ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανακαλύψαμε το ελιξίριο λάμψης που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι

Με εκχύλισμα ροδιού που προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και προστασία.

Ανακαλύψαμε το ελιξίριο λάμψης που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι

Ο καυτός ήλιος, το θαλασσινό νερό και ο νησιώτικος (ή μη) αέρας επιδρούν με μοναδικό τρόπο στο δέρμα σου κάθε καλοκαίρι. Οι φυσικοί παράγοντες είναι τόσο ευεργετικοί αυτή την εποχή του χρόνου που η κάθε «εξωτερική» παρέμβαση φαντάζει περιττή- όμως ταυτόχρονα, δε θέλεις η επιδερμίδα σου να στερηθεί τη φροντίδα αλλά και τη λάμψη της.

Φέτος το καλοκαίρι, ανακαλύψαμε το μόνο προϊόν που θα αποθεώσει το δέρμα σου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σου: ενυδάτωση, προστασία, λάμψη και μακιγιάζ.

Το νέο Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator είναι ένα μοναδικό προϊόν που μπορεί να ενταχθεί τόσο στο πρόγραμμα για την περιποίηση της επιδερμίδας, όσο και στο μακιγιάζ. Όταν χρησιμοποιείται μόνο του, αυτό το ελιξίριο λάμψης παρέχει 24 ώρες ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας. Επίσης, μπορεί να αναμειχθεί με μια ενυδατική, για να δώσει λάμψη σε όλη την επιδερμίδα. Τέλος, σαν τελευταίο βήμα του μακιγιάζ, η εφαρμογή του με ταμποναριστές κινήσεις στα ψηλά σημεία του προσώπου, εξασφαλίζει μια νότα έξτρα φρεσκάδας ακόμα και στο πιο λιτό look. Σε πρόσφατη αξιολόγηση του προϊόντος, η blogger ομορφιάς Jamie Genevieve είπε ότι η χρήση του Glow Formula Skin Hydrator «προσφέρει στην επιδερμίδα την ίδια φρεσκάδα που σου δίνει κι ένα αναζωογονητικό τρέξιμο».

Ανακαλύψαμε το ελιξίριο λάμψης που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι
Το Ελιξίριο Λάμψης της Kiehl's

Τι ακριβώς είναι;

Μετά από ενδελεχείς έρευνες, οι χημικοί της Kiehl’s παρουσιάζουν το Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator, μια νέα σύνθεση κατά 95% φυσικής προέλευσης που, όπως αποδείχθηκε σε κλινική μελέτη, βελτιώνει ορατά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σε βάθος χρόνου. Αυτή η ενυδατική σύνθεση, κατάλληλη για κάθε τόνο επιδερμίδας, εμπεριέχει αντιοξειδωτικά που ενισχύουν άμεσα τη λάμψη της επιδερμίδας και βελτιώνουν τη συνολική φωτεινότητά της με την πάροδο του χρόνου, ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ροδιού, το «Ελιξίριο Λάμψης» της Kiehl’s χαρίζει άμεση λάμψη, ανάλαφρη φρεσκάδα και ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες.

H χρήση του Glow Formula Skin Hydrator «προσφέρει στην επιδερμίδα την ίδια φρεσκάδα που σου δίνει κι ένα αναζωογονητικό τρέξιμο».

Οξείδωση στην επιδερμίδα

Μέσα στην ημέρα, η επιδερμίδα έρχεται αντιμέτωπη με περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες που ενδέχεται να προκαλέσουν οξειδωτικές φθορές. Οι φθορές αυτές, αλλοιώνουν τον δερματικό φραγμό καθιστώντας την επιδερμίδα πιο ευάλωτη σε περαιτέρω φθορές, στις οποίες περιλαμβάνονται η απώλεια της υγρασίας, η θαμπή όψη και η χαλάρωση. Τα αντιοξειδωτικά υπάρχουν εκ φύσεως στο δέρμα, όμως τα επίπεδά τους είναι χαμηλότερα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Έτσι, είναι σημαντική η τοπική εφαρμογή αντιοξειδωτικών, με στόχο την καλύτερη προστασία της επιδερμίδας και τη βελτίωση της γενικότερης φωτεινότητας και λάμψης της.

Εκχύλισμα ροδιού

Το Εκχύλισμα Ροδιού που χρησιμοποιείται στη σύνθεση, προέρχεται από την Τυνησία και τη Μάλτα, όπου καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το εσωτερικό και ο φλοιός του ροδιού διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Οι χημικοί της Kiehl’s αφαιρούν με προσοχή το εκχύλισμα ροδιού από το πεπιεσμένο περικάρπιο του καρπού, δηλαδή από το βρώσιμο τμήμα του φρούτου που περιβάλλει τους σπόρους.

Δες το βίντεο.


Read Next

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.