ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτά είναι τα αντηλιακά που χρησιμοποιεί η ομάδα του Woman TOC

Βγάζουμε από την τσάντα θαλάσσης τα αντηλιακά μας και σας προτείνουμε να τα χρησιμοποιήσετε κι εσείς.

Αυτά είναι τα αντηλιακά που χρησιμοποιεί η ομάδα του Woman TOC

Aπό τη στιγμή που μπήκε το καλοκαιράκι αρχίσαν οι κουβέντες στο γραφείο για διακοπές, κοντινές αποδράσεις ή έστω παραλίες της Αττικής που προτιμάμε για το Σαββατοκύριακο. Κατ' επέκταση προέκυψε και η κουβέντα για το αντηλιακό που προτιμούμε για την προστασία μας και η αλήθεια είναι ότι ο καθένας από εμάς υπερασπιζόταν το δικό του με μεγάλο ζήλο. Ο καθένας είχε τα δικά του επιχειρήματα οπότε είπαμε να τα μαζέψουμε και να μοιραστούμε μαζί σας την άποψή μας για τον καλύτερό μας φίλο κάτω από τον υπέροχο αλλά και επικίνδυνο ήλιο του καλοκαιριού.

Αυτά είναι τα αντηλιακά που χρησιμοποιεί η ομάδα του Woman TOC
Η Ανδρονίκη Κολοβού χρησιμοποιεί αντηλιακό προσώπου Lierac Sunific. Όπως λέει η ίδια «το προτιμώ γιατί με βγάζει ασπροπρόσωπη. Είναι βελούδινο, απλώνεται χωρίς να αφήνει ίχνη και μπορώ να το φοράω από το πρωί. Δεν κάθομαι στον ήλιο πολύ, προτιμώ τη σκιά, οπότε επέλεξα ο δείκτης του να είναι 15».

LIERAC CRÈME FONDANTE SPF15: Κρέμα εξαιρετικής ενυδάτωσης με απαλή υφή και με ιδανική σύνθεση για να ενεργοποιεί το μαύρισμα με απόλυτη ασφάλεια, ενώ προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος: ρυτίδες, χαλάρωση και καφέ κηλίδες.

Η Νινέττα Γιακιντζή χρησιμοποιεί το Second Skin της Frezyderm και μας λέει: «Το ερωτεύτηκα από την πρώτη χρήση διότι πολύ απλά είναι σα να μη φοράς αντηλιακό. Είναι μαγικό! Εξαφανίζεται!!!»

FREZYDERM SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+: Μια πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Η Έφη Αλεβίζου χρησιμοποιεί το Vichy Ideal Soleil SPF 50 «γιατί την προστασία πολλοί αγάπησαν, τη γυαλάδα ουδείς».

VICHY IDEAL SOLEIL KΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 50: Gel βελτιστοποίησης μαυρίσματος με εμπλουισμένη ενυδατική σύνθεση και λεπτόρρευστη υφή για απαλή και ματ επιδερμίδα. Πολύ υψηλή κάλυψη και γρήγορο μαύρισμα με μία μόνο κίνηση. Για τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν προστασία και ομοιόμορφο μάυρισμα.

Ο Γιώργος Ευσταθίου προτιμάει το αντηλιακό της Biotherm: «Κάνω τη βουτιά μου και το απλώνω κατευθείαν χωρίς να περιμένω να στεγνώσω υπομονετικά κάτω από τον καυτό ήλιο και χωρίς να φοβάμαι πως θα γεμίσω με λευκά αντιαισθητικά σημάδια».

BIOTHERM FLUIDE SOLAIRE WET OR DRY SKIN SPF30: Υγρά ή ξηρά, δεν χρειάζεται να επιλέξετε.Προστατευθείτε από τον ήλιο, ακόμη και όταν το δέρμα είναι βρεγμένο. Η νέα τεχνολογία αποτρέπει την αραίωση του γαλακτώματος από το νερό.

Η Αλεξάνδρα Καστάνια επιλέγει Avene «γιατί τα τελευταία χρόνια, έχει αποδειχθεί ανθεκτικό στον ήλιο και γιατί, την ημέρα της φωτογράφισης, ταίριαζε με το μπλουζάκι μου!»

Avene High Protection Spray +50: Χωρίς λευκά ίχνη. Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος. Ανθεκτικό στο νερό. Πολύ ευρεία προστασία UVB-UVA. Φωτοσταθερό και χωρίς paraben ή σιλικόνη.

Ο Παναγιώτης Ντάικος προτιμάει το αντηλιακό Solene 50 γιατί «δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση στο δέρμα, μοσχοβολάει και έχει δείκτη 50».

Solene Face Cream Dry Touch SPF50: Υψηλή προστασία χωρίς ίχνος λευκών σημαδιών, προσφέρει στο πρόσωπο την προστασία που χρειάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ενισχυμένη με την τεχνολογία AQUATIC , ένα ειδικά σχεδιασμένο ισχυρό ενυδατικό σύμπλόκο (γλυκερίνη, πανθενόλη, πενταβιτίνη) που βελτιστοποιεί την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί τη φυσική του υγρασία στα ιδανικά επίπεδα, κάθε φορά που υπάρχει έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία. Απορροφάται άμεσα παρέχοντας ένα ορατά στεγνό αποτέλεσμα διαρκείας.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.