ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

9 instagram λογαριασμοί για τις εμμονικές του μανικιούρ

Ακολουθήσαμε τους Instagram λογαριασμούς που ακολουθούν φανατικοί followers και διαπιστώσαμε ότι η υπερβολή καραδοκεί ακόμη και στις πιο πετυχημένες nail artists.

9 instagram λογαριασμοί για τις εμμονικές του μανικιούρ

Τα τελευταία χρόνια, το μανικιούρ έχει εξελιχθεί σε λαμπρό πεδίο καλλιτεχνικών πειραματισμών, οι οποίοι -αλήθεια είναι- δεν στέφονται πάντα με επιτυχία. Αν έχετε ξεπεράσει το nude, το γαλλικό ή το κλασικό κόκκινο, ρίξτε μια ματιά στους λογαριασμούς instagram μερικών διάσημων nail artists. Θυμηθείτε όμως πως ότι προτείνουν δεν είναι πάντα ένα μικρό έργο τέχνης και ότι τα νύχια σας δεν είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να εκφράσετε το καλλιτεχνικό σας ταμπεραμέντο.

  1. @Mpnails

    9 instagram λογαριασμοί για τις εμμονικές του μανικιούρ
    Η Madeline Poole, Sally Hansen Global Color Ambassador, έχει μεγάλη παρουσία στις εβδομάδες μόδας και την έχουμε δει να αναλαμβάνει shows όπως του Karl Lagerfeld ή της Stella McCartney. Εδώ βλέπουμε μία αγαπημένη της τριχρωμία σε νύχια με σχήμα οβάλ, που παίζει πολύ δυνατά στις τάσεις.

  2. @jinsoonchoi

Η Jin Soon Choi, nail artist και ιδρύτρια των “Jin Soon Hand and Foot Spas” έχει δημιουργήσει την δική της σειρά με βερνίκια, για να είναι σίγουρη ότι πάντα θα βρίσκει αυτά που θέλει. Μια πρόσφατη επιτυχημένη παρουσία της ήταν στο εξώφυλλο του Interview, όπου και είχε την επιμέλεια του μανικιούρ της Nicole Kidman.

3. @valleyncy

Ένα nail salon στην Νέα Υόρκη μάς εκπαιδεύει στα extreme patterns και μας προτείνει έντονες, electric αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο γεωμετρικό σχέδιο που αλιεύσαμε είναι -να φανταστείτε- από τα πιο "ήσυχα". Αν είστε τόσο ανήσυχη, μπορείτε να το αντιγράψετε.

4. @ciaomanhattan2012

Η Mei Kawajiri, Nail Artist από το Τόκιο, που δραστηριοποιείται περισσότερο στο Μανχάταν, προτείνει μερικά από τα πιο extreme μανικιούρ, όπως τη συγκεκριμένη "αστροφεγγιά". Ρίξτε μια ματιά στα emoji nails, αν, μη τι άλλο, έχουν εικαστικό ενδιαφέρον.

5. @fleuryrosenails

Η Fleury Rose είναι nail artist, blogger και ambassador των Illamasqua nail. Οι προτάσεις της εμπνέονται από τα παραμύθια και τις νεράιδες. Ιδανικό για κοριτσάκια, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που αρνούνται να εγκαταλείψουν το κορίτσι μέσα τους. Μερικές φορές όμως, η ηλικία καθορίζει και την κομψότητα.

6. @theleopardlounge

Το The Leopard Lounge Nail and Beauty Parlor βρίσκεται στο Rotterdam, σε έναν χώρο που προϊδεάζει για τις προτάσεις του. Animal prints, διχρωμίες, μυτερά νύχια, γεωμετρικά σχέδια... Ο κόσμος των nail artists είναι σκέτη ζούγκλα...

7. @thevanityprojects

The Vanity Projects. Μια art gallery στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Εκεί οι ειδικοί δεν κάνουν απλώς μανικιούρ, αλλά διακοσμούν τα νύχια με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ημιπολύτιμες πέτρες, paper wraps και painted prints μεταμορφώνουν τα νύχια σε μικρές artistic δηλώσεις.

8. @marienails

Η Masomi (Marie) Ueno μετράει εμπειρία δύο δεκαετιών και έχει nail salons σε όλον τον κόσμο. Αγαπημένη των celebrities, το περισσότερο διάστημα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και στο Τόκιο. Εδώ μια πρόταση που λατρεύουν οι νύφες-πριγκίπισσες.

9. @stephstonenails

Η Steph Stone είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη μας. Nails Stylist στο Χόλιγουντ, η Stone αναλαμβάνει την επιμέλεια πολλών editorials σε περιοδικά όπως το Cosmopolitan, το Flaunt, το Paper ή το Nylon Magazine.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.