ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άκουσα για την πρώτη μάσκα σύσφιξης προσώπου με αποδεδειγμένα αποτελέσματα μέσα σε μία νύχτα

Η βελούδινη υφή της, με τις συσφικτικές και λειαντικές ιδιότητές της, την καθιστά εξαιρετικά ευεργετική για τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα.

Άκουσα για την πρώτη μάσκα σύσφιξης προσώπου με αποδεδειγμένα αποτελέσματα μέσα σε μία νύχτα

Οι χημικοί της Kiehl’s παρουσιάζουν το πιο πρόσφατο επίτευγμά τους: την Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask, μια σύνθεση εμπλουτισμένη με δύο συστατικά της φύσης, εξασφαλίζοντας αποτέλεσμα σύσφιξης αμέσως μετά την εφαρμογή και πιο λεία όψη στην επιδερμίδα, μέχρι το επόμενο πρωί.

Σχεδιασμένη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, η Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και διαθέτει απολαυστική, βελούδινη υφή. Είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε πρόγραμμα περιποίησης. Η συχνή χρήση της Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει μια πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask της Kiehl’s μέχρι και 5 φορές την εβδομάδα, μετά την εφαρμογή μιας τονωτικής λοσιόν και ενός ορού. Εφαρμόστε τη μάσκα το βράδυ, κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις σε καθαρή επιδερμίδα, και αμέσως θα νιώσετε τη σύνθεσή της να δρα. Αφήστε τη για όλη τη νύχτα, και το πρωί αφαιρέστε καθαρίζοντας το πρόσωπό σας.

Η βελούδινη υφή της, με τις συσφικτικές και λειαντικές ιδιότητές της, την καθιστά εξαιρετικά ευεργετική για τη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα που παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Τα Αιθέρια Έλαια προσθέτουν ένα καταπραϋντικό, χαλαρωτικό άρωμα σε αυτή τη σύνθεση, που δεν περιέχειparaben.

Δείτε ένα βίντεο:

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

  • Φυτικό Εκχύλισμα Σπόρων Ιβίσκου

Προερχόμενοι από καλλιέργειες στη Νότια Ινδία, οι Σπόροι Ιβίσκου διαχωρίζονται από τα κελύφη τους και έπειτα αλέθονται. To ενεργό κλάσμα τους, οι Υδρολυμένες Πρωτεΐνες, λαμβάνεται από τους σπόρους και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μία διαδικασία κάθαρσης και διήθησης ώστε να διατηρηθούν μόνο τα πιο δραστικά οφέλη του. Οι Σπόροι του Ιβίσκου, ενός άνθους που κλείνει κατά τη διάρκεια της νύχτας τα πέταλά του για να προστατεύσει το νέκταρ του, εξασφαλίζουν στη σύνθεση άμεσα συσφικτικά οφέλη.

  • Εκχύλισμα Φύλλων Ginger

Οι ρίζες Ginger, ενός φυτού που ευδοκιμεί στο Βιετνάμ της τροπικής Ασίας, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην παραδοσιακή κινεζική και την αγιουρβεδική ιατρική, καθώς και στη νοτιοανατολική Ασία σαν μπαχαρικό και αρωματικό στη μαγειρική. Προερχόμενα από τις περιοχές Hoa Binh και Bắc Giang του Βιετνάμ, τα Φύλλα Ginger συλλέγονται προσεκτικά από 14 γυναίκες, από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο, και έπειτα αλέθονται. Στη συνέχεια, εκχυλίζονται τα ενεργά συστατικά τους, τα οποία χρησιμοποιούνται στη σύνθεσή μας, η οποία μειώνει τις λεπτές γραμμές.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ GINGER, ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Αν και το Φυτό Ginger είναι εξαιρετικά δημοφιλές για τις ρίζες του, τα φύλλα του συνήθως πετώνται. Οι χημικοί της Kiehl’s, ωστόσο, γνωρίζουν ότι οι ιδιότητες των φύλλων μπορούν να αποδειχθούν ευεργετικές για την επιδερμίδα. Το Εκχύλισμα Φύλλων Ginger που χρησιμοποιούμε είναι προϊόν βιώσιμου εφοδιασμού και συλλέγεται από 14 ντόπιες γυναίκες στις περιοχές Hoa Binh και Bắc Giang στο Βιετνάμ. Στην Kiehl’s, είναι κομμάτι της κληρονομιάς μας να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής της στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Παρείχαμε εκπαίδευση ως προς τις βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνικές καλλιέργειας στους αγρότες του Βιετνάμ που βρίσκονται γύρω από την τοπική κοινότητα, συμβάλαμε στην παροχή εργαλείων στις γυναίκες-συλλέκτριες για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της παραγωγικότητάς τους, και συνεισφέραμε στον εντοπισμό νέων καλλιεργειών για τη διαφοροποίηση/αύξηση των δραστηριοτήτων τους και την ενίσχυση των εσόδων τους.

Άκουσα για την πρώτη μάσκα σύσφιξης προσώπου με αποδεδειγμένα αποτελέσματα μέσα σε μία νύχτα
Εφαρμόστε τη μάσκα το βράδυ, κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις σε καθαρή επιδερμίδα, και αμέσως θα νιώσετε τη σύνθεσή της να δρα. Αφήστε τη για όλη τη νύχτα, και το πρωί αφαιρέστε καθαρίζοντας το πρόσωπό σας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ

Σε καταναλωτική μελέτη1, οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν την Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask της Kiehl’s επιβεβαίωσαν το άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης και τις λειαντικές ιδιότητές της.

  • Αμέσως:

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία 78,4%

Η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη 86,3%

Το προϊόν έχει απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα 90,2%

  • Μετά από 1 βράδυ:

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία 86,3%

Η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη 94,1%

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο απαλή 86,3%

  • Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης:

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία 88,2%

Η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη 88,2%

Οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί 78,4%

  • Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης:

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία 92,2%

Η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη 92,2%

Οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί 74,5%

Το Εκχύλισμα Φύλλων Ginger που χρησιμοποιούμε είναι προϊόν βιώσιμου εφοδιασμού και συλλέγεται από 14 ντόπιες γυναίκες στις περιοχές Hoa Binh και Bắc Giang στο Βιετνάμ.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.