ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

9 περίεργα σύνεργα ομορφιάς που μπορεί να μη γνωρίζετε ότι τα θέλετε απελπισμένα

Γνωρίζετε ότι υπάρχει ειδική βάση για να βάφουμε τα νύχια μας, ειδικό εργαλείο για να απλώνουμε την κρέμα μας ή ειδική τρόμπα για να φουσκώνουμε τα χείλη μας;

9 περίεργα σύνεργα ομορφιάς που μπορεί να μη γνωρίζετε ότι τα θέλετε απελπισμένα

1. Συσκευή για καλύτερη εφαρμογή της κρέμας

9 περίεργα σύνεργα ομορφιάς που μπορεί να μη γνωρίζετε ότι τα θέλετε απελπισμένα
Αφού απλώσετε την αγαπημένη σας κρέμα περιποίησης, ακουμπάτε τον εφαρμογέα στο πρόσωπό σας και η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα. Χάρη σε 3 επαναστατικές τεχνολογίες, η αγαπημένη σας κρέμα περιποίησης (προσώπου ή σώματος) απορροφάται καλύτερα, καθώς τα ενεργά συστατικά της κρέμας ωθούνται από τα κινούμενα ιόντα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Παράλληλα, το πορτοκαλί φως ενεργοποιεί τα κύτταρα, ενώ οι απαλές δονήσεις ενισχύουν την τοπική μικροκυκλοφορία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς κρέμα για μια γρήγορη διέγερση της επιδερμίδας. (Talika Cream Booster, Aromanet.gr)

2. Τρόμπα για σαρκώδη και αισθησιακά χείλη

Ναι, καλά διαβάσατε: τρόμπα χειλιών, που υπόσχεται ότι θα σας γλιτώσει από αισθητικές επεμβάσεις. Εφαρμόζετε στα χείλη τη συσκευή, τραβάτε την αντλία μέσα-έξω και σε λίγα λεπτά έχετε τα σαρκώδη χείλη που ονειρεύεστε (Full Lips Enhancer Pump, Skroutz.gr).

3. Βάση βαψίματος νυχιών

Σταθερή, αντιολισθητική βάση με καμπυλωτό σχήμα, που προσαρμόζεται σε όλα τα σχήματα νυχιών, ακόμη και στα κοντά νύχια. Σας βοηθάει να βάψετε μόνο τα νύχια, χωρίς να πασαλείψετε με βερνίκι το δέρμα γύρω από αυτά. (αποκλειστικά στα Sephora).

4. Φύσα αεράκι, φύσα τα

Για να μην ξανακαθίσετε με τα χέρια ακίνητα περιμένοντας μια ώρα για να στεγνώσουν. Η συσκευή, που λειτουργεί με μπαταρίες, στεγνώνει τα νύχια σε λίγα λεπτά, χάρη στον κρύο αέρα (Αυτόματος Στεγνωτήρας Νυχιών, Skroutz.gr).

5. Για μαλλιά-κουβάρια

Πρωτοποριακή compact βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά και ξεμπλέκει χωρίς να προκαλεί καθόλου πόνο και χωρίς να τραβάει ή να μπλέκεται στο πέρασμά της. Τα δοντάκια με το μοναδικό σχεδιασμό λυγίζουν και κάμπτονται γλιστρώντας στα μαλλιά, έτσι ώστε να προλαμβάνεται η θραύση, η ψαλίδα ή η φθορά της τρίχας. Η πατενταρισμένη τεχνολογία της θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμψουν και θα ανανεώσει το στυλ σας όπου και αν βρίσκεστε. Διατίθεται σε μια σειρά από μοντέρνα σχέδια και σε πρακτικό μέγεθος για να χωράει στην τσάντα σας. Ιδανική για εύθραυστα μαλλιά, περούκες, extensions και παιδικά μαλλιά (βούρτσα Tangle Teezer Compact Styler).

6. Styling ακριβείας σε μπικίνι και φρύδια

Με κεφαλή ακριβείας και δύο κουρευτικές χτένες, σας επιτρέπει να πετύχετε το σχήμα που θέλετε, εύκολα και γρήγορα, ακόμη και το πιο περίπλοκο. Εκφράστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο ακόμη και στις πιο απρόσιτες και ευαίσθητες περιοχές, χωρίς φόβο. (Silk-épil Bikini Styler της Braun).

7. Λαμπερά μαλλιά με το πάτημα ενός κουμπιού

Χάρη στην τεχνολογία IONTEC της Braun, καταπολεμά το φριζάρισμα και προσφέρει άμεσα απίστευτη λάμψη οποτεδήποτε και οπουδήποτε – αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού (Satin Hair, Braun).

8. Το σφουγγαράκι που απορροφά τη λιπαρότητα

Καθαρίστε το πρόσωπό σας από την περιττή λιπαρότητα οπουδήποτε: στο αυτοκίνητο, στη δουλειά, στον δρόμο, χωρίς να χρειάζεστε χαρτί. Το σφουγγαράκι της Beautyblender απορροφά τη γυαλάδα που δημιουργείται στο μακιγιάζ από τη λιπαρότητα του προσώπου. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται 2 σφουγγαράκια, τα οποία πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται (Blotterazzi by Beautyblender στα Sephora).

9. Μαγικό σύνεργο για τις βλεφαρίδες

Για πιο πλούσιες βλεφαρίδες. Αυτό το εξάρτημα βοηθά να εφαρμόσετε τη μάσκαρα χωρίς μουτζούρες, αλλά και να τις διαχωρίσετε μετά την εφαρμογή, για να διώξετε τα ανεπιθύμητα κομπάκια. (Volumateur de cils, Sephora)

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.