ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Apivita Queen Bee: H σειρά προϊόντων που σταματάει το χρόνο

H Apivita παρουσιάζει τη νέα γενιά της Queen Bee, της σειράς που σταματάει το χρόνο με τον πιο αγνό τρόπο. Χαμογελάστε. Βρήκαμε τον τρόπο για να μείνουμε νέες.

Apivita Queen Bee: H σειρά προϊόντων που σταματάει το χρόνο
Apivita Queen Bee: H σειρά προϊόντων που σταματάει το χρόνο

Η Apivita παρουσιάζει τη νέα γενιά της Queen Bee, της σειράς που μας έμαθε να επιλέγουμε τον βασιλικό πολτό για την περιποίηση της επιδερμίδας μας και να αγαπάμε τις μέλισσες και τον υπέροχο χορό τους μέσα στο μελίσσι.

Στα εργαστήρια της Apivita ο Βασιλικός Πολτός, ο Ελληνικός, Βασιλικός Πολτός, έχει πρωταγωνιστική θέση. Από το 1979 που ο Νίκος Κουτσιανός άρχισε να προτείνει στους πελάτες τους φαρμακείου του βότανα και προϊόντα από μέλι μέχρι σήμερα οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει ποτέ. Και όχι, βέβαια, τυχαία. Ο Βασιλικός πολτός είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα της φύσης στην άνθρωπο. Πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, εξασφαλίζει ανθεκτικότητα στις ασθένειες, μακροζωία και υγεία σε όλο τον οργανισμό. Για την επιδερμίδα, ο βασιλικός πολτός αυξάνει την ανάπτυξη των ινοβλαστών και προάγει την ανάπλαση και την αντιγήρανση. Είναι αποτελεσματικός ακόμα και για τις πιο δύσκολες επιδερμίδες και ικανός να σταματήσει τα σημάδια της γήρανσης και να εξασφαλίσει απίστευτη νεότητα και λάμψη.

Η νέα Queen Bee, λοιπόν, δεν είναι ένα γεγονός. Είναι μια φυσική συνέχεια σε μια ακατάπαυστη προσπάθεια δημιουργίας προϊόντων που δεν αφήνουν περιθώρια απογοήτευσης. Μια προσπάθεια που θυμίζει και εμπνέεται από τις μέλισσες, μια ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση με σύνθεση που συνδυάζει θαυματουργά τον ελληνικό Βασιλικό Πολτό με 12% συγκέντρωση σε φυσικά δραστικά συστατικά.

Σκοπός της νέας Queen Bee είναι να αντιμετωπίσει κάθε αιτία που προκαλεί γήρανση, να επέμβει μαγικά και να αποκαταστήσει ή να προλάβει τις φθορές.

Το τεστ προσωπικής αξιολόγησης και κλινική μελέτη, υπό την επίβλεψη δερματολόγου, σε 50 γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, μετά από 56 ημέρες έδειξε μεγάλη αποτελεσματικότητα σε 6 σημεία:

88% Lifting

90% Μείωση των ρυτίδων

92% Σύσφιγξη της επιδερμίδας

98% Αύξηση λάμψης

80% Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος

100% Αύξηση ενυδάτωσης

Αποτελέσματα εντυπωσιακά που κάνουν την Apivita περήφανη και εμάς ενθουσιασμένους. Είναι υπέροχο να ξέρεις πως η ελληνική φύση έχει τον τρόπο να κλειδώσει τη νεότητα στην επιδερμίδα μας και καθησυχαστικό να ξέρεις πως υπάρχουν ελληνικές εταιρίες που τον ξέρουν αυτό και εργάζονται πυρετωδώς για να μας προσφέρουν πάντα το καλύτερο.

Στη σύνθεση της νέας Queen Bee εκτός από Ελληνικό, Βασιλικό Πολτό βρίσκουμε:

Λούπινο που προάγει την παραγωγή κολλαγόνου αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του.

Τζιτζιφιά που προσφέρει εφέ λίφτινγκ ενεργοποιώντας την παραγωγή των δομικών πρωτεϊνών

Κίστο που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και παράλληλα βοηθά στην αναπλήρωσης της χαμένης υγρασίας.

Rabdosia Rubescens που μειώνει την παραγωγή μελανίνης, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και απογείωνει την λάμψη και τον ομοιόμορφο, χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και

Βραβευμένο, πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης που είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της προστασία, ενισχύει το ανοσοποιητικό, προστατεύει από την φωτογήρανση και αυξάνει την ζωτικότητα των κυττάρων.

Όλη η σειρά Queen Bee περιέχει 100% Βιολογικά Αιθέρια Έλαια από μύρο που είναι αποτοξινωτικό και τονωτικό, τριαντάφυλλο που είναι, επίσης, αντιοξειδωτικό, λιβάνι που είναι αντιφλεγμονώδες και σανταλόξυλο που είναι και αντιφλεγμονώδες και χαλαρωτικό.

Τα προϊόντα που περιέχει η σειρά Queen Bee Ολιστικής Αντιγήρανσης προσφέρουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση και είναι ο Ορός, η Κρέμα Ημέρας με SPF 20, η Κρέμα Ημέρας με Ελαφριά Υφή, η Κρέμα Ημέρας με Πλούσια Υφή, η Κρέμα Νύχτας και η Κρέμα Ματιών.

Επιπλέον από αυτή την σειρά που πραγματικά θα αλλάξει την ζωή μας, η Apivita μας δίνει μερικά πολύτιμα tips που θα μας μάθουν να αγαπάμε τον εαυτό μας και να υποστηρίζουμε την φυσική μας ομορφιά:

  1. Αποφύγετε τις υπερβολές. Προσπαθήστε πάντα να κρατάτε το μέτρο και την ισορροπία. Οι ακραίες δίαιτες και η σκληρή άσκηση δεν θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ιδανικό σώμα αλλά θα σας εξαντλήσουν χωρίς λόγο.

  2. Προσπαθήστε να κοιμάστε πολλές ώρες. Ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την διατήρηση της υγείας μας.

  3. Μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι, τεντωθείτε και πάρτε βαθιές ανάσες για να στείλετε οξυγόνο σε κάθε σημείο του σώματος σας.

  4. Αγαπήστε την φύση. Μην χάνετε ευκαιρία να έρχεστε κοντά της. Περπατήστε ξυπόλητη στο χώμα, την άμμο ή το γρασίδι.

  5. Πίνετε πολλούς χυμούς και εμπλουτίστε την διατροφή σας με πολλά λαχανικά, όσπρια και φρούτα.

  6. Για ευεξία χωρίς τέλος, κάθε πρωί, δοκιμάστε να τρώτε μια κουταλιά Βασιλικό Πολτό.

Στο video που ακολουθεί, θα μάθετε πολλά για την φιλοσοφία της Apivita. Αξίζει να το δείτε.

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.