ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα μοντέλο σου λέει πώς να διώξεις τις διχρωμίες και να κάνεις αλαβάστρινη την επιδερμίδα σου

Μια σειρά προϊόντων στην υπηρεσία της αψεγάδιαστης επιδερμίδας που προσθέτει χρόνια.

Ένα μοντέλο σου λέει πώς να διώξεις τις διχρωμίες και να κάνεις αλαβάστρινη την επιδερμίδα σου

Η νέα σειρά Jurlique Purely White Skin Brightening αποτελεί το μυστικό για πιο φωτεινή επιδερμίδα. Παράγοντες όπως η έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, το περιβάλλον και η φυσική διαδικασία της γήρανσης, ενδέχεται να προκαλέσουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία σκουραίνει το χρώμα των δερματικών κύτταρων. Ο αποχρωματισμός ή ο άνισος χρωματικό τόνος της επιδερμίδας προσθέτει χρόνια στην όψη του προσώπου.

Ένα μοντέλο σου λέει πώς να διώξεις τις διχρωμίες και να κάνεις αλαβάστρινη την επιδερμίδα σου
Τα προϊόντα της σειράς Jurlique Purely White Skin Brightening περιέχουν το καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα της Jurlique ,VitaBrightKX+ το οποίο περιλαμβάνει φυσικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες φωτεινότητας και λάμψης όπως: δαμάσκηνο Kakadu, αφρικανική σημύδα και βιταμίνη C

Τα προϊόντα της σειράς Jurlique Purely White Skin Brightening περιέχουν το καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα της Jurlique ,VitaBrightKX+ το οποίο περιλαμβάνει φυσικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες φωτεινότητας και λάμψης όπως: δαμάσκηνο Kakadu, αφρικανική σημύδα και βιταμίνη C. Το δαμάσκηνο Kakadu είναι εγγενές στην Αυστραλία και θεωρείται η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C παγκοσμίως. Τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C είναι γνωστό ότι βοηθούν στη μείωση των δυσχρωμιών και εξομαλύνουν φυσικά το δερματικό χρωματικό τόνο.

Πως λειτουργεί το σύμπλεγμα VitaBrightKX

Purely White Skin Brightening Spot Treatment 15ml € 39,30 Αυτή η συμπυκνωμένη θεραπεία καταπολεμά με φυσικό τρόπο τον ανόμοιο χρωματικό τόνο, στοχεύοντας τις περιοχές του προσώπου με υπερμελάγχρωση (καφέ κηλίδες, πανάδες) που χρειάζονται επιπλέον φωτεινότητα. Παρέχει μία ισχυρή δόση συστατικών που φωτίζουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται η χρήση του σε συνδυασμό με το Purely White Skin Brightening Essence και χρήση αντηλιακού.

Έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι τα προϊόντα της σειράς Purely White Skin Brightening βελτιώνουν σημαντικά το χρωματικό τόνο καθώς μειώνουν την εμφάνιση των καφέ κηλίδων, χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και βελτιώνουν τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Κλινικά αποτελέσματα * :
77% παρατήρησαν σημαντική μείωση στις σακούλες, στους μαύρους κύκλους και στα οιδήματα.
88% παρατήρησαν υγιέστερη και λιγότερο κουρασμένη
όψη των ματιών.
85% είδαν βελτίωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

Purely White Skin Brightening Mist 100ml € 48,40 Μία αναζωογονητική τονωτική λοσιόν σε μορφή mist, με το αποκλειστικό σύμπλεγμα VitaBrightKX και ένα ιδιόκτητο ισχυρό μείγμα από βότανα και λουλούδια όπως εκχύλισμα μαργαρίτας, για να ενυδατώνει και να απαλύνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά τη νεανική της λάμψη. Η επιδερμίδα αποκτά πιο φωτεινή εμφάνιση, αίσθηση άνεσης και απαλότητας.
Purely White Skin Brightening Essence 30ml € 66,50 Ισχυρό συμπύκνωμα πολλαπλής δράσης με VitaBrightKX+ το οποίο βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών ενώ ταυτόχρονα εξομαλύνει το χρωματικό τόνο χαρίζοντας πιο φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα. 78%* των χρηστών παρατήρησε ορατή μείωση των δυσχρωμιών και του ανομοιόμορφου τόνου, 93%* παρατήρησαν ορατή βελτίωση στη φωτεινότητα και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιέχει δαμάσκηνο Kakadu για να μειώσει την εμφάνιση των δυσχρωμιών και να συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης χαρίζοντας πιο φωτεινή επιδερμίδα.
Purel y White Skin Brightening Day Cream SPF30 PA+++ 40ml € 55,40 Αυτή η ελαφριά κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 30 και το αποκλειστικό σύμπλεγμα VitaBrightKX είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ορατών καφέ κηλίδων και των δυσχρωμιών, να χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και να ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. H σύνθεσή της είναι πλούσια σε ισχυρά φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία βοηθούν στην προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις καθώς και στην ενίσχυση της συνολικής ευεξίας του δέρματος. Η επιδερμίδα παραμένει προστατευμένη από την ηλιακή ακτινοβολία, ενυδατώνεται σε βάθος και ανακτά τον ομοιόμορφο χρωματικό της τόνο.

Read Next

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.