισχύσει τη δράση της κρέμας που θα ακολουθήσει και ο μαγικός συνδυασμός των δυο προϊόντων θα εξαφανίσει κάθε ρυτίδα και κούραση από το πρόσωπό της. Ότι πρέπει δηλαδή για να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της στο ρεβεγιόν και να κάνει τις φίλες της να αναρωτιούνται τι έχει κάνει και είναι τόσο λαμπερή.

Δώρο Νο2 για τη Βασιλικούλα μου αλλά και εμένα... Instant Lifting, ο ορός άμεσης σύσφιξης που μεταμορφώνει το πρόσωπο σε χρόνο dt! Είμαστε και οι δυο καλεσμένες σε ένα τρομερό πάρτι και δεν θέλουμε να δείχνουμε τίποτα λιγότερο από υπέρλαμπρες! Ο γυναικείος ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ευχάριστος και αυτός ο ορός θα μας κάνει να δείχνουμε φωτεινές, λαμπερές και ξεκούραστες γιατί χαρίζει γρήγορο αποτέλεσμα lifting, καθώς δρα από τα πρώτα 5 λεπτά!. Κι επειδή έχω και μια μικρή αδυναμία στη μαμά μου σκέφτομαι να της το πάρω επίσης δώρο, γιατί θα χαρεί υπέρ το δέον με το αποτέλεσμα που θα δει!

Και τώρα σε ρωτώ κι εσένα ευθέως αν σου έκαναν κι εσένα τέτοια δώρα, όπως αυτά της FREZYDERM, δεν θα πέταγες από χαρά; Εγώ πάντως σίγουρα ΝΑΙ.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.