ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δέκα τέλεια αντηλιακά για τα χείλη σου

Τα χείλη σου χρειάζονται εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία. Θα την έχεις με ένα από τα δέκα προιόντα που σου προτείνουμε.

Δέκα τέλεια αντηλιακά για τα χείλη σου

Η επιδερμίδα στην περιοχή των χειλιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, γι' αυτό και χρειάζεται εξειδικευμένη αντιηλιακή προστασία.

Χάρη σε αυτή διατηρούν την ελαστικότητα και σφριγηλότητά τους και παραμένουν απαλά και υγιή.

Δείτε τα δέκα καλύτερα της αγοράς.

Vichy Ideal Soleil Stick for Sensitive Areas SPF50, 13.50 ευρώ.

Δέκα τέλεια αντηλιακά για τα χείλη σου
Αντηλιακό Stick για τις ζώνες σε έντονη έκθεση για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει σταθερή προστασία ενάντια στις επιθέσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, περιέχει Mexoryl XL, φίλτρο UVB (ethylhexyl methoxycinnamate), δεν κολλάει, δεν αφήνει λευκά υπολείμματα. Με Ιαματικό Νερό της Vichy, ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα.

Avene Stick Αντηλιακό Στικ για τα Χείλη SPF 30, 8.57 ευρώ

Αντηλιακό Stick για τα χείλη και τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου για υψηλή προστασία με δείκτη προστασίας 30. Ευκολο στη χρήση και βολικό στη μεταφορά. Περιέχει το προ-τοκοφερύλιο, προμόριο τπς βιταμίνnς Ε (ισχυρό αντι-οξειδωτικό), για προστασία των κυπάρων από τις ελεύθερες ρίζες και το ιαματικό Νερό της Aνene, που είναι καταπραϋντικό και αντι­ερεθιστικό.

Frezyderm Sunscreen Lip Balm SPF50, 8.84 ευρώ

Προσφέρει ηλιοπροστασία και ενυδάτωση, χωρίς να χρωματίζει τα χείλη. Είναι απαραίτητο για όλη τη μέρα, καθώς τα χείλη δεν διαθέτουν κεράτινη στοιβάδα, αλλά είναι βλεννογόνος, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας (κυρίως της UVA, που ευθύνεται για τη φωτογήρανση του δέρματος), αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες (σκόνη, αλμύρα κ.λ.π.). Δεν περιέχει parabens.

La Roche Posay Anthelios XL Stick Levres SPF50, 9.15 ευρώ

Πολύ υψηλή προστασία για τα ευαίσθητα χείλη. Χωρίς άρωμα. Χωρίς Paraben. Ανθεκτικό στο νερό. Ιδανικό για: Ευαίσθητα, υπερ-εκτεθειμένα χείλη. Ακραία έκθεση στον ήλιο. Προστασία από Ultra UVB/UVA – κατά της ξηρότητας – ανθεκτικό στο νερό.Φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος από UVB/UVA. Χρήση: Εφαρμόστε 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε κάθε 2 ώρες και μετά το κολύμπι.

Sun Protection Lip Treatment N SPF 20, 22.50 ευρώ

Θρεπτικό βάλσαμο χειλιών με δείκτη προστασίας SPF 20 που προφυλάσσει από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA/UVB ενώ συγχρόνως διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στα χείλη. Μη λιπαρή σύνθεση που απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη και τα αφήνει απαλά και ενυδατωμένα. Φροντίζει αποτελεσματικά τα σκασμένα χείλη.

Korres Μανταρίνι Lip Butter Stick SPF15, 4.84 ευρώ

Lip butter που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Ιδανικό για σκασμένα χείλη. O συνδυασμός του βούτυρου Κarité με το φυτικό κηρό Ηλίανθου ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος, ενώ το έλαιο Μανταρινιού τονώνει και περιποιείται τα χείλη.

Apivita Lip Care με Χαμομήλι SPF15, 4.84 ευρώ

Καταπραϋντικό lip balm με αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF15, ιδανικό για ευαίσθητα χείλη. Το χαμομήλι έχει αντιφλεγμονώδη και αντιφλογιστική δράση, το έλαιο ελιάς, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και οι εστέρες jojoba ενυδατώνουν και μαλακώνουν τα χείλη.

Liposan Sun Protect SPF30, 4.33 ευρώ

Με Βιταμίνη Ε και εκχύλισμα Ηλίανθου προστατεύει αποτελεσματικά τα χείλη από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ παράλληλα τα διατηρεί υγιή και απαλά. Προφυλάσσει από εγκαύματα και πρόωρη γήρανση των χειλιών και τα διατηρεί υγιή και απαλά Προσφέρει αόρατη προστασία από τον ήλιο, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα Αδιάβροχο και ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Δερματολογικά ελεγμένο

Roc Soleil Protexion SPF20, 12.00 ευρώ

Το αντηλιακό Στικ για τα Χείλη Soleil Protexion + με δείκτη προστασίας SPF20 προστατεύει τα χείλη σας και τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου από τις ακτίνες UV που ευθύνονται για την γήρανση του δέρματος. Ενυδατώνει απαλά τα χείλη. Εύκολο στη χρήση και βολικό στη μεταφορά εφαρμόστε το όσο συχνά χρειάζεται για να προστατέψετε τα χείλη και τις ευαίσθητες περιοχές από την έκθεση στον ήλιο.

Liposan Sun Lip care spf 30, 3.90 ευρώ

Θέλετε να περνάτε χρόνο στον ήλιο και να προστατεύετε τα χείλη σας από τις ακτίνες UVA και UVB; Η σύνθεση Thermo Stable του Sun Protect με δείκτη προστασίας 25 προσφέρει συνεχή προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Διατηρώντας την υγρασία όταν χρειάζεται περισσότερο, το Liposan Sun, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα λουλουδιών, αφήνει τα χείλη σας λεία και προστατευμένα.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.