ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ένα μοντέλο σου λέει πώς να διώξεις τις διχρωμίες και να κάνεις αλαβάστρινη την επιδερμίδα σου

Μια σειρά προϊόντων στην υπηρεσία της αψεγάδιαστης επιδερμίδας που προσθέτει χρόνια.

Ένα μοντέλο σου λέει πώς να διώξεις τις διχρωμίες και να κάνεις αλαβάστρινη την επιδερμίδα σου

Η νέα σειρά Jurlique Purely White Skin Brightening αποτελεί το μυστικό για πιο φωτεινή επιδερμίδα. Παράγοντες όπως η έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, το περιβάλλον και η φυσική διαδικασία της γήρανσης, ενδέχεται να προκαλέσουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία σκουραίνει το χρώμα των δερματικών κύτταρων. Ο αποχρωματισμός ή ο άνισος χρωματικό τόνος της επιδερμίδας προσθέτει χρόνια στην όψη του προσώπου.

Ένα μοντέλο σου λέει πώς να διώξεις τις διχρωμίες και να κάνεις αλαβάστρινη την επιδερμίδα σου
Τα προϊόντα της σειράς Jurlique Purely White Skin Brightening περιέχουν το καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα της Jurlique ,VitaBrightKX+ το οποίο περιλαμβάνει φυσικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες φωτεινότητας και λάμψης όπως: δαμάσκηνο Kakadu, αφρικανική σημύδα και βιταμίνη C

Τα προϊόντα της σειράς Jurlique Purely White Skin Brightening περιέχουν το καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα της Jurlique ,VitaBrightKX+ το οποίο περιλαμβάνει φυσικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες φωτεινότητας και λάμψης όπως: δαμάσκηνο Kakadu, αφρικανική σημύδα και βιταμίνη C. Το δαμάσκηνο Kakadu είναι εγγενές στην Αυστραλία και θεωρείται η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C παγκοσμίως. Τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C είναι γνωστό ότι βοηθούν στη μείωση των δυσχρωμιών και εξομαλύνουν φυσικά το δερματικό χρωματικό τόνο.

Πως λειτουργεί το σύμπλεγμα VitaBrightKX

Purely White Skin Brightening Spot Treatment 15ml € 39,30 Αυτή η συμπυκνωμένη θεραπεία καταπολεμά με φυσικό τρόπο τον ανόμοιο χρωματικό τόνο, στοχεύοντας τις περιοχές του προσώπου με υπερμελάγχρωση (καφέ κηλίδες, πανάδες) που χρειάζονται επιπλέον φωτεινότητα. Παρέχει μία ισχυρή δόση συστατικών που φωτίζουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αναστέλλει τη σύνθεση μελανίνης. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται η χρήση του σε συνδυασμό με το Purely White Skin Brightening Essence και χρήση αντηλιακού.

Έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι τα προϊόντα της σειράς Purely White Skin Brightening βελτιώνουν σημαντικά το χρωματικό τόνο καθώς μειώνουν την εμφάνιση των καφέ κηλίδων, χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και βελτιώνουν τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Κλινικά αποτελέσματα * :
77% παρατήρησαν σημαντική μείωση στις σακούλες, στους μαύρους κύκλους και στα οιδήματα.
88% παρατήρησαν υγιέστερη και λιγότερο κουρασμένη
όψη των ματιών.
85% είδαν βελτίωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια.

Purely White Skin Brightening Mist 100ml € 48,40 Μία αναζωογονητική τονωτική λοσιόν σε μορφή mist, με το αποκλειστικό σύμπλεγμα VitaBrightKX και ένα ιδιόκτητο ισχυρό μείγμα από βότανα και λουλούδια όπως εκχύλισμα μαργαρίτας, για να ενυδατώνει και να απαλύνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά τη νεανική της λάμψη. Η επιδερμίδα αποκτά πιο φωτεινή εμφάνιση, αίσθηση άνεσης και απαλότητας.
Purely White Skin Brightening Essence 30ml € 66,50 Ισχυρό συμπύκνωμα πολλαπλής δράσης με VitaBrightKX+ το οποίο βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των δυσχρωμιών ενώ ταυτόχρονα εξομαλύνει το χρωματικό τόνο χαρίζοντας πιο φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα. 78%* των χρηστών παρατήρησε ορατή μείωση των δυσχρωμιών και του ανομοιόμορφου τόνου, 93%* παρατήρησαν ορατή βελτίωση στη φωτεινότητα και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιέχει δαμάσκηνο Kakadu για να μειώσει την εμφάνιση των δυσχρωμιών και να συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου, ενώ ταυτόχρονα εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης χαρίζοντας πιο φωτεινή επιδερμίδα.
Purel y White Skin Brightening Day Cream SPF30 PA+++ 40ml € 55,40 Αυτή η ελαφριά κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 30 και το αποκλειστικό σύμπλεγμα VitaBrightKX είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ορατών καφέ κηλίδων και των δυσχρωμιών, να χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και να ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. H σύνθεσή της είναι πλούσια σε ισχυρά φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία βοηθούν στην προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις καθώς και στην ενίσχυση της συνολικής ευεξίας του δέρματος. Η επιδερμίδα παραμένει προστατευμένη από την ηλιακή ακτινοβολία, ενυδατώνεται σε βάθος και ανακτά τον ομοιόμορφο χρωματικό της τόνο.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.