ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έκπληξη: «Το concealer των 6 ευρώ που με έπεισε να αλλάξω τη ρουτίνα ομορφιάς μου»

«Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω ξαναδοκιμάσει τόσο οικονομικό concealer που να καλύπτει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους» ισχυρίζεται μια beauty editor.

Έκπληξη: «Το concealer των 6 ευρώ που με έπεισε να αλλάξω τη ρουτίνα ομορφιάς μου»

Όσες γυναίκες έχουμε μαύρους κύκλους από την εφηβεία μας ακόμα, θα μπορούσαμε να απαρνηθούμε σχεδόν όλα τα προϊόντα ομορφιάς μας εκτός από το concealer. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, να αναζητώ εφημερεύον φαρμακείο γιατί μου τελείωσε απροειδοποίητα το απόθεμα στο σπίτι και έπρεπε να προετοιμαστώ για ένα σημαντικό ραντεβού. Πλέον όμως δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να αποκτήσεις ένα αληθινά αποτελεσματικό προϊόν. Ανάμεσα στις προτάσεις της αγοράς που συνδυάζουν την εκπληκτική τιμή με την καλή κάλυψη είναι το νέο λανσάρισμα της Ordinary, που μπορούμε να βρούμε online μόλις για 6 ευρώ.

Το μόνο μειονέκτημα; Είναι πρακτικά αδύνατον να δοκιμάσουμε κάθε μία από τις 36 αποχρώσεις, στις οποίες διατίθεται, για να καταλήξουμε στην ιδανική για εμάς. Με τόσο χαμηλή τιμή, ωστόσο, μπορούμε άνετα να αγοράσουμε 2-3 διαφορετικούς τόνους κατά προσέγγιση και να χαρίσουμε σε φίλες αυτούς που μας ταιριάζουν λιγότερο. Και πάλι θα μας έρθει πιο οικονομικά από άλλες προτάσεις της αγοράς, αν μάλιστα σκεφτούμε ότι με αυτό τον τρόπο κάνουμε μια επένδυση και για το μέλλον.

Ευχάριστα ξαφνιασμένη δηλώνει από τη χρήση του η beauty editor Shannon Lawlor, πάντως: «Λόγω των μαύρων κύκλων μου, έχω δοκιμάσει σχεδόν όποιο concealer υπάρχει και η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα που προσφέρουν πραγματική κάλυψη μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού.[…] Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο οικονομικό που καμουφλάρει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους. Σε υγρή μορφή, σε ένα πρακτικό σωληνάριο, είναι εύκολο να το απλώσεις με τα δάχτυλα και αρκεί μια μικρή ποσότητα».

«Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο οικονομικό που καμουφλάρει τόσο καλά τους μαύρους κύκλους. Σε υγρή μορφή, σε ένα πρακτικό σωληνάριο, είναι εύκολο να το απλώσεις με τα δάχτυλα και αρκεί μια μικρή ποσότητα»

Επιπλέον, όπως μας διαβεβαιώνει η συντάκτρια ομορφιάς, το νέο concealer της Ordinary δεν έχει την πηχτή υφή που «σπάει» στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τονίζοντάς τις αντί να τις κρύβει, όπως κάνουν πολλά άλλα προϊόντα της κατηγορίας του. «Η κρεμώδης φόρμουλά του απλώνεται αψεγάδιαστα στην επιδερμίδα προσφέροντας κάλυψη και είναι τέλεια τόσο για αρχάριες όσο και για ειδικούς. Βασικά, είναι τόσο καλό που από τότε που το πρωτοδοκίμασα, το χρησιμοποιώ κάθε μέρα». Η αδυναμία του, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι δεν έχει εξίσου καλή καλυπτική δράση για σπυράκια, αλλά αν το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι δυσχρωμίες και οι μαύροι κύκλοι, μπορούμε να ποντάρουμε άνετα σε αυτό.

Δείτε το εδώ

Έκπληξη: «Το concealer των 6 ευρώ που με έπεισε να αλλάξω τη ρουτίνα ομορφιάς μου»
The Ordinary Concealer, theordinary.deciem.com, 5.80 EUR

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

Περισσότερα από

Ομορφιά

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.