ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δεν απαιτούν δύσκολη συντήρηση: 7 εύκολες τάσεις στα μαλλιά που θα επικρατήσουν το 2021

Γιατί όταν έχεις περάσει ήδη δύο lockdown αρχίζεις να σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά.

Δεν απαιτούν δύσκολη συντήρηση: 7 εύκολες τάσεις στα μαλλιά που θα επικρατήσουν το 2021

Λίγες ώρες αφότου η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε το δεύτερο πανεθνικό lockdown στους δρόμους του Παρισιού σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Οι πολίτες είχαν μπει στα αυτοκίνητα τους και είτε προσπαθούσαν να «διαφύγουν» στη γαλλική εξοχή, ελπίζοντας ότι εκεί θα ζήσουν τους περιορισμούς πιο ανώδυνα, είτε έσπευσαν στα μαγαζιά για τα τελευταία ψώνια. Αμέτρητοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που έτρεξαν στα κομμωτήρια για μία τελευταία βαφή ή ένα τελευταίο κούρεμα πριν τη νέα καραντίνα. Γιατί αν το έχεις περάσει ήδη μία φορά ξέρεις. Και η αλήθεια είναι πως ένα από τα πράγματα που μας έχουν λείψει περισσότερο στο lockdown είναι η δυνατότητα για μία καλή, ριζική περιποίηση στο κούρεμα μας.

Το έχουμε ζήσει κι εμείς εδώ, το έχουν ζήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και έτσι πλέον οι κομμωτές και οι beauty experts έχουν αρχίσει να προτείνουν κουρέματα ή αποχρώσεις που δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και μπορούν να «κρατήσουν» για αρκετό καιρό χωρις μία επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, δείχνει ότι ο κορονοϊός εκτός από τη μόδα (στην οποία έχει τεράστιες επιπτώσεις) θα καθορίσει και τις τάσεις στα μαλλιά μας το 2021.

Δείτε παρακάτω τις 7 πιο κουλ τάσεις της νέας χρονιάς, οι οποίες θα γίνουν πρώτες στη λίστα με τις προτιμήσεις των πελατών σε κομμωτήρια ανά τον κόσμο.

1. Φυσικές ανταύγειες

Σε έναν κόσμο που το ένα lockdown διαδέχεται το άλλο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πότε θα βάψεις ξανά τα μαλλιά σου. Οπότε οι κομμωτές προτείνουν αντί για βαφή να προτιμήσουμε ανταύγειες που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας και δεν θα δείχνουν άσχημα ακόμα κι αν περάσει καιρός από το τελευταίο ραντεβού μας με τον κομμωτή.

2. Πολύ κοντά

Αν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου το επιτρέπουν προτίμησε ένα πολύ κοντό, στιλάτο κούρεμα που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling και χαρίζει, παράλληλα, έναν άερα φρεσκάδας.

3. Τα ασημένια

Η ασημένια απόχρωση στα μαλλιά κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος σε γυναίκες και άντρες που απλά έχουν κουραστεί πια να καλύπτουν τα λευκά. Ειδικά στην εποχή του κορονοϊού ίσως αποδειχθεί μία καλή λύση για να γλιτώσεις το κομμωτήριο.

4. Το ατημέλητο, μακρύ καρέ

Ένα απλό καρέ, το οποίο αγκαλιάζει το πρόσωπο, και δεν χρειάζεται να το φρεσκάρεις στο κομμωτήριο ξανά και ξανά μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε μία εποχή που ανησυχείς ότι δεν θα μπορείς να συναντήσεις σύντομα την κομμώτρια σου.

5. Το ζεστό, καστανό χρώμα

Μία ιδανική απάντηση στο θερμό κόκκινο, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάζεται πολλή συντήρηση, ένα ζεστό, ουδέτερο καστανό χρώμα είναι εκείνο που απαιτεί τη λιγότερη ανανέωση και μπορείς να το υποστηρίξεις ακόμα και σε καιρό καραντίνας.

6. Μακριά, φιλαριστά μαλλιά

Οι κομμωτές υποστηρίζουν ότι ίσως έχει έρθει και πάλι η ώρα να επιστρέψουμε στις πιο απλές, φυσικές και ανεπιτήδευτες λύσεις του παρελθόντος. Τα μακριά, φιλαριστά μαλλιά των 60's και των 70's δεν χρειαζόντουσαν συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο. Χάριζαν, όμως, σεξαπίλ και γοητεία.

7. Οι αφέλειες

Ίσως ακούγεται οξύμωρο πώς γίνεται οι αφέλειες να λειτουρήσουν σωστά σε μία εποχή που δεν μπορείς να τις φρεσκάρεις όσο συχνά θα ήθελες. Κι όμως οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο τις προτιμούν για έναν πολύ απλό λόγο: καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να φοράμε τις μάσκες μας για πολύ καιρό ακόμα, όλες αναζητούν κάτι που θα κολακεύει το πρόσωπό τους και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

08 Μαϊ 2024

Met Gala 2024: H Πάμελα Άντερσον με το πιο φυσικό μακιγιάζ της βραδιάς, έκανε και πάλι την διαφορά

H 56χρονη σταρ άφησε γι΄αυτήν την βραδιά, πίσω το makeup free look της, και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make-up artist, Pat McGrath.

06 Μαϊ 2024

Banana botox: Ποια είναι η φυσική μέθοδος αντιγήρανσης για την οποία μιλούν όλοι στο TikTok;

Μια αντιγηραντική μέθοδος που μπορεί να αντικαταστήσει το μπότοξ - ή και όχι.

Περισσότερα από

Ομορφιά

05 Μαϊ 2024

Τech Νeck: Τι ξέρουμε για το φαινόμενο που προκαλεί έντονη χαλάρωση σε λαιμό και περίγραμμα προσώπου

Τα δεδομένα και οι λύσεις για το φαινόμενο tech neck, απότοκο του σύγχρονου τρόπου ζωής και της υπερβολικής έκθεσης σε οθόνες.

30 Απρ 2024

Από μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι καστανό καρέ: Όλα τα διαφορετικά κουρέματα που έχει δοκιμάσει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι φωτογραφίες από το 2010 μέχρι σήμερα που "εξιστορούν" την beauty εξέλιξη της συζύγου του Νικόλαου Γλίξμπουργκ.

29 Απρ 2024

Aμάλ Κλούνει: 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι μικρές αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της που έκαναν μεγάλη διαφορά.

26 Απρ 2024

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.