ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Είχα ετοιμάσει το νεσεσέρ των διακοπών μου- μέχρι που ανακάλυψα αυτό το σαμπουάν

Απέκτησα βελούδινα μαλλιά από την πρώτη κιόλας χρήση και εθίστηκα στο σαγηνευτικό άρωμά του.

Είχα ετοιμάσει το νεσεσέρ των διακοπών μου- μέχρι που ανακάλυψα αυτό το σαμπουάν

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ να μου συμβαίνουν κάθε καλοκαίρι είναι η αίσθηση ότι ο ήλιος και το αλάτι ψήνουν τα μαλλιά και το δέρμα μου.

Οι ώρες στην παραλία, οι βουτιές, η επιδερμίδα που βρέχεται και στεγνώνει ξανά και ξανά, είναι μια απολαυστική δοκιμασία για το σώμα και την υγεία του. Δοκιμασία γιατί στη συνέχεια χρειάζεται τη διπλάσια ενυδάτωση για να ισορροπήσει και να διατηρήσει τη λάμψη και την υφή του.

Κάθε καλοκαίρι, θυμάμαι τις άκρες των μαλλιών μου να σκληραίνουν και να σπάνε, μην υπακούοντας στο conditioner που άπλωνα ευλαβικά σε κάθε ντους. Έτσι και φέτος, έβαλα στο νεσεσέρ μου ένα σαμπουάν για βαθιά ενυδάτωση, μαλακτική και ευχήθηκα για το καλύτερο.

Ώσπου έφτασαν στο γραφείο τα σαμπουάν Ogx, μέσα στις χρωματιστές, καλοκαιρινές συσκευασίες τους. Πήρα στο σπίτι μου ένα που έγραφε Kukui Oil και υποσχόταν δράση ενάντια στο φριζάρισμα. Σαν πρώτη εντύπωση, με κέρδισε το σαγηνευτικό άρωμά του. Το δοκίμασα το ίδιο βράδυ και την επόμενη ξύπνησα μια άλλη.

Σαν κάποιος να είχε κλείσει τα μαλλιά μου σε ένα μεταξένιο κουκούλι όλη τη νύχτα- τόσο απαλά ήταν, ενώ οι άκρες μου είχαν λειάνει θεαματικά.

Όπως διάβασα, το Kukui oil είναι ένα αρχαίο Χαβανέζικο έλαιο από καρπό Kukuí, που το χρησιμοποιούσαν για να προστατεύσουν τις ξύλινες σανίδες του σερφ από τη υγρασία. Το συγκεκριμενο έλαιο, προστατεύει τα μαλλιά, χαρίζει λάμψη και εμποδίζει το φριζάρισμα (και πράγματι, τα έκανε όλα).

Εκτός από αυτό, τα μαλλιά μου είχαν διαφορετική αίσθηση- ένιωθα την τρίχα πιο δυνατή και υγιή. Το εντυπωσιακό είναι ότι όλες στο γραφείο ήρθαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από τη δράση όσο και από τα υπέροχα, εξωτικά αρώματα.

Τα σαμπουάν Ogx είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερα αναπτυσσόμενο haircare brand παγκοσμίως. Πρόκειται, στο σύνολό της, για μια premium σειρά περιποίησης μαλλιών, με εξωτικά αρώματα, χωρίς sulfates και parabens.

Εκτός από το Kukui Oil, η σειρά έχει άλλα 6 σαμπουάν, με διαφορετικά συστατικά και δράση.

Έλαιο Αργκάν απο το Μαρόκο

Το σαμπουάν με έλαιο αργκάν από το Μαρόκο βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας, με κύρια συστατικά τη βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τη UV ακτινοβολία.

Κερατίνη Βραζιλίας

Ο εξωτικός συνδυασμός από Κερατίνη Βραζιλίας, έλαιο καρύδας, κερατίνη, έλαιο αβοκάντο και βούτυρο κακάο, χαρίζουν στα μαλλιά εκθαμβωτική λάμψη και λείανση.

Γάλα Καρύδας

Το σαμπουάν από Γάλα Καρύδας, Λάδι Καρύδας και Πρωτεΐνη Αυγού, θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και τα βοηθά να αναδείξουν τη φυσική δύναμη και την ελαστικότητά τους.

Έλαιο Κερατίνης

Η κρεμώδης σύνθεση με έλαιο κερατίνης ενισχύει σε βάθος την τρίχα προστατεύοντάς την από τη φθορά που προκαλείται από το βούρτσισμα και το styling.

Βιοτίνη και Κολλαγόνο

Ο ισχυρός συνδυασμός Βιταμίνης Β7, Βιοτίνης, Κολλαγόνου και Υδρολυμένης Πρωτεΐνης Σιταριού «γεμίζει» ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες για έξτρα πυκνότητα, όγκο και λάμψη.

Νερό Καρύδας

Η σύνθεση εμπλουτισμένη με Νερό Καρύδας, Ηλεκτρολύτες και Λάδι Καρύδας, που προσφέρει στα ξηρά και φθαρμένα μαλλιά ενυδάτωση και ελαστικότητα και επαναφέρει τη φυσική τους λάμψη για μεταξένια μαλλιά.

Κάθε σειρά, περιέχει επιπλέον προϊόντα όπως conditioner, λάδι διείσδυσης και ορό αναδόμησης. Και το καλύτερο όλων; Τα Ogx πωλούνται στα Hondos και κοστίζουν 8 ευρώ.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.